FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Super, Sarr je baš takav, daje sve za klub. Klauni.
Ode hinja i zvanicno u PSG. Sad cekamo potvrdu transfera korejanskog Cannavara. 

-
- Kontakt:
Nekako se sve to odugovlaci , u vezi transfera .
Ne mogu reci da nemaju para , ima se , uskoro ce krenuti i pripreme za novu sezonu.
Ne mogu reci da nemaju para , ima se , uskoro ce krenuti i pripreme za novu sezonu.
Dreesen je pravo osvježenje za nas. Konzervativan, direktan i pragmatičan
Bayern se vraća u sistem koji je njegovao dosta dugo. Dobili smo jednog odličnog igrača u vidu Guerreiro-a, te vrlo dobrog veznjaka u vidu Laimera koji podsjeća na neku malo bolju verziju Rode-a. Guerreiro je jako zahvalan i visoko inteligentan igrač, njih je manjkalo u proteklom periodu kod nas. Sabitzer se također vratio s posudbe ali vrijeme je došlo da se proda ako ga naravno neko želi, odnosno ako ga neko može platiti. Isto važi za Nubela koji je na kraju ispao osrednji golman, ni blizu potencijal nema kao što ga je Neuer imao.
Drago mi je što Pavard ide iz tima. Unosio je dosta nemira u ekipi, borben je igrač ali također je i limitiran. Vjerujem da je Mazraoui bolji bek od njega ali trebam naglasiti da od Marokanca nema ništa. Čovjek je hronično povrijeđen i on može poslužiti kao back up pozicija. Očigledno da je to Ajax znao pa nije na vrijeme produživao ugovor s njim. Walker je dobrodošao ako pristane doći. Može nam dosta toga dati u dvije sezone.
Mogli bi Davies-a gledati na krilnoj prirodnoj poziciji, za koju se školovao.
Hernandez je dobar igrač, ali isto što sam napisao kada je došao, ostaje i dan danas. Preplaćen i problemi s povredama za koje se znalo i prije dolaska u Bayerna, kratka digresija:
- 80 miliona eura je plaćen + ogromna plata u timu. U četiri godine je skupio samo 107 utakmica. U usporedbi, Pavard je također došao ima 162 utakmice za Bayern, dakle nevjerovatnih 55 više od Hernandeza. Jedan Musiala, koji igra sezonu manje u prvom timu ima 125 utakmica, Sane u tri sezone skupio 133 nastupa,
Ako Hernandeza utopimo za 40-50 miliona eura, prošli smo odlično.
Drago mi je čitati da žele čak dva stopera dovesti. Jedan je Korejanac Kim, jednu super sezonu, a kako će izgledati s dva visoka stopera igrati s našim stilom ostaje upitno. Spominje se i Torres, dobar stoper.
Rak rana našeg tima je napad i fali nam kreativac. Ako smo platili 80 miliona za Hernandeza i ako smo ušli u sezonu bez napadača i ako nismo učinili sve za dovedemo Norvežanima makar imao platu kao dva igrača u Bayernu, ne vidim problem što ne bi platili i 80-90 miliona eura za Kane-a koji može odigrati 4-5 vrhunskih sezona kod nas. Kane je dostupan, Kane-a, malo jače verzije Gomeza treba uzeti. Ne smijemo dozvoliti sebi da opet ulazimo u sezonu s nekakvim Kameruncem. Kane bi kod nas imao 30+ golova u sezoni!
Bit će zanimljivo pratiti ovu situaciju oko Bayerna. Vjerujem da će dovesti 2 vrhunska igrača. Šteta pa ostaje Goretzka, trebalo nam je prijeko osvježenje u veznom redu (Rice).

