FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Javiere uradi nam pumin gostujuci dres, onaj njihov sto ide za sve ekipe
Zadnja izmjena: Dave, dana/u 27 jun 2023, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- ElCartel11
- Kontakt:
Penaranda moze biti zamjena kako Ziljkicu tako i Renanu, jer je dosta puta igrao centarfora. Mislim, da se za Catakovica polako gubi mjesto cak i na klupi.
Viveros takodje desno krilo i napadac. Ikica ja ne bi pustao, pisao sam i prije jedan od najboljih jokera sa klupe. Svaka sampionska ekipa ima barem 1 takvog na klupi koji ekipi dosta znaci. Kad je mrtvilo živo, on udje razigra ekipu i preokrene tok utakmice.
Neka i Gulasha, nek se udaraju svi za minute, pa onda na zimu vidjeti onaj koji bude najslabiji ide na posudbu.
Viveros takodje desno krilo i napadac. Ikica ja ne bi pustao, pisao sam i prije jedan od najboljih jokera sa klupe. Svaka sampionska ekipa ima barem 1 takvog na klupi koji ekipi dosta znaci. Kad je mrtvilo živo, on udje razigra ekipu i preokrene tok utakmice.
Neka i Gulasha, nek se udaraju svi za minute, pa onda na zimu vidjeti onaj koji bude najslabiji ide na posudbu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
New Balance pravi fine dresove, Mirva ima veza po Americi mozda bi se moglo izganjat
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- belosevic23
- Kontakt:
Ma moze kad hoce, ispresijeca ti igru, na svaki polukontakt sudi faul kao sto je bilo protiv borca na ninkovicu. Otiso im ninkovic, piscevic, vojnovic, mrkaic.. po meni su oni igracki losiji nego prosle godineLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 jun 2023, 23:53Kad ti odigras u 5 poteza akciju do gola ne moze to niko sprijeciti…propoklopac je napisao/la: ↑26 jun 2023, 22:10Kamaru Gigovica Bilbija i nekih Musa, kad odluca da te kolju, provociraju nema igre...bas znamo biti naivni..a jos Borac mora biti gore
Samo nek Mirza izvede najboljih 11 u te preostale dvije prijateljske utakmice, otprilike tim koji bi trebao početi protiv Torpeda odnosno na startu Premijer lige.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 00:06Vidjeti u ove preostale dvije utakmice kako ce se ekipa ponašati. Bude li igra kao danas, onda se definitivno imamo čemu nadati. Necu jos da letim pred rudu, jer smo X puta znali jednu tekmu izdominirati pa onda postanemo živi očaj.
-
- Kontakt:
Popularno ili ne za klasu ozbiljniji igrač. Avram na izlazu, a Mirzi sad produžiti 2 god.
Meni ovi Rumuni kao amateri , ne zaletati se. Mjerilo će biti Torpedo. Doduše i nama prva provjera. Rekao bih solidno, ništa od Rumuna nismo vidjeli (zelju,trku,borbenost ). Sacekajmo naredne pripremne i 11.07.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- egocentrik
- Kontakt:
Koga god da stavi dobra je ekipaLucas je napisao/la: ↑27 jun 2023, 00:44Samo nek Mirza izvede najboljih 11 u te preostale dvije prijateljske utakmice, otprilike tim koji bi trebao početi protiv Torpeda odnosno na startu Premijer lige.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 00:06Vidjeti u ove preostale dvije utakmice kako ce se ekipa ponašati. Bude li igra kao danas, onda se definitivno imamo čemu nadati. Necu jos da letim pred rudu, jer smo X puta znali jednu tekmu izdominirati pa onda postanemo živi očaj.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Oni prave odlične dresove. Kad bih birao, birao bi između pume i adidasa.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
DANAS je konačno postignut dogovor
@AsoDeporCali
i FK Sarajevo iz Bosne za transfer napadača Kevina Stivena Viverosa Rodallega
Neki njihov novinar.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nadam se da Viveros ima neku dobru šemu za bijelo, jer ove polovice su postale smijesne ovde
Ja sam se totalno pogubio u broju stranaca u našoj ekipi. Čini mi se da ćemo ih imati više nego prošle sezone. Ne konta u čemu je kvaka. Kako to sve iskombinovati. Sigurno da neko ne dolazi s vana da bude tribina u najlošijoj ligi u evropi, a može ih giti u rosteru 5.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 00:09Penaranda moze biti zamjena kako Ziljkicu tako i Renanu, jer je dosta puta igrao centarfora. Mislim, da se za Catakovica polako gubi mjesto cak i na klupi.
Ja se samo nadam da će nam uvijek igrati 11 najboljih i da neće biti stalnog šaranja sa postavom.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nadam se da će ga ove sezone koristiti na njegovoj primarnoj poziciji jer tu može najviše dati.Samozdravlje je napisao/la: ↑27 jun 2023, 01:11Popularno ili ne za klasu ozbiljniji igrač. Avram na izlazu, a Mirzi sad produžiti 2 god.
Meni ovi Rumuni kao amateri , ne zaletati se. Mjerilo će biti Torpedo. Doduše i nama prva provjera. Rekao bih solidno, ništa od Rumuna nismo vidjeli (zelju,trku,borbenost ). Sacekajmo naredne pripremne i 11.07.
Konkretniji je od Avramovskog u svakom segmentu igre, jedino možda nema zadnji pas kao on.
Znali smo mi i ranije pobjediti uvjerljivo, ali rezultatski. Juce su izgledali kao da je takmicarska utakmica, puni trke, želje, taktički smo dobro stajali (ne znam jel mi se učinilo ali na momente je bila formacija 4-3-3) nisam mogao dobro vidjeti, bio kod frizera. @Javier da nisi ti bio juce isto?

