FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
"Novo pojačanje Tuzla Cityja je Nenad Nikić. Riječ je o 21-godišnjem defanzivcu srpskog Voždovca, koji je svojevremeno bio i U21 reprezentativac BiH."
Lijevi bek.Znači krenuli smo od bekovskog para danas.
Lijevi bek.Znači krenuli smo od bekovskog para danas.
Radi se polahko bice valjda dobro. Treba nama na svakoj poziciji igraca, osim golmana.
-
- Kontakt:
Hazre je napisao/la: ↑26 jun 2023, 19:34Bolje ti je promjeni ime. Vidi se da imas komplexe u zivotu. Nije ti lahko. Ima normalni momaka kod vas. Ali ima i 2-3 pacijenta kao sto si tiantisisoja1919 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 18:38A sta ti trazis na našoj temi?
Al glumite pametnjakovice, nema sta.
Pravi levati i ti i jaran ti pomosnji

E hebem te u stau levatska nepismena
Volim tebe, više od sebe
Idi sisaj sta fukaro. Mrs sa temeantisisoja1919 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 20:19Hazre je napisao/la: ↑26 jun 2023, 19:34Bolje ti je promjeni ime. Vidi se da imas komplexe u zivotu. Nije ti lahko. Ima normalni momaka kod vas. Ali ima i 2-3 pacijenta kao sto si tiantisisoja1919 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 18:38
A sta ti trazis na našoj temi?
Al glumite pametnjakovice, nema sta.
Pravi levati i ti i jaran ti pomosnji![]()
![]()
E hebem te u stau levatska nepismena
Nema potrebe da se prepirete, ne ide to nigdje, spustimo loptu jedni i drugi vrijeme je.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
1,2,3 tuzlanska pa onda 250 slavna oslobodilacka.FKBilder je napisao/la: ↑26 jun 2023, 01:26Ti "komunisti "i sta sve ne da ne ponavljamo jel, ginuli su i ostavljali kosti po Brckom, Olovu, Kladnju, Varesu, Gradacu, Gracanici, Sarajevu, Doboju, Priboju, Celicu, Bratuncu, Krajini i td......Moj Amidza Ramiz, clan SDP-a od prvog dana roknula granata u rov dok je klanjo podne cojk, raskomadalo ga na sedzdi.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑25 jun 2023, 22:23Evo ja ću pokušati odgovoriti ne znam hoću li uspjeti.
Komunisti su za mene oni koji i posle svega ne vide dalje od nosa. Oni kojima je preče sve tuđe a svoga se stide. Oni koji i danas vise vole npr Milana s kojim su išli u školu a koji je 90tih pobjegao odmah preko Majevice i odozgo pucao na grad od npr Ibrahima koji je do 95. držao liniju na istočnom bedemu otadzbine pa kada su ih prodali uspio za razliku od mnogobrojne rodbine da preživi i dohvati se slobodne teritorije.
Onaj ko ismijava ljude koji odu u dzamiju ali je redovan kod sličnih Milanu komsija na svaki Božić i sl.
To su neki hajmo reci soft komunisti, a ima Bgm i radikalnijih.
Često se kod vas cuje da se ismijava dzuma, da se ismijava Bajram i ljudi koji idu u dzamiju. Često se na tribini cuje podrška Mladiću sto nas sve nije pobio.
Neki vaš Aco, ne znam čime se bavi znam da se u njeg kunete kao velikog navijaca vašem igraču koji praktikuje vjeru psuje mjesto gdje klanja. Niko ga ni prijeko da pogleda jos ga neki i podržavaju.
E to su komunjare ili barem djelomičan opis istih.
Toliko, a sad bih se vratio ovoj temi a to je premijerligaš Tuzla City.
Moj rahmetli babo, moja zakletva......moja dva tecica obojica jos gelere nose u sebi.....fasovali na brckom.....
Tako eto sve komunjare i prasojedci na prvim linijama....jedi **** babun jedan imas usta ko slani bunarevi pricas puno..miran budi keru
Ponosni podrinjac hoda simin hanom, ako ti toliko ponosan i volis podrinje sto ne vratis ?
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Sa ovakvim se ne spusta lopta.
Dodje na nasu temu, sere i pametuje.
Ovdje se neko nas javi, onda pocne jos vise da sere.
Treba ga nabit na qrc.
Balja je otprilike jedini od njih koji zasluzuje postovanje (ima ih jos, al se ljudi ne oglasavaju i ne doticu Slobode).
A ova dva smrada pjevaca i ponosnog samo popisat po sred glave.
Volim tebe, više od sebe
Vidis li ti bolan koji si ti bolesnik?? Da sam navijac Slobode bilo bi me stid imati takve navijace kraj sebe. Nisi ti dobar care. Idi na vrijeme kod doktora dok ti nije kasno. I sad razguli!antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 21:38Sa ovakvim se ne spusta lopta.
