prema ovome do sad glOvetina ti nece kisnutCrveni_1922 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kakvo je vrijeme?? Hocel nam kisnut glOoOoOva ljudi???![]()
![]()
![]()
Stacu moro sam!!
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- neutralan__
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Pa jbt sami sebe gurate u provaliju,ccc katastrofa ovo bi vam moglo znaciti da ispadate,s kim igrate slijedecu?
- neutralan__
- Kontakt:
ma ggotovo je,tuga,jad su rijeci kojima se moze opisati danasnja utakmicascudetto je napisao/la:Pa jbt sami sebe gurate u provaliju,ccc katastrofa ovo bi vam moglo znaciti da ispadate,s kim igrate slijedecu?
- kamiondzija
- Kontakt:
& ' ¥ " " " је $ $ $.А %?
Па зато " свега % сте ? % % ' " ? у ? ?,а $ " & тога % сте ? ? $ вас $ ",% је ? ? % " $ " ? " ? $.Не ? се & ' с ' "," сте ? ? попут вас не ? " ово "!
Па зато " свега % сте ? % % ' " ? у ? ?,а $ " & тога % сте ? ? $ вас $ ",% је ? ? % " $ " ? " ? $.Не ? се & ' с ' "," сте ? ? попут вас не ? " ово "!
Jbg zao mi vas je,a protiv Celika mislim da mozete samo na izlet,nazalost to je tako 
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
jok eto ostace drina pored veleza u ligi....
borite se sa zrinjskim za opstanak
dovidjenja
dovidjenja
-
drinski_vuk
- Kontakt:
Polako živi bili pa vidjeli. Ne sumnjam da ćete vi sve učiniti da na osnovu imena ostanete u ligi. Borac vam sigurni neće prodati itakmicu. Pa da vidimo koliko ste jaki.VELEZDOGROBA je napisao/la:jok eto ostace drina pored veleza u ligi....
dovidjenja
Ako ćemo realno, Drina najmanje zaslužuje da igra u PL BiH. Imate samo sreću što vam je Vojvoda trener, inače biste služili kao kanta za nabijanje, kao dok vas je vodio onaj Mile Milanović.
Nažalost, sve je evidentnije da uz Drinu i Budućnost seli u Federaciju.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- neutralan__
- Kontakt:
znam drug i svjestan sam toga jer sa onakvim igrackim kadrom ne mozemo nistascudetto je napisao/la:Jbg zao mi vas je,a protiv Celika mislim da mozete samo na izlet,nazalost to je tako
- neutralan__
- Kontakt:
ok hvala ti i zamolio bih te samo da odes sa ove temee imas svoju i tamo pisi sta hoceskamiondzija je napisao/la:& ' ¥ " " " је $ $ $.А %?
Jesmo bil **** proslu sezonu kao klub ali sada trenutno po kvaliteti i spremnosti imamo klub medju prvih 5 po kaliteti. Govorim o Velezu , i ovo nece biti jedino gostovanje gdje cemo bodove pokupiti !!kamiondzija je napisao/la:& ' ¥ " " " је $ $ $.А %?
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- neutralan__
- Kontakt:
jbg nevjerovatno je kako gubimo bodove i svaki put ista pricaAulleTa je napisao/la:Ako ćemo realno, Drina najmanje zaslužuje da igra u PL BiH. Imate samo sreću što vam je Vojvoda trener, inače biste služili kao kanta za nabijanje, kao dok vas je vodio onaj Mile Milanović.
