FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cijela ta situacija oko Mulalića je mutna pravo, kako god, nadam se da će se naći neka varijanta od koje će imati korist i klub i igrač a menadžera ko ****, ne bi bio prvi put da neki wannabe Raiola ujebe karijeru perspektivnom igraču.
-
- Kontakt:
Čitam malo komentare rumuna... Koliko sam dobro shvatio, baš su razočarani. Oni su u fazonu "ekipa iz Bosne nam strpala peticu, nemamo šta dalje pričat".
Neki lik piše, iz njihovog prvenstva ne znam nijednu ekipu a ovi su za prvacima zaostali 20 bodova i završili peti
Neki lik piše, iz njihovog prvenstva ne znam nijednu ekipu a ovi su za prvacima zaostali 20 bodova i završili peti

- FKSDoGroba
- Kontakt:
ajdohordas je napisao/la: ↑27 jun 2023, 11:45Čitam malo komentare rumuna... Koliko sam dobro shvatio, baš su razočarani. Oni su u fazonu "ekipa iz Bosne nam strpala peticu, nemamo šta dalje pričat".
Neki lik piše, iz njihovog prvenstva ne znam nijednu ekipu a ovi su za prvacima zaostali 20 bodova i završili peti![]()

I oni su nešto na trenera kivni pravo kolko sam uspio upratit'.ajdohordas je napisao/la: ↑27 jun 2023, 11:45Čitam malo komentare rumuna... Koliko sam dobro shvatio, baš su razočarani. Oni su u fazonu "ekipa iz Bosne nam strpala peticu, nemamo šta dalje pričat".
Neki lik piše, iz njihovog prvenstva ne znam nijednu ekipu a ovi su za prvacima zaostali 20 bodova i završili peti![]()
Nisam ni skonto da su na TM-u skuplji od nas, haman imaju boljeg Zuku.

Zadnja izmjena: hazarder, dana/u 27 jun 2023, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na 450 miliona eura
Na kraju Zukanovic kriv
Na kraju Zukanovic kriv