Dodje na nasu temu, sere i pametuje.
Ovdje se neko nas javi, onda pocne jos vise da sere.
Treba ga nabit na qrc.
Balja je otprilike jedini od njih koji zasluzuje postovanje (ima ih jos, al se ljudi ne oglasavaju i ne doticu Slobode).
A ova dva smrada pjevaca i ponosnog samo popisat po sred glave.
-
- Kontakt:
Evo jedne prigodne pjesme, obratiti pažnju na snimak od 0:36...mirsonetz je napisao/la: ↑26 jun 2023, 21:231,2,3 tuzlanska pa onda 250 slavna oslobodilacka.FKBilder je napisao/la: ↑26 jun 2023, 01:26Ti "komunisti "i sta sve ne da ne ponavljamo jel, ginuli su i ostavljali kosti po Brckom, Olovu, Kladnju, Varesu, Gradacu, Gracanici, Sarajevu, Doboju, Priboju, Celicu, Bratuncu, Krajini i td......Moj Amidza Ramiz, clan SDP-a od prvog dana roknula granata u rov dok je klanjo podne cojk, raskomadalo ga na sedzdi.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑25 jun 2023, 22:23
Evo ja ću pokušati odgovoriti ne znam hoću li uspjeti.
Komunisti su za mene oni koji i posle svega ne vide dalje od nosa. Oni kojima je preče sve tuđe a svoga se stide. Oni koji i danas vise vole npr Milana s kojim su išli u školu a koji je 90tih pobjegao odmah preko Majevice i odozgo pucao na grad od npr Ibrahima koji je do 95. držao liniju na istočnom bedemu otadzbine pa kada su ih prodali uspio za razliku od mnogobrojne rodbine da preživi i dohvati se slobodne teritorije.
Onaj ko ismijava ljude koji odu u dzamiju ali je redovan kod sličnih Milanu komsija na svaki Božić i sl.
Često se kod vas cuje da se ismijava dzuma, da se ismijava Bajram i ljudi koji idu u dzamiju. Često se na tribini cuje podrška Mladiću sto nas sve nije pobio.
Neki vaš Aco, ne znam čime se bavi znam da se u njeg kunete kao velikog navijaca vašem igraču koji praktikuje vjeru psuje mjesto gdje klanja. Niko ga ni prijeko da pogleda jos ga neki i podržavaju.
Moj rahmetli babo, moja zakletva......moja dva tecica obojica jos gelere nose u sebi.....fasovali na brckom.....
Tako eto sve komunjare i prasojedci na prvim linijama....jedi **** babun jedan imas usta ko slani bunarevi pricas puno..miran budi keru
Ponosni podrinjac hoda simin hanom, ako ti toliko ponosan i volis podrinje sto ne vratis ?
Kojeg "svetog trojstva"?Skver je napisao/la: ↑25 jun 2023, 23:01Koja dva retardirana lika, pomosnjeg primili ti kako ih on naziva "komunisti" dok ih je veliki musliman prodo i prodo za drugu teritoriju, a drugi do jucer se kleo u tu istu petokraku i navijao za nju......fakat ste jadni da ne moze biti jadniji....ne bi da smaram ostale o Tuzli i tuzlacima i znacaju grada u odbrambeno oslobodilaclom ratu.tuzlac je napisao/la: ↑25 jun 2023, 22:48Tako je.Ljudi koji su posramljeni svojim identitetom i satraše se da dokažu nekom ??, da oni nisu to što jesu.Ova bolest se u Bosni odnosi isključivo na Bošnjake.Tuzla je najveće žarište bez ikakve sumnje(bivša" mala Moskva").Duboko poštujem sugrađane drugih naroda no, ovo je unutarbošnjački problem.Isključivo.Ja kad sam 1968. pošo u školu i u kuhinji dobio krmeću salamu ,zaprepastio sam se i polako je iznio vani i bacio pod Vrbu.Ostali đaci ,muslimani, jeli su je ko sudžuku.Naravno, sve je bilo do roditelja i kućnog odgoja.Vitomir Pavlović poznati tuzlanski novinar je usvojoj knjizi "Vodonoše i vitezovi"naveo primjer jednog novinara( muslimana) iz "Fronta Slobode" koji je petkom kupovao prase na pijaci i vodio ga ispred "Komiteta" udarajući ga da jače cvili ,kako bi "drugovi "vidjeli i čuli da je on raščistio sa religijom.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑25 jun 2023, 22:23
Toliko, a sad bih se vratio ovoj temi a to je premijerligaš Tuzla City.![]()
P.S. Danas brojne države na svojim zastavama i grbovima koriste petokraku zvijezdu u raznim bojama i veličinama. Zvijezda petokraka se danas nalazi na zastavama 57 zemalja (Alžir, Australija, Brazil, Čile, Etiopija, Filipini, Kuba, Maroko, Tunis, Kina, Kosovo, BiH, SAD, Senegal, Turska,…).
