Kao što sam i mislio,vjerovatno će naći blizu dogovora.Tottenham are demanding €100m from Bayern for Harry Kane [@cfbayern]
FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa već je dao zeleno svjetlo Bayernu zašto bi inače pregovarali sa Englezima.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bayern ne bi slao ponudu za nekog igrača da nema green light od istog.Evander je napisao/la: ↑27 jun 2023, 14:19Pa bas zato i nece doci u raspalu i nekopetitivnu ligu i dosadni Bayern. Covjek zasigurno ima ambicije biti u fokusu i u atraktivnoj ligi.Centre forward je napisao/la: ↑27 jun 2023, 10:03Kane je uistinu najbolje što se može kupit'.
O njegovim kvalitetima sve znamo, a bitno je i da je fakin stroj i ne povredjuje se.
U njegovim nogama je još uvijek 4 ili 5 godina vrhunskog fudbala.
Valjda Falk ubode sa tim 100mil.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Kejn za 3-4 godine je najbolja opcija na tezistu.
Iako sam i sam bio protiv zbog godina,ako barca kupi Lewu sa 35,zato ne bi mi uzeli kanea.
3-4 godine bi imali nozda i najbolju devetku u svijetu.
A sigurno nismo poslali ponudu naslijepo,i vjerujem da je on vec dao pristanak Bavarcima,i da su zato krenuli u akciju.
Vjerujem da bi ovaj rok mogao biti posljednja ostavstina Ulija i Rumenigea.
Ako dodje Kane uz Kima,imacemo strasan tim,sa Kaneom opet na mapi i sto se markwtinga tice,sve u svemu ako glavni mislenda ga mogu dovesti mialim da treba da sjednemo i uzivamo....vjerovatno u najvecem transferu Bayerna i do sada i u buducnosti ....a naredna sezona opet napadacki nogomet i najbolji strijelac u eveopi.
Jos da obori koji rekord od Lewe e to bi bio slag na tortu
Iako sam i sam bio protiv zbog godina,ako barca kupi Lewu sa 35,zato ne bi mi uzeli kanea.
3-4 godine bi imali nozda i najbolju devetku u svijetu.
A sigurno nismo poslali ponudu naslijepo,i vjerujem da je on vec dao pristanak Bavarcima,i da su zato krenuli u akciju.
Vjerujem da bi ovaj rok mogao biti posljednja ostavstina Ulija i Rumenigea.
Ako dodje Kane uz Kima,imacemo strasan tim,sa Kaneom opet na mapi i sto se markwtinga tice,sve u svemu ako glavni mislenda ga mogu dovesti mialim da treba da sjednemo i uzivamo....vjerovatno u najvecem transferu Bayerna i do sada i u buducnosti ....a naredna sezona opet napadacki nogomet i najbolji strijelac u eveopi.
Jos da obori koji rekord od Lewe e to bi bio slag na tortu
- muhamedhulk
- Kontakt:
90 + bonusi..nekih cca. 110 max.
na mjesec tek puni 30 a to je pocetak primea napadaca! ima on jos ciste 4 sezone da ubija baju (bez povreda pupupupu).
na mjesec tek puni 30 a to je pocetak primea napadaca! ima on jos ciste 4 sezone da ubija baju (bez povreda pupupupu).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Centre forward
- Kontakt:
Pa to je klub kojem se vitre uplaćuju. Dovodjenje umirovljenika Roberta dovoljno pokazuje njihove ambicije. Kako su završili prvi u onoj sirotinjskoj ligi, dosta govori o stanju u istoj.
Sad, bez zezanja, ovi tviteraši što objavljuju ovo za Kanea, jesu li pouzdani, slabo to pratim ?

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ma prodaće Levy Kanea, ne brinite puno oko ćelavca, dogovor će sigurno pasti. Mislim, ispunjavate dva jedina uslova:
1. Niste iz Engleske
2. Ne zovete se Manchester United.
1. Niste iz Engleske
2. Ne zovete se Manchester United.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- farinelli123
- Kontakt:
Nista, sad jos TTA za desnog beka, i to je to sto se tice otoka.
Eventualno ako se Riza okurazi pa dodje da pravi drustvo prljavom Hariju.

