FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
74
34%

Ukupno glasova: 220

Objektivac1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Objektivac1946 » 27 jun 2023, 14:29

Mogao bi sutra potpis kakav umjesto bajram banke :kafa:
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 27 jun 2023, 14:30

Babayaro je napisao/la:
27 jun 2023, 14:22
BordoBBoja je napisao/la:
27 jun 2023, 14:15
propoklopac je napisao/la:
27 jun 2023, 13:26

Ovoj ekipi fali kontinuiteta u svim segmentima (plus navijači) da bi bila prvak, do tada Zrinja je br.1, voljeli to cuti ili ne, realnost je takva...
S obzirom da si jedan od korektnijih ovdje, fino tee evo pitam, i budi realan kao navijac, jel stvarno mislis da nas klub sa ovakvim igracima zasluzuje ovakav nestrucni stab? A po potrosnji se vidi da mozemo daleko vece i bolje strucnjake imati
Smarate fakat.
Bojim se da te nista nisam pitao
Ako ti se ne svidja, ne citaj pdf

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 27 jun 2023, 14:42

Smaras
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 jun 2023, 14:43

Benkara21 je napisao/la:
27 jun 2023, 13:56
Ljukovac mi liči na slijedeću dobru prodaju, liči samo.
I meni je ok. Izgleda kao moderni fudbaler, dobra fizika, kretanje, ne pegla loptu a ima 18 god. Za godinu dvije mogao bi biti pravi

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 27 jun 2023, 14:45

bordobijeli je napisao/la:
27 jun 2023, 14:43
Benkara21 je napisao/la:
27 jun 2023, 13:56
Ljukovac mi liči na slijedeću dobru prodaju, liči samo.
I meni je ok. Izgleda kao moderni fudbaler, dobra fizika, kretanje, ne pegla loptu a ima 18 god. Za godinu dvije mogao bi biti pravi
Nije dzaba isao u Konyu na probu hehe
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

dlakavijazavac
Kontakt:

Post Postao/la dlakavijazavac » 27 jun 2023, 14:45

Pa dobro je krenuo Penaranda, Swiss borovnica da pročepi..
slika

ExchangeOffice

Post Postao/la ExchangeOffice » 27 jun 2023, 14:46

Mirza da je neznalica, mi evrope nebi igrali. Dakle, nesta zna.
Koliko zna, to ce pokazati sezona pred nama.

Ne valja da bude sve kako treba, treba uvijek biti na oprezu.

Dudic koji je imao sve ma svojoj strani, od igraca, para, najbitnije navijaca, napravio problem klubu zivotom. Unistio nas. A smatrao se da je neki Arteta, qurac palac.

100 puta je bolje imati ekipu koja je kliknula, u kojoj je atmosfera na vrhunskom nivou, od nekog kvalitetnijeg trenera koji ce svu harmoniju u ekipi poremetiti. Onda taj kvalitetan trener s ekipom u kojoj je atmosfera zaqurac, ce biti neznalica.

Mislim da ove godine mora titula da bude.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 27 jun 2023, 14:46

JavierBosnia je napisao/la:
27 jun 2023, 14:24
BordoBBoja je napisao/la:
27 jun 2023, 14:15
S obzirom da si jedan od korektnijih ovdje, fino tee evo pitam, i budi realan kao navijac, jel stvarno mislis da nas klub sa ovakvim igracima zasluzuje ovakav nestrucni stab? A po potrosnji se vidi da mozemo daleko vece i bolje strucnjake imati
Brate uz ovakav tim prilici trener tipa Jakirovic sa mladim ljudima oko sebe, strucnim stabom koji zna izjavu dati, analizirati ekipe i sl, a mi u tom pogledu izgledamo kao da smo Olimpiku ukrali strucni stab (nije daleko od toga)

Siguran sam sa bi 95% navijaca mijenjalo ove ljude za Jakirovica i ekipu, tako da svi podrzavaju promjenu na bolje osim mozda nekih uskih krugova ljudi bliskih Mirzi i toj ekipici
Naravno da je to sve tacno. Izgleda sa samo Mirvic nesto vidi i u strucnom stabu i "direktorici".
Meni smeta sto ljudi izgleda vise mrze strucni stab i direktoricu nego sto vole klub.