Od svih zvijezda s pet krakova povijesno i religiozno je najinteresantniji pentagram kao mistični simbol u antičkoj i srednjovjekovnoj mistici i magiji.
Pentagram (zvijezda petokraka) je i simbol vječnosti i svetog trojstva. Prema predaji pentagram predstavlja savršenog čovjeka s nogama na zemlji, rukama u zraku i glavom prema nebu, označavajući omnipotenciju (svemoć), omniscijenciju (sveznanje) i dominaciju nad inferiornim silama
Dobro ti je ovo za Tursku , SAD ,nema govora.

TVOJE PITANJE : "volis podrinje sto(SE) ne vratis" JE ČISTI CINIZAM.mirsonetz je napisao/la: ↑26 jun 2023, 21:231,2,3 tuzlanska pa onda 250 slavna oslobodilacka.FKBilder je napisao/la: ↑26 jun 2023, 01:26Ti "komunisti "i sta sve ne da ne ponavljamo jel, ginuli su i ostavljali kosti po Brckom, Olovu, Kladnju, Varesu, Gradacu, Gracanici, Sarajevu, Doboju, Priboju, Celicu, Bratuncu, Krajini i td......Moj Amidza Ramiz, clan SDP-a od prvog dana roknula granata u rov dok je klanjo podne cojk, raskomadalo ga na sedzdi.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑25 jun 2023, 22:23
Novi bek u ekipi Bošnjakovića: Dušan Hodžić prvo ovosezonsko pojačanje Tuzla Cityja
Zadnje ažuriranje: 26/06/2023 u 19:05
Maš'Allah, nismo napušteni.Možda Husić hoće da uhelaći Slobodu skroz.
Zadnje ažuriranje: 26/06/2023 u 19:05
Maš'Allah, nismo napušteni.Možda Husić hoće da uhelaći Slobodu skroz.

Volio bih čuti odgovor na ovo pitanje !mirsonetz je napisao/la: ↑26 jun 2023, 21:231,2,3 tuzlanska pa onda 250 slavna oslobodilacka.FKBilder je napisao/la: ↑26 jun 2023, 01:26Ti "komunisti "i sta sve ne da ne ponavljamo jel, ginuli su i ostavljali kosti po Brckom, Olovu, Kladnju, Varesu, Gradacu, Gracanici, Sarajevu, Doboju, Priboju, Celicu, Bratuncu, Krajini i td......Moj Amidza Ramiz, clan SDP-a od prvog dana roknula granata u rov dok je klanjo podne cojk, raskomadalo ga na sedzdi.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑25 jun 2023, 22:23
Zašto se ne vratite? Rat je stao prije 28 godina, halo pa to je pola života skoro.
Pare za obnovu i odštetu su legle davno, imovina vraćena, šta čekate, šta ćete u TZ kad mrzite istu i omalovažavate njene običaje, tradiciju i nasljeđe ?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- LegendaIvica
- Kontakt:
Kakve gluposti covijek moze napisati to nije normalno. Ovo ni dusman nebi napisao. Aneks 5 i Ankes 7 nikad nisu u tzv rs sprovedene kako treba i tako i danas dan Nana Fata se bori za svoju avliju kao i ostali Bosnjaci. Tek juce je bio napad na Bosnjaka u Bratuncu iz cista mira. Sa srbima se zivjeti ne moze. Kao sto si napisao prosle su 3 DECENIJE od kako ti ljudi zive u Tuzli i tako da njih osim lokalnog patrijotizma i nostalgije NISTA ne veze za isto to podrinje, a da ne pricamo o djeci tih ljudi koji maksimalno jednom godisnje odu mozda na vikend tamo. Ljudi sebi napravili davno novi zivot, kuce i stekli prijatljstva a ti bi ih tjerao. Dosta podrinjaca su branili TK da agresor nebi dosao u Tuzlu i to je hvala?Mortus je napisao/la: ↑27 jun 2023, 08:47Volio bih čuti odgovor na ovo pitanje !mirsonetz je napisao/la: ↑26 jun 2023, 21:231,2,3 tuzlanska pa onda 250 slavna oslobodilacka.FKBilder je napisao/la: ↑26 jun 2023, 01:26
Ti "komunisti "i sta sve ne da ne ponavljamo jel, ginuli su i ostavljali kosti po Brckom, Olovu, Kladnju, Varesu, Gradacu, Gracanici, Sarajevu, Doboju, Priboju, Celicu, Bratuncu, Krajini i td......Moj Amidza Ramiz, clan SDP-a od prvog dana roknula granata u rov dok je klanjo podne cojk, raskomadalo ga na sedzdi.
