FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Objektivac1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mogao bi sutra potpis kakav umjesto bajram banke 

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- BordoBBoja
- Kontakt:
Bojim se da te nista nisam pitaoBabayaro je napisao/la: ↑27 jun 2023, 14:22Smarate fakat.BordoBBoja je napisao/la: ↑27 jun 2023, 14:15S obzirom da si jedan od korektnijih ovdje, fino tee evo pitam, i budi realan kao navijac, jel stvarno mislis da nas klub sa ovakvim igracima zasluzuje ovakav nestrucni stab? A po potrosnji se vidi da mozemo daleko vece i bolje strucnjake imatipropoklopac je napisao/la: ↑27 jun 2023, 13:26
Ovoj ekipi fali kontinuiteta u svim segmentima (plus navijači) da bi bila prvak, do tada Zrinja je br.1, voljeli to cuti ili ne, realnost je takva...
Ako ti se ne svidja, ne citaj pdf
-
- Kontakt:
Nije dzaba isao u Konyu na probu hehebordobijeli je napisao/la: ↑27 jun 2023, 14:43I meni je ok. Izgleda kao moderni fudbaler, dobra fizika, kretanje, ne pegla loptu a ima 18 god. Za godinu dvije mogao bi biti pravi
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
- ExchangeOffice
Mirza da je neznalica, mi evrope nebi igrali. Dakle, nesta zna.
Koliko zna, to ce pokazati sezona pred nama.
Ne valja da bude sve kako treba, treba uvijek biti na oprezu.
Dudic koji je imao sve ma svojoj strani, od igraca, para, najbitnije navijaca, napravio problem klubu zivotom. Unistio nas. A smatrao se da je neki Arteta, qurac palac.
100 puta je bolje imati ekipu koja je kliknula, u kojoj je atmosfera na vrhunskom nivou, od nekog kvalitetnijeg trenera koji ce svu harmoniju u ekipi poremetiti. Onda taj kvalitetan trener s ekipom u kojoj je atmosfera zaqurac, ce biti neznalica.
Mislim da ove godine mora titula da bude.
Koliko zna, to ce pokazati sezona pred nama.
Ne valja da bude sve kako treba, treba uvijek biti na oprezu.
Dudic koji je imao sve ma svojoj strani, od igraca, para, najbitnije navijaca, napravio problem klubu zivotom. Unistio nas. A smatrao se da je neki Arteta, qurac palac.
100 puta je bolje imati ekipu koja je kliknula, u kojoj je atmosfera na vrhunskom nivou, od nekog kvalitetnijeg trenera koji ce svu harmoniju u ekipi poremetiti. Onda taj kvalitetan trener s ekipom u kojoj je atmosfera zaqurac, ce biti neznalica.
Mislim da ove godine mora titula da bude.
Naravno da je to sve tacno. Izgleda sa samo Mirvic nesto vidi i u strucnom stabu i "direktorici".JavierBosnia je napisao/la: ↑27 jun 2023, 14:24Brate uz ovakav tim prilici trener tipa Jakirovic sa mladim ljudima oko sebe, strucnim stabom koji zna izjavu dati, analizirati ekipe i sl, a mi u tom pogledu izgledamo kao da smo Olimpiku ukrali strucni stab (nije daleko od toga)BordoBBoja je napisao/la: ↑27 jun 2023, 14:15S obzirom da si jedan od korektnijih ovdje, fino tee evo pitam, i budi realan kao navijac, jel stvarno mislis da nas klub sa ovakvim igracima zasluzuje ovakav nestrucni stab? A po potrosnji se vidi da mozemo daleko vece i bolje strucnjake imati
Siguran sam sa bi 95% navijaca mijenjalo ove ljude za Jakirovica i ekipu, tako da svi podrzavaju promjenu na bolje osim mozda nekih uskih krugova ljudi bliskih Mirzi i toj ekipici
Meni smeta sto ljudi izgleda vise mrze strucni stab i direktoricu nego sto vole klub.
Ok pasa, bojkotujes, bojkotuj niko ti ne brani.
Majke ti ne smaraj i pusti me da volim klub.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
-
- Kontakt:
Iskreno meni je drago sto navijaci i mahala vise nemaju uticaj u postavljanju i smjeni trenera.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
stvarno nekad smijesni ispadate.. sta bolan mijenjati, tim igra.. Sad treba neko novi doci, da ga 20 ljudi mrko gleda u svlacionici. Kako ne mozete da svarite neke stvari. Dobro kaze Babayaro, vise doticne mrzite nego sto klub volite. Nek bude Chatgtp trener ako treba i ako je ovako stanje. Nakon 3-4 kola patnje, neka se covjek razrijesi duznosti.
Ja sam napisao,pitao i opet cu, da je bilo ko drugi dosao da li bi sigurni bili da cemo izvuci evropu nakon -8 na polusezoni?.
Jel mislite da bi nesto bolju igru imali nego jucer sa nekim drugim trenerom.
Ja sam prvi lajao i kritikovao, kad to fkt nije valjalo.. Kao na proslogodisjim pripremnim, gdje nismo pasa sastavili. I tako smo djelovali sve do Veleza u Kaknju..
budite sretni pitari, horde, ko god da ste.. klub ide nekim novim putem, vi ako ste navikli na neki sunday league.. Imate brate hrid, bistrik, pofalicki, unis, igman, butmir... sve ljepota, ljudi s posla dodju da igraju.. bas fino vidjeti
Pruzite podrsku ili nemojte nista
Ja sam napisao,pitao i opet cu, da je bilo ko drugi dosao da li bi sigurni bili da cemo izvuci evropu nakon -8 na polusezoni?.
Ja sam prvi lajao i kritikovao, kad to fkt nije valjalo.. Kao na proslogodisjim pripremnim, gdje nismo pasa sastavili. I tako smo djelovali sve do Veleza u Kaknju..
budite sretni pitari, horde, ko god da ste.. klub ide nekim novim putem, vi ako ste navikli na neki sunday league.. Imate brate hrid, bistrik, pofalicki, unis, igman, butmir... sve ljepota, ljudi s posla dodju da igraju.. bas fino vidjeti
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Predlazem svakome koga opuca negativa i nezadovoljstvo pa ude na podforum uhljupa i samo procita stranicu-dvije…ne znam sta nas ceka u sezoni pred nama, ali na ovo sto nam se trenutno desava treba da smo do neba zahvalni.
Mijenjati trenera koji nas je iz nemoguce situacije preporodio.bordobijeli je napisao/la: ↑27 jun 2023, 14:48Iskreno meni je drago sto navijaci i mahala vise nemaju uticaj u postavljanju i smjeni trenera.