Tranzicija iz odbrane u napad nam je strašno dobar, treba to još svakako uigrati ali zadovoljavajuće.
Naučio je on na letvanje, tamo se ubije za autogol.Chony533 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 00:03Ma realno imamo preogromnu sirinu, Mirvicu svaka cast pa pare daje na sve ovo, nadam se da ima nekog sa strane ko prati komplet situaciju i savjetuje po pitanju odvodjenja dovodenja i da se tu Ayla ne pita nista, jer treba mozak neki dobar da zna fino sta kako sa ekipom.
Ako se i ovo dovede sto se govori, covjeku treba popushit, a ako titulu ne uzmemo odsjec mu ga.
Inace onog malog Penarandu letvama ganjamo po gradu budel sta z@sro
- napoleon72
- Kontakt:
Iz ovog narandzastog vristi Dejan Bandovic

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da nisi prespavao par sedmicaZeko87 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 07:46Ja sam se totalno pogubio u broju stranaca u našoj ekipi. Čini mi se da ćemo ih imati više nego prošle sezone. Ne konta u čemu je kvaka. Kako to sve iskombinovati. Sigurno da neko ne dolazi s vana da bude tribina u najlošijoj ligi u evropi, a može ih giti u rosteru 5.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 00:09Penaranda moze biti zamjena kako Ziljkicu tako i Renanu, jer je dosta puta igrao centarfora. Mislim, da se za Catakovica polako gubi mjesto cak i na klupi.
Ja se samo nadam da će nam uvijek igrati 11 najboljih i da neće biti stalnog šaranja sa postavom.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ne treba se zalijetati,ovi rumuni kao da nisu potrcali dvije godine.
ali Oliveira ako ovako nastavi ide u zimu za 2,5 miliona u Partizan,
sad miliona za Dala od backe
Ikic u rijeku za 2 miliona
krajem sezone gruzijac za 5 miliona u Bec

ali Oliveira ako ovako nastavi ide u zimu za 2,5 miliona u Partizan,
sad miliona za Dala od backe
Ikic u rijeku za 2 miliona
krajem sezone gruzijac za 5 miliona u Bec

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Lecler, Proximic, r3m1, rimljanin90, SAMO BORDO i 36 gostiju.