Zašto se ne vratite? Rat je stao prije 28 godina, halo pa to je pola života skoro.
Pare za obnovu i odštetu su legle davno, imovina vraćena, šta čekate, šta ćete u TZ kad mrzite istu i omalovažavate njene običaje, tradiciju i nasljeđe ?
Meni ide inace na zivce to kurcenje Tuzlaka i Sarajlija prema „novalijama“ jer znam da vecina tih sto ostale zaje.baju radi porijekla, sami dolaze iz nekih vukojebina. I to ti kaze Sarajlija cija familija zivi ovdje stoljecima.
Jos nesto napisao si ovo: „omalovažavate njene običaje, tradiciju i nasljeđe“, sad bih te fino molio da mi objasnis sta je to Tuzlanski obicaj, tradicija i nasljede?
Ako mislis da je tradicija mrziti svoga i velicati dzelata i glumiti sa dzelatom bratstvo eh to ti se zove izdaja. Isto tako ako mislis mrziti religiju svojih pradjedova i glumiti nekog fensi zapadnjaka onda si opet pogrijesio terminologiju.
-
- Kontakt:
@admin, de malo uvedi reda, stvarno si dopustio previse sranja na ovoj temi.
Elvir Baljic
ne možeš doći u goste nekome u kuću i domećinu pametovati i nametaiti svoje a njegovo ne cijeniti kao prvo.LegendaIvica je napisao/la: ↑27 jun 2023, 09:18Kakve gluposti covijek moze napisati to nije normalno. Ovo ni dusman nebi napisao. Aneks 5 i Ankes 7 nikad nisu u tzv rs sprovedene kako treba i tako i danas dan Nana Fata se bori za svoju avliju kao i ostali Bosnjaci. Tek juce je bio napad na Bosnjaka u Bratuncu iz cista mira. Sa srbima se zivjeti ne moze. Kao sto si napisao prosle su 3 DECENIJE od kako ti ljudi zive u Tuzli i tako da njih osim lokalnog patrijotizma i nostalgije NISTA ne veze za isto to podrinje, a da ne pricamo o djeci tih ljudi koji maksimalno jednom godisnje odu mozda na vikend tamo. Ljudi sebi napravili davno novi zivot, kuce i stekli prijatljstva a ti bi ih tjerao. Dosta podrinjaca su branili TK da agresor nebi dosao u Tuzlu i to je hvala?Mortus je napisao/la: ↑27 jun 2023, 08:47Volio bih čuti odgovor na ovo pitanje !
Meni ide inace na zivce to kurcenje Tuzlaka i Sarajlija prema „novalijama“ jer znam da vecina tih sto ostale zaje.baju radi porijekla, sami dolaze iz nekih vukojebina. I to ti kaze Sarajlija cija familija zivi ovdje stoljecima.
Jos nesto napisao si ovo: „omalovažavate njene običaje, tradiciju i nasljeđe“, sad bih te fino molio da mi objasnis sta je to Tuzlanski obicaj, tradicija i nasljede?
Ako mislis da je tradicija mrziti svoga i velicati dzelata i glumiti sa dzelatom bratstvo eh to ti se zove izdaja. Isto tako ako mislis mrziti religiju svojih pradjedova i glumiti nekog fensi zapadnjaka onda si opet pogrijesio terminologiju.
drugo ,to za aneks, ne može se ni provesti kada nema volje. zamisli ti sad da su se desetine huiljada vratile pa preuzeli polako sve u svoje ruke, a ne šaka jada, koja onda izgelda kao da je u getu kakvom.
i treće, za branjenje. pa ti ljudi nisu sebe branili a da brane druge, već slijepo vjerovali vrhovnom vođi Bošnajka, koji ih je popišao, a i njegovi se potpimci i dalje pišaju po njima.
i ne želim više raspravljati na ovu temu stvarno nema smisla. ja ne mrzim te ljude i suosjećam u dijelu torture koju su prošli,a li brate QU-rčiti se do te bahatosti (većina to radi) u tuđem gradu prema stanovnicima koji su te primili kad je bilo najteže, stalno kukati za svojim zavičajem, a ne vratiti se, msm to me jako živcira a živicra i većinu domicilnog stanovništva, pri tome evo kako ti kažeš da nije slučaj samo u TZ, već i u SA, a vjerujem i u drugim gradovima.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Ne trudi se Baljiću.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑27 jun 2023, 09:56@admin, de malo uvedi reda, stvarno si dopustio previse sranja na ovoj temi.
@admin ili ne čita ili se dobro zabavlja čitajući ove naše nazovi Tuzlake s jedne i druge strane.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.