Faktor napisao za Kevina da je njegova cijena 450 Mio 

Zbog čega??? Ako misliš zato što je jevrej, onda se ne sjećaš da je jedan jevrej stavio Sarajevo na mapu svijeta i od Energoinvesta napravio svjetski respektabilnu firmu. Emerika Bluma je ugledni list Financial Times opisao kao oličenje socijalističke poslovnosti. Tu su još; Laura Papo Bohoreta, Ranko Rihtman, Oskar Danon, Isak Samokovlija itd. Ne vidim da je bolje kako njih nema.
On je sudija i obavezan je suditi pošteno, bez obzira odakle je i kome sudi. Ako ćemo nalaziti mane i razloge u mjestu stanovanja sudija i gdje je, sasvim slučajno, rođen, onda ne moramo ni igrati kvalifikacije.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Pogotovo danasnji cionisti ne mogu u recenicu sa jevrejima. Mozda nekad bilo, danas ne vidim tu pravdu a ni evociranje sjecanja sta su prozivjeli. Uzgred, Nije nam nesto kvalitetno sudio protiv Lux .VenamaHrabrih je napisao/la: ↑27 jun 2023, 11:56Zbog čega??? Ako misliš zato što je jevrej, onda se ne sjećaš da je jedan jevrej stavio Sarajevo na mapu svijeta i od Energoinvesta napravio svjetski respektabilnu firmu. Emerika Bluma je ugledni list Financial Times opisao kao oličenje socijalističke poslovnosti. Tu su još; Laura Papo Bohoreta, Ranko Rihtman, Oskar Danon, Isak Samokovlija itd. Ne vidim da je bolje kako njih nema.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jun 2023, 09:59ma lose. Ne volim ih vidjeti da dijele pravdu, nekako mi to ne ide od ruke
On je sudija i obavezan je suditi pošteno, bez obzira odakle je i kome sudi. Ako ćemo nalaziti mane i razloge u mjestu stanovanja sudija i gdje je, sasvim slučajno, rođen, onda ne moramo ni igrati kvalifikacije.
I usput, ploca koja opominje i uci ko je zapalio sarajevsku Vijecnicu, je trebala biti sklonjena. Valjda da budemo na mapi svijeta
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
belosevic23 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 00:30Ma moze kad hoce, ispresijeca ti igru, na svaki polukontakt sudi faul kao sto je bilo protiv borca na ninkovicu. Otiso im ninkovic, piscevic, vojnovic, mrkaic.. po meni su oni igracki losiji nego prosle godineLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 jun 2023, 23:53Kad ti odigras u 5 poteza akciju do gola ne moze to niko sprijeciti…propoklopac je napisao/la: ↑26 jun 2023, 22:10
Kamaru Gigovica Bilbija i nekih Musa, kad odluca da te kolju, provociraju nema igre...bas znamo biti naivni..a jos Borac mora biti gore
moze naravno, pogotovo kada igras njihovu igru. Medjutim, onako nesto kao jucer je stvarno tesko sprijeciti. Ne kazem da nece. Medjutim. ako budemo onako brzo, jednostavno i tecno igrali vrlo tezak zadatak ce imati arbitri.
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
I ti svaki post politika i uglavnom mi ne valjamo svi drugi su bajniVenamaHrabrih je napisao/la: ↑27 jun 2023, 11:56Zbog čega??? Ako misliš zato što je jevrej, onda se ne sjećaš da je jedan jevrej stavio Sarajevo na mapu svijeta i od Energoinvesta napravio svjetski respektabilnu firmu. Emerika Bluma je ugledni list Financial Times opisao kao oličenje socijalističke poslovnosti. Tu su još; Laura Papo Bohoreta, Ranko Rihtman, Oskar Danon, Isak Samokovlija itd. Ne vidim da je bolje kako njih nema.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jun 2023, 09:59ma lose. Ne volim ih vidjeti da dijele pravdu, nekako mi to ne ide od ruke
Sjedim i kontam, kako je perverzija bilo juce gledat ono, na onu ekipu iz prvog poluvremena da smo umjesto Ljukovca stavili Ziljkica, sjevalo bi sa svih strana.
Jednostavno su svi odradili posao kako treba bas ne mogu da vjerujem sta sam gledao
Jednostavno su svi odradili posao kako treba bas ne mogu da vjerujem sta sam gledao

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Vjerovatno se greška napravila što nismo uspjeli dogovoriti jednu tešku pripremnu utakmicu tipa Šahtar da vidimo gdje smo i šta smo defanzivno, ta bi nam utakmica dosta kazala. Ovako takvu utakmicu smo imali na zimskim pripremama iako nam nije trebala, a pred evropske izazove nemamo takvog protivnika.
Nemoj Bgt, pa da nam neko od debitanata bude loš, da ga moramo pljuvati odmah u startu.MSOZ101 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 12:21Vjerovatno se greška napravila što nismo uspjeli dogovoriti jednu tešku pripremnu utakmicu tipa Šahtar da vidimo gdje smo i šta smo defanzivno, ta bi nam utakmica dosta kazala. Ovako takvu utakmicu smo imali na zimskim pripremama iako nam nije trebala, a pred evropske izazove nemamo takvog protivnika.
-
- Kontakt:
Sezone 24/25 nam je trener Robbie Keane 

I bez ove dvojice (Viveros i Penaranda) mi imamo odlicnu ekipu, sa njima cemo dobiti jos taj dodatni X faktor u napadu.
Protiv Torpeda:
Sahinovic-beganovic,serbecic,soldo,durakovic-zeljkovic,vrancic,avramoski-kyeremeh,ziljkic i renan
Protiv Torpeda:
Sahinovic-beganovic,serbecic,soldo,durakovic-zeljkovic,vrancic,avramoski-kyeremeh,ziljkic i renan
Ja se nadam da ce Trako bas ove sezone eksplodirati Bgm i Sahinovic isto...opet kazem to su moje nade i misljenje nemojte mi odmah j.ebat mater.
Takodjer mislim da je Zeljkovic zacementirati tu poziciju zbog koje je bio pozivan i u repku.
Takodjer mislim da je Zeljkovic zacementirati tu poziciju zbog koje je bio pozivan i u repku.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Evo ispred kluba snimanje u toku. Cekamo objavu