FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoBBoja
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Super super
Ja gledam doborbit kluba, kao sto vas par ovdje volim reci
Vi ako mislite da se sa trenerom koji 4 godine nije imao angazmana moze osvojiti titula, svaka cast na optimizmu
Vi ako mislite da se sa trenerom koji 4 godine nije imao angazmana moze osvojiti titula, svaka cast na optimizmu
Ne treba praviti problem zbog broja stranaca, a pogotovo ne nekoga od njih slati na posudbe (čitaj Gulijašvili). Svako će od njih u određenom trenutku trebati. Nekad na terenu nekad na tribinama, Bože moj, svi su potencijali kako za igru tako i za prodaju.
Nek nam je sretno, svi u napad !
Nek nam je sretno, svi u napad !
pogotovo Repuha kad vidim. TobejarabiBordoBBoja je napisao/la: ↑27 jun 2023, 13:14Ali koja tuga i nevjerica uhvati covjeka kad vidis kakve su igracine u timu, i onda pogledas ko je nestrucni stab
Majko moja
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Ovoj ekipi fali kontinuiteta u svim segmentima (plus navijači) da bi bila prvak, do tada Zrinja je br.1, voljeli to cuti ili ne, realnost je takva...BordoBBoja je napisao/la: ↑27 jun 2023, 13:22Super super
vi se zamarate oko glupih stvari, pa Varesanovic ako ne osvoji titulu sa ovim igracima leti sigurno, a do tad bi trebali dati podrsku sad kad se evropa igra i pravi nikad jaci tim...sad nesto glumiti bojkote a tim ti igra evropu i Mirvic odlucio da istrese kesu vi sad nesto tu izmisljate
e svasta.

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Ok kontinuitet, da. Pa valjda ti trebaju stručni ljudi u tim segmentima koji su zaslužili kontinuitet i vrijeme?propoklopac je napisao/la: ↑27 jun 2023, 13:26Ovoj ekipi fali kontinuiteta u svim segmentima (plus navijači) da bi bila prvak, do tada Zrinja je br.1, voljeli to cuti ili ne, realnost je takva...BordoBBoja je napisao/la: ↑27 jun 2023, 13:22Super super
-
- Kontakt:
Ma mozda je i dobro dosao ovaj bojkot da malo proradi inat kod Mirvica, Ayle i Mirze. Kad je tek dosao Mirza cinilo se da se smanjuju troskovi i da ce sve ici u drugom pravcu i onda nakon objave bojkota krece se sa pojacanjima i placanjem odsteta za pojacanja. Dobro je uvijek imati malo kriticara da se ne uspavaju ovi na vlasti 

I tako naleti bot, baci kost i onda 30 stranica prepirke. Uzinat ovima dabogda nas Mirza vodio sljedece 4 godine !!!!!!!
U novi boj ...
- napoleon72
- Kontakt:
Ma brate yebes ti to "ako ne osvoji leti" kad vec bude kasno. Vrijeme prolazi. Sto se uvijek mora reagovat prekasno? Kao i u reprezentaciji evo, yebes ti sad otkaz Faruku kad smo vec fakticki ostali bez sansi za EURO. Da se i 2021. reagovalo na vrijeme mozda se na neki pozitivni sok mogla sacuvat prednost i uzet titula, mnogo toga bi danas bilo drugacije. Mi uvijek nesta cekamo pa kad bude kasno reaguj. Kako nismo naucili kroz historiju da nikad ovaj interim manager nije dobro usao u narednu sezonu, i nastavio tamo gdje je stao prosle? Mirza se plasirao u Evropu, hvala mu, al sad je trebao otic, da dodje novi trener i da krene od nule.Konzerva je napisao/la: ↑27 jun 2023, 13:29vi se zamarate oko glupih stvari, pa Varesanovic ako ne osvoji titulu sa ovim igracima leti sigurno, a do tad bi trebali dati podrsku sad kad se evropa igra i pravi nikad jaci tim...sad nesto glumiti bojkote a tim ti igra evropu i Mirvic odlucio da istrese kesu vi sad nesto tu izmisljatee svasta.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Avram???tabba77 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 08:22Nadam se da će ga ove sezone koristiti na njegovoj primarnoj poziciji jer tu može najviše dati.Samozdravlje je napisao/la: ↑27 jun 2023, 01:11Popularno ili ne za klasu ozbiljniji igrač. Avram na izlazu, a Mirzi sad produžiti 2 god.
Meni ovi Rumuni kao amateri , ne zaletati se. Mjerilo će biti Torpedo. Doduše i nama prva provjera. Rekao bih solidno, ništa od Rumuna nismo vidjeli (zelju,trku,borbenost ). Sacekajmo naredne pripremne i 11.07.
Konkretniji je od Avramovskog u svakom segmentu igre, jedino možda nema zadnji pas kao on.