Ok pasa, bojkotujes, bojkotuj niko ti ne brani.
Majke ti ne smaraj i pusti me da volim klub.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 jun 2023, 14:48

Iskreno meni je drago sto navijaci i mahala vise nemaju uticaj u postavljanju i smjeni trenera.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 27 jun 2023, 14:52

stvarno nekad smijesni ispadate.. sta bolan mijenjati, tim igra.. Sad treba neko novi doci, da ga 20 ljudi mrko gleda u svlacionici. Kako ne mozete da svarite neke stvari. Dobro kaze Babayaro, vise doticne mrzite nego sto klub volite. Nek bude Chatgtp trener ako treba i ako je ovako stanje. Nakon 3-4 kola patnje, neka se covjek razrijesi duznosti.

Ja sam napisao,pitao i opet cu, da je bilo ko drugi dosao da li bi sigurni bili da cemo izvuci evropu nakon -8 na polusezoni?.
Jel mislite da bi nesto bolju igru imali nego jucer sa nekim drugim trenerom.

Ja sam prvi lajao i kritikovao, kad to fkt nije valjalo.. Kao na proslogodisjim pripremnim, gdje nismo pasa sastavili. I tako smo djelovali sve do Veleza u Kaknju..

budite sretni pitari, horde, ko god da ste.. klub ide nekim novim putem, vi ako ste navikli na neki sunday league.. Imate brate hrid, bistrik, pofalicki, unis, igman, butmir... sve ljepota, ljudi s posla dodju da igraju.. bas fino vidjeti

Pruzite podrsku ili nemojte nista
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 jun 2023, 14:53

Predlazem svakome koga opuca negativa i nezadovoljstvo pa ude na podforum uhljupa i samo procita stranicu-dvije…ne znam sta nas ceka u sezoni pred nama, ali na ovo sto nam se trenutno desava treba da smo do neba zahvalni.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 27 jun 2023, 14:58

27 jun 2023, 14:48
Iskreno meni je drago sto navijaci i mahala vise nemaju uticaj u postavljanju i smjeni trenera.
Mijenjati trenera koji nas je iz nemoguce situacije preporodio. :crazy:
Sreca pa se navijaci ne pitaju vise.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 27 jun 2023, 15:00

zagorski je napisao/la:
27 jun 2023, 14:53
Predlazem svakome koga opuca negativa i nezadovoljstvo pa ude na podforum uhljupa i samo procita stranicu-dvije…ne znam sta nas ceka u sezoni pred nama, ali na ovo sto nam se trenutno desava treba da smo do neba zahvalni.
sta ces ulaziti. 3 posta dnevno, pacijent umro.. pocet cu da mislim da su vece sile (protivnice BiH) upleli prste da ovaj projekat FKS propaden. Jer gdje ce :bih: imati takvog ambasadora u svijetu. Sve je to plus za drzavu a nas trenutno nema nigdje. Ostali igraju u komsiluku i lige prvaka u fudbalu, eurolige u kosarci, skidaju skalp Realu itd. A mi ne mozemo u A2 jadransku pristupiti.. Zato mi sve ovo smrdi i na to, vjerovali ili ne... mozda su teorije zavjere ali sluzbe nikad ne prestaju da rade..

ali vidim da Mirvic ima cilj i ide prema njemu i tesko ce ga neko pokolebati... tako da i ovi ce doci tobe
- 1 9 4 6 -

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 27 jun 2023, 15:02

forgempp je napisao/la:
27 jun 2023, 14:58
27 jun 2023, 14:48
Mijenjati trenera koji nas je iz nemoguce situacije preporodio. :crazy:
Sreca pa se navijaci ne pitaju vise.
Ma to njih i ebe, sto se ne pitaju vise, pa otuda i ovo vjestacko nezadovoljstvo.
Bas smaraju, dobro im covjek kaze!!!!!
U novi boj ...