Sreca pa se navijaci ne pitaju vise.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
sta ces ulaziti. 3 posta dnevno, pacijent umro.. pocet cu da mislim da su vece sile (protivnice BiH) upleli prste da ovaj projekat FKS propaden. Jer gdje ce

ali vidim da Mirvic ima cilj i ide prema njemu i tesko ce ga neko pokolebati... tako da i ovi ce doci tobe
- 1 9 4 6 -
Ma to njih i ebe, sto se ne pitaju vise, pa otuda i ovo vjestacko nezadovoljstvo.forgempp je napisao/la: ↑27 jun 2023, 14:58Mijenjati trenera koji nas je iz nemoguce situacije preporodio.bordobijeli je napisao/la: ↑27 jun 2023, 14:48Iskreno meni je drago sto navijaci i mahala vise nemaju uticaj u postavljanju i smjeni trenera.![]()
Sreca pa se navijaci ne pitaju vise.
Bas smaraju, dobro im covjek kaze!!!!!
U novi boj ...
-
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ja ne vidim predmet koji se naziva nargila, ohani dlakavi jazavcedlakavijazavac je napisao/la: ↑27 jun 2023, 14:45Pa dobro je krenuo Penaranda, Swiss borovnica da pročepi..
![]()
- 1 9 4 6 -
Da, plasirao bi se svaki trener u Evropu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jun 2023, 14:52stvarno nekad smijesni ispadate.. sta bolan mijenjati, tim igra.. Sad treba neko novi doci, da ga 20 ljudi mrko gleda u svlacionici. Kako ne mozete da svarite neke stvari. Dobro kaze Babayaro, vise doticne mrzite nego sto klub volite. Nek bude Chatgtp trener ako treba i ako je ovako stanje. Nakon 3-4 kola patnje, neka se covjek razrijesi duznosti.
Da, igrali bi i bolje.
-
- Kontakt:
Nikad losija liga i nikad jaci tim Sarajeva od 2015 i ono preposuje zasluge zaliznom komanu...
I pored svega kad popusimo i sljedece godine titulu ovi kenozoici ce se sami povuci, a ovi ostali sto brane zalizanog ce mu tada prvi kebavati majku dokazano u vise navrata sa vise trenera.
I pored svega kad popusimo i sljedece godine titulu ovi kenozoici ce se sami povuci, a ovi ostali sto brane zalizanog ce mu tada prvi kebavati majku dokazano u vise navrata sa vise trenera.
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 27 jun 2023, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
Eto ne smije covjek na kafu izac prvi dan sto je dosao u grad, mora sjedit u kuci, lezat, gledat u plafon i cekat da ga zovnu na treningLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jun 2023, 15:05ja ne vidim predmet koji se naziva nargila, ohani dlakavi jazavcedlakavijazavac je napisao/la: ↑27 jun 2023, 14:45Pa dobro je krenuo Penaranda, Swiss borovnica da pročepi..
![]()
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
da je bilo ko drugi dosao, bilo bi.. minus prevelik, neka sklapa sebi ekipu. Kao sto se pisalo po forumu da se Kodru treba dati ekipa, promovisati akademce jer od sezone nema nista pogotovo od evrope. A posto je ovaj nesretnik dosao, svi smo skocili i gledali svako dodavanje kakvo je. I neka smo i trebali smo.soe je napisao/la: ↑27 jun 2023, 15:07Da, plasirao bi se svaki trener u Evropu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jun 2023, 14:52stvarno nekad smijesni ispadate.. sta bolan mijenjati, tim igra.. Sad treba neko novi doci, da ga 20 ljudi mrko gleda u svlacionici. Kako ne mozete da svarite neke stvari. Dobro kaze Babayaro, vise doticne mrzite nego sto klub volite. Nek bude Chatgtp trener ako treba i ako je ovako stanje. Nakon 3-4 kola patnje, neka se covjek razrijesi duznosti.
Da, igrali bi i bolje.
Da li bi igrali bolje to necemo znati, trenutno igramo dobro. Mirza nije smijenjen i sad pogotovo bi bilo retardirano to uraditi. 3-4 kiksa te nece iskljuciti iz borbe za prvaka. Mada, ne mora ni biti kiks. Dovoljno je da vidimo da ekipa steka..
opusti se lutko moja, nemoj puno da brines.. gundjajuci ces se vratiti na Kosevo

- 1 9 4 6 -
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Simi, Vrhbosnian i 64 gosta.