Znali smo mi i ranije pobjediti uvjerljivo, ali rezultatski. Juce su izgledali kao da je takmicarska utakmica, puni trke, želje, taktički smo dobro stajali (ne znam jel mi se učinilo ali na momente je bila formacija 4-3-3) nisam mogao dobro vidjeti, bio kod frizera. @Javier da nisi ti bio juce isto?![]()
Tranzicija iz odbrane u napad nam je strašno dobar, treba to još svakako uigrati ali zadovoljavajuće.
Kakav ba crni zadnji pas. Po njegovom CV nigdje se nije zadržao duže od godinu dana, samo u FKS će biti dvije sezone.
Šta mi osvojismo sa tim zadnjim pasom, 4 mjesto. U prošloj sezoni 19 utakmica, u prosjeku 32 min. 2 gola i 1 zadnji pas. 24 plate, zašto ? Mogao bi proigrati ova naredna 3 mjeseca i dobiti još 2 god. ugovor ili kao Crepulja u Rumuniju, možda u jučerašnjeg protivnika. Ima pola miliona razloga da voli FKS više od zivota. Forumasi su čudo , kako znaju u interesu menagera i "igraca" odraditi posao. Naravno ne mislim na nas dvojicu,jer oba smatramo da je Mustafic sa lošijim CV potrebniji i FKS. Imam kontra primjer,evo:
Mujakic ???
Drvlje i kamenje na momka u prva tri kola prošle sezone. "Treba nam bolji stoper od Mujakica, prevara od igrača itd".
Taj Mujakic da je ostao, ne bi nam sezona bila onako jadna, na kraju ode u jaču ligu i donese nam 500k €.
Forum je počesto bolest (pandemija) medju navijačima, naivnim navijačima.
Evo i ova hajka na Šahinovica ide u tom smjeru. Forum je zlo i zaraza , koja je na žalost meni interesantna .
Halali odlutah. Lp

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ljukovac mi liči na slijedeću dobru prodaju, liči samo.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Oj dobro ste hahanapoleon72 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 09:17Jesi l bio pod kamenom negdje zadnjih par danaZeko87 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 07:46Ja sam se totalno pogubio u broju stranaca u našoj ekipi. Čini mi se da ćemo ih imati više nego prošle sezone. Ne konta u čemu je kvaka. Kako to sve iskombinovati. Sigurno da neko ne dolazi s vana da bude tribina u najlošijoj ligi u evropi, a može ih giti u rosteru 5.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 00:09Penaranda moze biti zamjena kako Ziljkicu tako i Renanu, jer je dosta puta igrao centarfora. Mislim, da se za Catakovica polako gubi mjesto cak i na klupi.
Viveros takodje desno krilo i napadac. Ikica ja ne bi pustao, pisao sam i prije jedan od najboljih jokera sa klupe. Svaka sampionska ekipa ima barem 1 takvog na klupi koji ekipi dosta znaci. Kad je mrtvilo živo, on udje razigra ekipu i preokrene tok utakmice.
Neka i Gulasha, nek se udaraju svi za minute, pa onda na zimu vidjeti onaj koji bude najslabiji ide na posudbu.
Ja se samo nadam da će nam uvijek igrati 11 najboljih i da neće biti stalnog šaranja sa postavom.![]()
Uvedeno je pravilo da igraci s podrucja exyu nisu stranci, vode se kao domaci igraci. A broj "ostalih" stranaca u zapisniku smanjen na 3. Tako da su Avramovski, Soldo i Ikic postali domaci. Kyeremehu je zena Srpkinja i ako su u braku 3+ godine, postoji mogucnost da on uzme srpsko drzavljanstvo, cime bi postao domaci. Znaci tehnicki od stranaca trenutno imamo Oliveiru, Guliashvilija i Kyeremeha, ako se njemu srede papiri onda samo ovu dvojicu. Kad dodju Viveros i Penaranda imat cemo 5 stranaca (4 uz srpske papire Kyeremeha).
Prespavao sam odlazak Muse najviše i Nisam znao ovo za Kyermaha
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Da presjecem
MIRZA IMA KONSTANTU, nijedan argument ne stoji da je on neznalica, argumenata ima kad daje interview da se drogira al ocito hape ima dovoljno da dosad sto radi pokazuje zavidan rezultat.
Znaci kvalitet ima da vodi FK SARAJEVO, bolje se pokazao od mehmeda kodre dudica uscuplica cak i od jakirovica ako se uzme prvih 6 mjeseci
Kad vidis repusa obucu i mirzu NETREBA NA OSNOVU FIZICKIG IZGLEDA SUDIT, i sve troica horsasa u najboljim godinama bi u danasnjem FK SARAJEVO (real madrid za bh uslove) bi mogli igrat i bolji su od balte ziljkica reneesa
ZAMOLIO BI BOJKOTASE UOCI BAJRAMA NEKVAREMI FIN OSJECAJ KUPJES SKUPLJE IGRACE OD DINAMA ZVIZDE PARTIZANA AJDUKA PONASAS SE KO BENFIKA PORTO A DRZAVI SI REAL MADRUD A FINANCISKI MANCHESTER CITY
A IGRAS KO BARSELONA U DOBA GVARDIOLE
MIRVICU BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN, nemoj zalit, cim ti zeni prodje 45 dana pravi 3ce djete jer tad bi poceli kucat bayernu barceloni liverpoollu na vrata za igrace
MIRZA IMA KONSTANTU, nijedan argument ne stoji da je on neznalica, argumenata ima kad daje interview da se drogira al ocito hape ima dovoljno da dosad sto radi pokazuje zavidan rezultat.
