Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Prevljak do kraja dana potpisuje za Sarajevo i mozda Asano dodje na posudbu...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne znam ja drug ko se tješi, kad vrlo dobro znaš kakva vam je situacija bez pelenaša. I nije baš tako davno bilo kad ste se ganjali sa ostalim vedetama iz prve lige šumske.maliboro je napisao/la: ↑27 jun 2023, 10:23Gledaj sto tjese jedan drugogMaroonBjelave je napisao/la: ↑27 jun 2023, 09:49Ma ništa se ne sekiraj. Kad im distributer pelena otpepa sa funkcije, vratit će se oni svojoj prvoj ljubavi - NK Dinara iz Knina.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 09:38Mozes ti zabit 5 kad Gigovic ponisti svih pet,nismo mi problem svakako vazda i uvijek mega sila za vas i vas smijesni klub,nego problem su ostali,sve to sto si napisao moze u RS samo jer cete da ga ispusite dobro i vi i Vico. Cak su se i ublehe iz saveza digle protiv,receno mu je da je ono sto radi ofirno do bola cuj 4 faula a protivniku 35 haha bukvalno ste ih udarali na terenu,al bice krvnickih startova nemoj da brines. Vi niste inace klub nego politicka stranka i isprdak,do juce ste na KK Borac pljuvali Dodika,unistava nas i nas sport bla bla sada istog velicate javno,molite za novac itd Mi ne kukamo nego komentarisemo i pricamo o cinjenicama. I Zrinjski i Jakirovic su dozivili nervne slomove protiv vas i komentarisali,u stilu mi smo krvnici 35 faulova a vi ste fair play sa 5 faulova. Husic iz saveza vas je komentarisao,imas najnoviji clanak da je protiv vas nemoguce igrat,nije mala stvar kad vecina u savezu komentarise da ste lakrdija,neki i javno za portale. Mi smo za razliku od vas uvijek od nastanaka ove drzave uvijek kandidati za tituli bili na virslama,sa parama ili bez nije ni bitno do vi to nikad niste niti cete biti jer niste sportski kolektiv.ja vam samo kazem nece se jos dugo nista mjenjati u savezu pa sacuvajte zivce.i kakvi ste bezobraznici kad je vico prekinuo sezonu i dao vam titulu tad ste slavili
![]()
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
- Shategabri
- Kontakt:
Mislis Republike Srpske? Zvanicnog entiteta drzave Bosne i Hercegovine definisanog Ustavom?cccc pa gdje nestade ta multietnicnost sarajlijaMaroonBjelave je napisao/la: ↑27 jun 2023, 10:39Ne znam ja drug ko se tješi, kad vrlo dobro znaš kakva vam je situacija bez pelenaša. I nije baš tako davno bilo kad ste se ganjali sa ostalim vedetama iz prve lige šumske.

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Kako ono reče jednom neko? Braćo Srbi šta odgovorite svojoj djeci kad vas upitaju zašto su sve džamije u šumskoj nove?maliboro je napisao/la: ↑27 jun 2023, 10:47Mislis Republike Srpske? Zvanicnog entiteta drzave Bosne i Hercegovine definisanog Ustavom?cccc pa gdje nestade ta multietnicnost sarajlijaMaroonBjelave je napisao/la: ↑27 jun 2023, 10:39Ne znam ja drug ko se tješi, kad vrlo dobro znaš kakva vam je situacija bez pelenaša. I nije baš tako davno bilo kad ste se ganjali sa ostalim vedetama iz prve lige šumske.a sta ima veze I da ispadnemo pa nije nam prvi put niti neki bauk.taman se malo narod pozeli utakmica a i vi se nas pozelite ipak je gostovanje u bl posebna priča za vas.treba čovjek malo na dno da bi cijenio kako je fino na vrhu
a tvoje zelje i pozdravi su jedno a stvarnost je ta da je Borac najveci klub u Republici Srpskoj sa najvecom bazom navijaca i kao takav nikad nece propasti i nestati
zivio ti meni i samo bez stresa od stresa krenes sijediti a onda i kosa opada
Igrači će odmah na trening.
-
- Kontakt:
Prekinuo jer je znao da je to jedina sansa da odete u evropu,znao je da ste strasno dobri.maliboro je napisao/la: ↑27 jun 2023, 10:23Gledaj sto tjese jedan drugogMaroonBjelave je napisao/la: ↑27 jun 2023, 09:49Ma ništa se ne sekiraj. Kad im distributer pelena otpepa sa funkcije, vratit će se oni svojoj prvoj ljubavi - NK Dinara iz Knina.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 09:38Mozes ti zabit 5 kad Gigovic ponisti svih pet,nismo mi problem svakako vazda i uvijek mega sila za vas i vas smijesni klub,nego problem su ostali,sve to sto si napisao moze u RS samo jer cete da ga ispusite dobro i vi i Vico. Cak su se i ublehe iz saveza digle protiv,receno mu je da je ono sto radi ofirno do bola cuj 4 faula a protivniku 35 haha bukvalno ste ih udarali na terenu,al bice krvnickih startova nemoj da brines. Vi niste inace klub nego politicka stranka i isprdak,do juce ste na KK Borac pljuvali Dodika,unistava nas i nas sport bla bla sada istog velicate javno,molite za novac itd Mi ne kukamo nego komentarisemo i pricamo o cinjenicama. I Zrinjski i Jakirovic su dozivili nervne slomove protiv vas i komentarisali,u stilu mi smo krvnici 35 faulova a vi ste fair play sa 5 faulova. Husic iz saveza vas je komentarisao,imas najnoviji clanak da je protiv vas nemoguce igrat,nije mala stvar kad vecina u savezu komentarise da ste lakrdija,neki i javno za portale. Mi smo za razliku od vas uvijek od nastanaka ove drzave uvijek kandidati za tituli bili na virslama,sa parama ili bez nije ni bitno do vi to nikad niste niti cete biti jer niste sportski kolektiv.ja vam samo kazem nece se jos dugo nista mjenjati u savezu pa sacuvajte zivce.i kakvi ste bezobraznici kad je vico prekinuo sezonu i dao vam titulu tad ste slavili
![]()
Dočeka Željkan još jedan bajram, a nisu im se davale velike šanse za to...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Još kad im dođe ovaj Viveros.
Doviđenja Zrinjski, što ste osvajali osvajali ste.