Eventualno ako se Riza okurazi pa dodje da pravi drustvo prljavom Hariju.
•
I novinari bliski Bayernu i engleski su prenijeli da on hoće u Bayern, da se to dogovorilo sa njegovim zastupnicima ocem i bratom. Sad je klub prema klubu, tu Bildovi Falk i Altobelli po svojim informacijama kažu da Tott traži 100ju.Centre forward je napisao/la: ↑27 jun 2023, 16:35
Sad, bez zezanja, ovi tviteraši što objavljuju ovo za Kanea, jesu li pouzdani, slabo to pratim ?![]()
Harry Kane declared his readiness to join Bayern in recent talks with Thomas Tuchel. Bayern are now optimistic that a deal can be struck
Bayern are impressed by Kane's professionalism & character. They see him as important voice & role model in the dressing room. Signing thecaptain would also raise Bayern’s profile in the English-speaking media, which is of importance to their branding efforts [@TheAthleticFC]
Falk je pouzdan kao Avdo Avdić, njeg citirati je u najmanju ruku neozbiljno.
Svi su slozni u jednom, da je Kane rekao DA.
Mislim da ce kobasicar morati maksuz skoknuti do Londona, da omeksa zidova.
Nek ponese cek od 90mil, za pocetak.
Svi su slozni u jednom, da je Kane rekao DA.
Mislim da ce kobasicar morati maksuz skoknuti do Londona, da omeksa zidova.
Nek ponese cek od 90mil, za pocetak.
Hmm, ovo nije Bajernov transfer, 100 mil za 1 godina ugovora i 30godisnjaka. Ali se nadam jer uvijek poslije nekog debakla bude ovako neko fino ime.
-
- Kontakt:
Tottenham Hotspur chairman Daniel Levy has NO desire to let Harry Kane leave this summer.
Levy will keep trying to get the striker to sign a new deal at Spurs, even if it goes into next season.
[@TheAthleticFC]
To miriše na igru da se izmuze što više može, da li č.ifut ima mooda da sljedeće ljeto Harry gotovo sigurno odleprša u Manchester kod Ten Haga za džaba?Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑27 jun 2023, 18:11Tottenham Hotspur chairman Daniel Levy has NO desire to let Harry Kane leave this summer.
Levy will keep trying to get the striker to sign a new deal at Spurs, even if it goes into next season.
[@TheAthleticFC]
-
- Kontakt:
Jesi siguran da bi sljedeće ljeto on otišao u United, a ne Real
Btw može i nekakav swap deal, ako ne želite preko 70, pošaljite Gravena i još nekoga i možda padne dogovor
Btw može i nekakav swap deal, ako ne želite preko 70, pošaljite Gravena i još nekoga i možda padne dogovor

Ne pita se tu ni Levy ni Bajern puno. Prvi potez uvijek ima igrac sa jednom godinom ugovora. Niko nece izgubiti 100 mil samo zato da bi istjerao principe.
Najvise bih volio da ode sljedece ljeto dzaba gdje god.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑27 jun 2023, 18:11Tottenham Hotspur chairman Daniel Levy has NO desire to let Harry Kane leave this summer.
[@TheAthleticFC]
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mislim gotovo sigurno da bi digao sidro bio to Manchester ili Real, vjerujem da bi otišao, zato mislim da će doći ipak do dogovora.
Eto vam Mane odmah
može i Sabitzer, dogovorite se sa Pavardom možete i njega dobit ionako ide 
Eto vam Mane odmah

One of the main reasons Harry Kane is interested in a move to Bayern is the chance to win the Champions League, as he believes that no Premier League club outside of Manchester City has a realistic chance to win it anytime soon [@TheAthletic]
- Centre forward
- Kontakt:
Pa da, sve je osvojio, samo mu LP fali. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.