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 27 jun 2023, 15:05

hz033 je napisao/la:
27 jun 2023, 13:39
I tako naleti bot, baci kost i onda 30 stranica prepirke. Uzinat ovima dabogda nas Mirza vodio sljedece 4 godine !!!!!!!
Dabogda tebe vodio svaki dan na po jednu liniju spida..

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 27 jun 2023, 15:05

dlakavijazavac je napisao/la:
27 jun 2023, 14:45
slika
ja ne vidim predmet koji se naziva nargila, ohani dlakavi jazavce
- 1 9 4 6 -

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 27 jun 2023, 15:07

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
27 jun 2023, 14:52
stvarno nekad smijesni ispadate.. sta bolan mijenjati, tim igra.. Sad treba neko novi doci, da ga 20 ljudi mrko gleda u svlacionici. Kako ne mozete da svarite neke stvari. Dobro kaze Babayaro, vise doticne mrzite nego sto klub volite. Nek bude Chatgtp trener ako treba i ako je ovako stanje. Nakon 3-4 kola patnje, neka se covjek razrijesi duznosti.

Ja sam napisao,pitao i opet cu, da je bilo ko drugi dosao da li bi sigurni bili da cemo izvuci evropu nakon -8 na polusezoni?.

Ja sam prvi lajao i kritikovao, kad to fkt nije valjalo.. Kao na proslogodisjim pripremnim, gdje nismo pasa sastavili. I tako smo djelovali sve do Veleza u Kaknju..

budite sretni pitari, horde, ko god da ste.. klub ide nekim novim putem, vi ako ste navikli na neki sunday league.. Imate brate hrid, bistrik, pofalicki, unis, igman, butmir... sve ljepota, ljudi s posla dodju da igraju.. bas fino vidjeti

Da, plasirao bi se svaki trener u Evropu.
Da, igrali bi i bolje.

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 27 jun 2023, 15:10

Nikad losija liga i nikad jaci tim Sarajeva od 2015 i ono preposuje zasluge zaliznom komanu...
I pored svega kad popusimo i sljedece godine titulu ovi kenozoici ce se sami povuci, a ovi ostali sto brane zalizanog ce mu tada prvi kebavati majku dokazano u vise navrata sa vise trenera.
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 27 jun 2023, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 27 jun 2023, 15:11

27 jun 2023, 15:05
dlakavijazavac je napisao/la:
27 jun 2023, 14:45
slika
ja ne vidim predmet koji se naziva nargila, ohani dlakavi jazavce
Eto ne smije covjek na kafu izac prvi dan sto je dosao u grad, mora sjedit u kuci, lezat, gledat u plafon i cekat da ga zovnu na trening

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 27 jun 2023, 15:12

soe je napisao/la:
27 jun 2023, 15:07
27 jun 2023, 14:52

Da, plasirao bi se svaki trener u Evropu.
Da, igrali bi i bolje.
da je bilo ko drugi dosao, bilo bi.. minus prevelik, neka sklapa sebi ekipu. Kao sto se pisalo po forumu da se Kodru treba dati ekipa, promovisati akademce jer od sezone nema nista pogotovo od evrope. A posto je ovaj nesretnik dosao, svi smo skocili i gledali svako dodavanje kakvo je. I neka smo i trebali smo.

Da li bi igrali bolje to necemo znati, trenutno igramo dobro. Mirza nije smijenjen i sad pogotovo bi bilo retardirano to uraditi. 3-4 kiksa te nece iskljuciti iz borbe za prvaka. Mada, ne mora ni biti kiks. Dovoljno je da vidimo da ekipa steka..

opusti se lutko moja, nemoj puno da brines.. gundjajuci ces se vratiti na Kosevo :) ali ces doci jer duboko u nama glas razuma svima jedno govori. A ovaj bosanski inat, kojeg koristimo kad zapjenimo i ne znamo kud udaramo nas nece na zelenu glavo dovesti.
- 1 9 4 6 -

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Simi, Vrhbosnian i 64 gosta.