Znaci kvalitet ima da vodi FK SARAJEVO, bolje se pokazao od mehmeda kodre dudica uscuplica cak i od jakirovica ako se uzme prvih 6 mjeseci
Kad vidis repusa obucu i mirzu NETREBA NA OSNOVU FIZICKIG IZGLEDA SUDIT, i sve troica horsasa u najboljim godinama bi u danasnjem FK SARAJEVO (real madrid za bh uslove) bi mogli igrat i bolji su od balte ziljkica reneesa
ZAMOLIO BI BOJKOTASE UOCI BAJRAMA NEKVAREMI FIN OSJECAJ KUPJES SKUPLJE IGRACE OD DINAMA ZVIZDE PARTIZANA AJDUKA PONASAS SE KO BENFIKA PORTO A DRZAVI SI REAL MADRUD A FINANCISKI MANCHESTER CITY
A IGRAS KO BARSELONA U DOBA GVARDIOLE
MIRVICU BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN, nemoj zalit, cim ti zeni prodje 45 dana pravi 3ce djete jer tad bi poceli kucat bayernu barceloni liverpoollu na vrata za igrace
- BordoBBoja
- Kontakt:
S obzirom da si jedan od korektnijih ovdje, fino tee evo pitam, i budi realan kao navijac, jel stvarno mislis da nas klub sa ovakvim igracima zasluzuje ovakav nestrucni stab? A po potrosnji se vidi da mozemo daleko vece i bolje strucnjake imatipropoklopac je napisao/la: ↑27 jun 2023, 13:26Ovoj ekipi fali kontinuiteta u svim segmentima (plus navijači) da bi bila prvak, do tada Zrinja je br.1, voljeli to cuti ili ne, realnost je takva...BordoBBoja je napisao/la: ↑27 jun 2023, 13:22Super super
Smarate fakat.BordoBBoja je napisao/la: ↑27 jun 2023, 14:15S obzirom da si jedan od korektnijih ovdje, fino tee evo pitam, i budi realan kao navijac, jel stvarno mislis da nas klub sa ovakvim igracima zasluzuje ovakav nestrucni stab? A po potrosnji se vidi da mozemo daleko vece i bolje strucnjake imatipropoklopac je napisao/la: ↑27 jun 2023, 13:26Ovoj ekipi fali kontinuiteta u svim segmentima (plus navijači) da bi bila prvak, do tada Zrinja je br.1, voljeli to cuti ili ne, realnost je takva...BordoBBoja je napisao/la: ↑27 jun 2023, 13:22Super super
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Brate uz ovakav tim prilici trener tipa Jakirovic sa mladim ljudima oko sebe, strucnim stabom koji zna izjavu dati, analizirati ekipe i sl, a mi u tom pogledu izgledamo kao da smo Olimpiku ukrali strucni stab (nije daleko od toga)BordoBBoja je napisao/la: ↑27 jun 2023, 14:15S obzirom da si jedan od korektnijih ovdje, fino tee evo pitam, i budi realan kao navijac, jel stvarno mislis da nas klub sa ovakvim igracima zasluzuje ovakav nestrucni stab? A po potrosnji se vidi da mozemo daleko vece i bolje strucnjake imati
Siguran sam sa bi 95% navijaca mijenjalo ove ljude za Jakirovica i ekipu, tako da svi podrzavaju promjenu na bolje osim mozda nekih uskih krugova ljudi bliskih Mirzi i toj ekipici
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ima li kakvih objava na IG? Je li foto Akšamija završio to slikanje i snimanje?
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 27 jun 2023, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Dzabe je to govoritiJavierBosnia je napisao/la: ↑27 jun 2023, 14:24Brate uz ovakav tim prilici trener tipa Jakirovic sa mladim ljudima oko sebe, strucnim stabom koji zna izjavu dati, analizirati ekipe i sl, a mi u tom pogledu izgledamo kao da smo Olimpiku ukrali strucni stab (nije daleko od toga)BordoBBoja je napisao/la: ↑27 jun 2023, 14:15S obzirom da si jedan od korektnijih ovdje, fino tee evo pitam, i budi realan kao navijac, jel stvarno mislis da nas klub sa ovakvim igracima zasluzuje ovakav nestrucni stab? A po potrosnji se vidi da mozemo daleko vece i bolje strucnjake imati
Siguran sam sa bi 95% navijaca mijenjalo ove ljude za Jakirovica i ekipu, tako da svi podrzavaju promjenu na bolje osim mozda nekih uskih krugova ljudi bliskih Mirzi i toj ekipici
Ovdje kad se na to ukaze, iskoci par profila koji odmah laju i nazivaju kmeljinim navijacem