Bayern se vraća u sistem koji je njegovao dosta dugo. Dobili smo jednog odličnog igrača u vidu Guerreiro-a, te vrlo dobrog veznjaka u vidu Laimera koji podsjeća na neku malo bolju verziju Rode-a. Guerreiro je jako zahvalan i visoko inteligentan igrač, njih je manjkalo u proteklom periodu kod nas. Sabitzer se također vratio s posudbe ali vrijeme je došlo da se proda ako ga naravno neko želi, odnosno ako ga neko može platiti. Isto važi za Nubela koji je na kraju ispao osrednji golman, ni blizu potencijal nema kao što ga je Neuer imao.
Drago mi je što Pavard ide iz tima. Unosio je dosta nemira u ekipi, borben je igrač ali također je i limitiran. Vjerujem da je Mazraoui bolji bek od njega ali trebam naglasiti da od Marokanca nema ništa. Čovjek je hronično povrijeđen i on može poslužiti kao back up pozicija. Očigledno da je to Ajax znao pa nije na vrijeme produživao ugovor s njim. Walker je dobrodošao ako pristane doći. Može nam dosta toga dati u dvije sezone.
Mogli bi Davies-a gledati na krilnoj prirodnoj poziciji, za koju se školovao.
Hernandez je dobar igrač, ali isto što sam napisao kada je došao, ostaje i dan danas. Preplaćen i problemi s povredama za koje se znalo i prije dolaska u Bayerna, kratka digresija:
- 80 miliona eura je plaćen + ogromna plata u timu. U četiri godine je skupio samo 107 utakmica. U usporedbi, Pavard je također došao ima 162 utakmice za Bayern, dakle nevjerovatnih 55 više od Hernandeza. Jedan Musiala, koji igra sezonu manje u prvom timu ima 125 utakmica, Sane u tri sezone skupio 133 nastupa,
Ako Hernandeza utopimo za 40-50 miliona eura, prošli smo odlično.
Drago mi je čitati da žele čak dva stopera dovesti. Jedan je Korejanac Kim, jednu super sezonu, a kako će izgledati s dva visoka stopera igrati s našim stilom ostaje upitno. Spominje se i Torres, dobar stoper.
Rak rana našeg tima je napad i fali nam kreativac. Ako smo platili 80 miliona za Hernandeza i ako smo ušli u sezonu bez napadača i ako nismo učinili sve za dovedemo Norvežanima makar imao platu kao dva igrača u Bayernu, ne vidim problem što ne bi platili i 80-90 miliona eura za Kane-a koji može odigrati 4-5 vrhunskih sezona kod nas. Kane je dostupan, Kane-a, malo jače verzije Gomeza treba uzeti. Ne smijemo dozvoliti sebi da opet ulazimo u sezonu s nekakvim Kameruncem. Kane bi kod nas imao 30+ golova u sezoni!
Bit će zanimljivo pratiti ovu situaciju oko Bayerna. Vjerujem da će dovesti 2 vrhunska igrača. Šteta pa ostaje Goretzka, trebalo nam je prijeko osvježenje u veznom redu (Rice).
- Centre forward
- Kontakt:
Kane je uistinu najbolje što se može kupit'.
O njegovim kvalitetima sve znamo, a bitno je i da je fakin stroj i ne povredjuje se.
U njegovim nogama je još uvijek 4 ili 5 godina vrhunskog fudbala.
O njegovim kvalitetima sve znamo, a bitno je i da je fakin stroj i ne povredjuje se.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- bavaracmujo
- Kontakt:
Definitivno jedan od boljih postova zadnjih godina na ovom forumu, svakako smo uvijek u vrhu favorita i da tuhel malo poslozi ekipu i napada evropu, a sa repkom nakon milion godina samo oni i francuzi mogu do titule ostalo je sve taraba.farinelli123 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 14:34Sad razmišljam, taj Kejn da je pametan da napravi kopernikanski obrt i dođe kod nas i osvoji LP prve godine i iste te godine uzme na nemackom tlu prvenstvo Evrope i bude upamćen kao veliki engleski špic, a on se potuca po predgrađima Londona i gura se sa sirotinjom po dabl dekerima.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:
Ako su bonusi dodatnih 70, Levy će možda razmislit o ponudi
It’s correct, Bayern has submitted a first official offer for #Kane! First call @David_Ornstein. Offer confirmed.
Understand the first offer was less than €70m plus bonus payments. Rejected from @SpursOfficial.
As reported: Kane, top striker target for Bayern now - as Kane made clear that he wants to join Bayern. @SkySportDE
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Odbijeno je 70mil + plus bonusi.
Tesko ce zidov pristati ispod 90 mil.

Tesko ce zidov pristati ispod 90 mil.
Vidjecemo dokle su spremni ici Uli/Rumeni.Spurs chairman Daniel Levy is 'in no mood' to sell Harry Kane, and certainly not for under £100m (€116m)

Moraju ponudi 100 mil za Kanea jer za manje neće sigurno doći.Za yebenog Muanija traže 80-100 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Ako ponude za njega 100 miliona preglupi su. Ima još godinu ugovora, 30 godina. Ko ih yebe ako neće, neka im ide u Jedinstvo džaba onda iduće sezone. Ako će za njega nuditi 100 miliona onda je dosta bolje dati i 150 za Osimhena (iako ni to ne bi trebalo) jer ima 24 godine i ako fejla možeš ga opet prodati za velike pare.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
70mil... djeca im se smiju.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Poznavajući Levyjevu proračunatost i vašu poslovičnu škrtost ovo će se pretvorit u trakavicu ala Odoi.
-
- Kontakt:
To se zove pregovaranje. Da je Haso tu, on bi rekao 120 miliona i ni euro više. I ne vjerujem da će se toliko otezati jer im je napadač trenutno prioritet.
I am not yet born; O hear me.
Bice natezanja narednih mjesec dana.
Ova prva ponuda je tragikomicna, cuj 70 mil.
Ova prva ponuda je tragikomicna, cuj 70 mil.

Pa bas zato i nece doci u raspalu i nekopetitivnu ligu i dosadni Bayern. Covjek zasigurno ima ambicije biti u fokusu i u atraktivnoj ligi.Centre forward je napisao/la: ↑27 jun 2023, 10:03Kane je uistinu najbolje što se može kupit'.
Da je Haso tu on bi išao sa 50 milki i nakon mjesec dana došao na ovih 70. Levy je gadan pregovarač, moraće Kalle potegnut u Londru i osobno ispregovarat u četri oka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.