Doviđenja Zrinjski, što ste osvajali osvajali ste.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa veću bazu u RS imaju CZ i Partizanmaliboro je napisao/la: ↑27 jun 2023, 10:47Mislis Republike Srpske? Zvanicnog entiteta drzave Bosne i Hercegovine definisanog Ustavom?cccc pa gdje nestade ta multietnicnost sarajlijaMaroonBjelave je napisao/la: ↑27 jun 2023, 10:39Ne znam ja drug ko se tješi, kad vrlo dobro znaš kakva vam je situacija bez pelenaša. I nije baš tako davno bilo kad ste se ganjali sa ostalim vedetama iz prve lige šumske.a sta ima veze I da ispadnemo pa nije nam prvi put niti neki bauk.taman se malo narod pozeli utakmica a i vi se nas pozelite ipak je gostovanje u bl posebna priča za vas.treba čovjek malo na dno da bi cijenio kako je fino na vrhu
a tvoje zelje i pozdravi su jedno a stvarnost je ta da je Borac najveci klub u Republici Srpskoj sa najvecom bazom navijaca i kao takav nikad nece propasti i nestati

Koševo Zapad
Ma dajte ljudima titulu odma
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Juče sam to predložio, da odmah igramo sezonu 2024/25, ova je riješena.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nama titula i Zelji LP + Ballon d'Or kako modni macak reako.
Borac je najveci klub u RS sa najvecom bazom navijaca. CZ i Partizan su klubovi iz Srbije a njihova baza navijaca je puno sira od Srbije. Takozvane sekteShategabri je napisao/la: ↑27 jun 2023, 11:35Pa veću bazu u RS imaju CZ i Partizanmaliboro je napisao/la: ↑27 jun 2023, 10:47Mislis Republike Srpske? Zvanicnog entiteta drzave Bosne i Hercegovine definisanog Ustavom?cccc pa gdje nestade ta multietnicnost sarajlijaMaroonBjelave je napisao/la: ↑27 jun 2023, 10:39Ne znam ja drug ko se tješi, kad vrlo dobro znaš kakva vam je situacija bez pelenaša. I nije baš tako davno bilo kad ste se ganjali sa ostalim vedetama iz prve lige šumske.a sta ima veze I da ispadnemo pa nije nam prvi put niti neki bauk.taman se malo narod pozeli utakmica a i vi se nas pozelite ipak je gostovanje u bl posebna priča za vas.treba čovjek malo na dno da bi cijenio kako je fino na vrhu
![]()
![]()

Jel ovo zeljkan bicikla prodaje ?
https://fb.watch/lqs8Jfui6S/?mibextid=Nif5oz
Nek je sa srecom, sa hajrom sto vise prodali i bolje kupili.
https://fb.watch/lqs8Jfui6S/?mibextid=Nif5oz
Nek je sa srecom, sa hajrom sto vise prodali i bolje kupili.
-
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
stas mi ti pricati o multietnicnosti, vidi kako ti se entitet zovemaliboro je napisao/la: ↑27 jun 2023, 10:47Mislis Republike Srpske? Zvanicnog entiteta drzave Bosne i Hercegovine definisanog Ustavom?cccc pa gdje nestade ta multietnicnost sarajlijaMaroonBjelave je napisao/la: ↑27 jun 2023, 10:39Ne znam ja drug ko se tješi, kad vrlo dobro znaš kakva vam je situacija bez pelenaša. I nije baš tako davno bilo kad ste se ganjali sa ostalim vedetama iz prve lige šumske.a sta ima veze I da ispadnemo pa nije nam prvi put niti neki bauk.taman se malo narod pozeli utakmica a i vi se nas pozelite ipak je gostovanje u bl posebna priča za vas.treba čovjek malo na dno da bi cijenio kako je fino na vrhu
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
A to kao nećemo biti prvaci i 2024/25?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Doktorinho, laznokrilo i 23 gosta.