-
drinski_vuk
- Kontakt:
Dok nam je Mile bio trener ni jednom nismo izgubili ubjedljivo. Od Banovića smo primili gol u 83 minutu a dotler vodili. Protiv Rudara smo izgubili tako što smo primili gol u 92 minutu. Protiv Travnika promašili penal. Sa Olimpikom smo bili ravnopravni. E sad što su Lazarević i još neki promašili ono što nije trebalo je druga stvar. Prema tome ne lupetaj.AulleTa je napisao/la:Ako ćemo realno, Drina najmanje zaslužuje da igra u PL BiH. Imate samo sreću što vam je Vojvoda trener, inače biste služili kao kanta za nabijanje, kao dok vas je vodio onaj Mile Milanović.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Covjek govori realno,vi i Buducnost selite u 2. ligu,mada mi je iskreno zao Buducnosti.drinski_vuk je napisao/la:Dok nam je Mile bio trener ni jednom nismo izgubili ubjedljivo. Od Banovića smo primili gol u 83 minutu a dotler vodili. Protiv Rudara smo izgubili tako što smo primili gol u 92 minutu. Protiv Travnika promašili penal. Sa Olimpikom smo bili ravnopravni. E sad što su Lazarević i još neki promašili ono što nije trebalo je druga stvar. Prema tome ne lupetaj.AulleTa je napisao/la:Ako ćemo realno, Drina najmanje zaslužuje da igra u PL BiH. Imate samo sreću što vam je Vojvoda trener, inače biste služili kao kanta za nabijanje, kao dok vas je vodio onaj Mile Milanović.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jbg.komsije,da bar bod osvojiste.Volio bih da ostanete u PL.naravno uz nas jer je lakse doci do Banovica nego ici u Prijedor,Mostar...mislim na Zrinjski.
-
drinski_vuk
- Kontakt:
Mile ni jednu utakmicu nije izgubio sa više od dva gola razlike. Neka doćićete vi nama. Pa da vidimo koliko ste dobri. Nego da te potsjetim srećno ste iščupali bod protiv nas.FK Sarajevo je napisao/la:Covjek govori realno,vi i Buducnost selite u 2. ligu,mada mi je iskreno zao Buducnosti.drinski_vuk je napisao/la:Dok nam je Mile bio trener ni jednom nismo izgubili ubjedljivo. Od Banovića smo primili gol u 83 minutu a dotler vodili. Protiv Rudara smo izgubili tako što smo primili gol u 92 minutu. Protiv Travnika promašili penal. Sa Olimpikom smo bili ravnopravni. E sad što su Lazarević i još neki promašili ono što nije trebalo je druga stvar. Prema tome ne lupetaj.AulleTa je napisao/la:Ako ćemo realno, Drina najmanje zaslužuje da igra u PL BiH. Imate samo sreću što vam je Vojvoda trener, inače biste služili kao kanta za nabijanje, kao dok vas je vodio onaj Mile Milanović.
- neutralan__
- Kontakt:
prije svega hvala svima na podrsci znaci nam to posebno u ovim trenutcima,ne bih govorio o tome ko ce ispasti ali znam da mi imamo najvece sanse iskreno jos tu i Drina bi mogla nemam nista protiv njih ali tako je...Zrinjski i Velez tesko da ce ispasti
- neutralan__
- Kontakt:
to i ja kazem ali danas je i teren bio los ,stvarno ne znam vise sta da mislim....+19drina45+ je napisao/la:AulleTa je napisao/la:Ako ćemo realno, Drina najmanje zaslužuje da igra u PL BiH. Imate samo sreću što vam je Vojvoda trener, inače biste služili kao kanta za nabijanje, kao dok vas je vodio onaj Mile Milanović.
& - ? $,?,? су ? " $ $ по ? ",а $ ње су на ?,? о '.
Сретно $ у " ? " " " % $ - " &.
+19drina45+ je napisao/la:AulleTa je napisao/la:Ako ćemo realno, Drina najmanje zaslužuje da igra u PL BiH. Imate samo sreću što vam je Vojvoda trener, inače biste služili kao kanta za nabijanje, kao dok vas je vodio onaj Mile Milanović.
& - ? $,?,? су ? " $ $ по ? ",а $ ње су на ?,? о '.
Сретно $ у " ? " " " % $ - " &.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Nisi isao na terapiju dok ovakve gluposti pises.Buducnost iz Banovica ima 100 puta kvalitetniju ekipu od vas.Imaju par pravih provjerenih igraca Omic,Sarajlic,Zrnanovic,Haskic,Smigalovic,a sta vi imate???Kvalitetni igraci su jedino Nenad Zecevic i Danijel Culum,ostalo tarabe,vasi rezultati sve govore.+19drina45+ je napisao/la:" сте ' ? Сарајево," у ' $ вас " '," се нас на " $,& " ? " па " $ те % " ?,а та " ¥ су за ? $ " ¥ " $ &!
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.