Najbolje bi bilo večeras. Kud ćeš bolji bajramluk. Ko firma kad te obraduje sa kojom stojomHz1946 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 16:59Pošteno vala brate i ja nestrpljiv pa bi da oni rade i sutramože onda u četvrtak ne moraju sutra
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Najbolje bi bilo večeras. Kud ćeš bolji bajramluk. Ko firma kad te obraduje sa kojom stojomHz1946 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 16:59Pošteno vala brate i ja nestrpljiv pa bi da oni rade i sutramože onda u četvrtak ne moraju sutra
![]()
Uh kako bi to bilo brutalnoMaroonBjelave je napisao/la: ↑27 jun 2023, 17:03Najbolje bi bilo večeras. Kud ćeš bolji bajramluk. Ko firma kad te obraduje sa kojom stojom![]()
Pablo iz Kolumbije
Ne mogu ja sve
Muchas gracias afición, esto es para vosotros
Estagfirullahbordobijelisampion je napisao/la: ↑27 jun 2023, 17:20Visca Barca y Visca Cataluña
Asi es hombre!bordobijelisampion je napisao/la: ↑27 jun 2023, 17:20Visca Barca y Visca Cataluña
U Azijsko tržište kada bi ovako ušli isto tek bi tada vidjeli razliku u broju pratiteljaElCartel11 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 17:25Jos malo pa ce se morati napraviti fan page FK Sarajevo South America
ahahhahahahaha cucemo se kad stignu pizzeKonzerva je napisao/la: ↑27 jun 2023, 17:26sa Viverosom i Penaradom moze svisnjki odmah da preda titulu sledecu godinu, znaci uopste ne smije doci u pitanje, kad se sjetim njihovi fasistickih navijaca protiv Veleza okrenuse svi ledja himnoj , i na taj nacin da ponize drzavu u kojoj zive, jendostavno vis ene zasluzuju ni jedne godine da pobjede titulu.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, broj6, mosarajvosa83, OsmanhodzicBuco, PeppermintSA, propoklopac, TETRAPAK i 65 gostiju.