FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

mirsonetz
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la mirsonetz » 27 jun 2023, 17:54

Legendo nisi izraz i recenicu skontao, da ti drug tvoj malo obrazlozi. Svaki vuce na svoju stranu busanjem u prsa, ja Bosnjak ja patriota mrzim sve koji nisu muslimani itd Hrvat ovi iz Hercegovine Bosna nije moja drzava lijepa nasa mrzim svakog ko nije katolik , Srbi sveti Sava, velika Srbija mrzi sve redom velica se da je veci Srbin od onog iz Srbije itd. Pustite te vise fraze. Razumijem ja Vas sve i Vasu bol i niko ne trazi ni da se oprosti nesto ili zaboravi, vec da se ostavi iza u proslosti i da se krene zajedno koracat prema boljem zivotu… Eto Njemacka koliko je zla nanjela svima pa opet ljudi svi zajedno i zive i rade i pomazu se… I da rusi je tvoj bakir sa svojom suprugom zvanom prevara, rusi je tvoj fadil sa respiratorima ahhaha kako su uzgubili vlast polako jedan po jedan sda pada u zatvor zbog krađe i prevara…
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 27 jun 2023, 18:06

mirsonetz je napisao/la:
27 jun 2023, 17:54
Legendo nisi izraz i recenicu skontao, da ti drug tvoj malo obrazlozi. Svaki vuce na svoju stranu busanjem u prsa, ja Bosnjak ja patriota mrzim sve koji nisu muslimani itd Hrvat ovi iz Hercegovine Bosna nije moja drzava lijepa nasa mrzim svakog ko nije katolik , Srbi sveti Sava, velika Srbija mrzi sve redom velica se da je veci Srbin od onog iz Srbije itd. Pustite te vise fraze. Razumijem ja Vas sve i Vasu bol i niko ne trazi ni da se oprosti nesto ili zaboravi, vec da se ostavi iza u proslosti i da se krene zajedno koracat prema boljem zivotu… Eto Njemacka koliko je zla nanjela svima pa opet ljudi svi zajedno i zive i rade i pomazu se… I da rusi je tvoj bakir sa svojom suprugom zvanom prevara, rusi je tvoj fadil sa respiratorima ahhaha kako su uzgubili vlast polako jedan po jedan sda pada u zatvor zbog krađe i prevara…
Halo bolan jel dosta vise????

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 27 jun 2023, 19:20

Na pobi vam je veliki broj igraca.
Krilo Nathan Cruz, igrao za Sarajevo, dolazi iz Rada.
Sosa, veznjak, igrao za Tekstilac.
Ostale ne znam.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Unknown12
Kontakt:

Post Postao/la Unknown12 » 27 jun 2023, 19:38

mirsonetz je napisao/la:
Nemoj ih više. Vidiš da im smisleni i malo kompleksniji postovi prouzrokuju klizišta u glavama :crazy:
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!

Bosnausrcu9
Kontakt:

Post Postao/la Bosnausrcu9 » 27 jun 2023, 19:46

senjak075 je napisao/la:
27 jun 2023, 19:38
mirsonetz je napisao/la:
Nemoj ih više. Vidiš da im smisleni i malo kompleksniji postovi prouzrokuju klizišta u glavama :crazy:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Baš klizišta... :thumbup:

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 28 jun 2023, 07:18

Bajram Serif Mubarek Olsun svim Muslimanima diljem svjeta, posebno plavo bijeloj prodici, da nas prate sportski uspjesi, dobri rezultata, zdravlje i sreca se podrazumjeva 🇧🇦
Elvir Baljic

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 28 jun 2023, 21:59

TuzlaCityfighter je napisao/la:
28 jun 2023, 07:18
Bajram Serif Mubarek Olsun svim Muslimanima diljem svjeta, posebno plavo bijeloj prodici, da nas prate sportski uspjesi, dobri rezultata, zdravlje i sreca se podrazumjeva 🇧🇦
A M I N !

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 28 jun 2023, 22:08

Ponosnipodrinjac je napisao/la:
27 jun 2023, 15:48
A sta ih se nakotilo na našoj temi Bože dragi.
Uglavnom su najglasniji oni ciji je otac ili djed sljegao u Tz također, samo nesto ranije i po drugom modelu. Po modelu uvlačenju i velicanju bratstva i jedinstva. Dobitkom besplatnih stanova po tom principu. Covjek bi rekao Tuzla je grad 1000 godina a znamo da uz romska naselja Mosnik, Kojsino i sl bilo je jos par zaseoka. 60tih i na ovamo gradi se Bulevar i ostala naselja sa zgradama i soliterima. Znamo i za koga su građena i ko se u njih naselio pa sad glumi plavu tuzlansku krv. Stupine tek pred sami rat dobijaju obrise. Historija sve bilježi samo je treba čitati.
Eh sad sto se ne vratimo. Pa najbolji odgovor ovim budalama je eto jer nećemo, može nam se. I ovdje smo sve dominantniji. Pola Vlade TK podrinjci, mislim 6-7 ministara. Rektor Univerziteta iz Zvornika, direktor ZZO iz Bratunca, uskoro direktor UKC-a iz Bijeljine, najljepša zgrada i hotel vlasnik podrinjac. Onda premijer Lukavac, direktor SZZ sa Dubrava, dugogodišnji (grado)načelnik okolina Brčkog i jos mnogo bitnih pozicija niko od nadljudske vrste plave krvi tzv tuzlaka.
A evo sad i "svetinju" preuze čovjek iz Glogove.
Vi nas ne mrzite nego zavidite. Ovo je glas očaja i nemoći.
Toliko ste propali, nebitni u realnom životu da ne igrate nikakavu ulogu. Jedino sto jos sami sebi bitni na forumima. I tu vas ljudi vrlo često popi*aju. Znači može nam se.
SVE SU OVO POTOMCI ONIH KOJE TITO NASELIO U TUZLU .NJIMA JE KAZANO KOGA TREBA FALITI A KOGA NAPADATI.ONI SU IZDRESIRANI DO SAVRŠENSTVA U TOME.VIDIŠ DA SVI LAJU ISTO.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 28 jun 2023, 22:18

Tuzla City predstavio novo pojačanje
27 JUNA, 2023-

Novo pojačanje Tuzla Citya je Alen Mašović. Riječ je o 28-godišnjem krilnom napadaču, a u plavi dres dolazi iz Nasaf Qarshi.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 29 jun 2023, 12:41

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 29 jun 2023, 22:20

Novo pojačanje Tuzla Citya je Mirza Delimeđac. Riječ je o 23-godišnjem veznom igraču, a u plavi dres dolazi iz FK Kukësi.

“Drago mi je što sam izabrao klub sa ambicijama. Pratio sam Premijer ligu, novi tereni će popraviti kvalitet lige” izjavio je Mirza.

Karijeru je počeo u FK Jošanica, a pored FK Pazar igrao je i u Singapuru i Bugarskoj.

Delimeđac je potpisao saradnju sa Tuzla Cityem na tri godine.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 29 jun 2023, 22:46

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 29 jun 2023, 22:54

Odličan momak.Mlad ,ambiciozan.Dobar Ugovor sa aspekta kluba.Ovo mi se sviđa.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 29 jun 2023, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 29 jun 2023, 22:58

tuzlac je napisao/la:
29 jun 2023, 22:54
Okrećemo se tržištu Sandžaka.Pazarci naprijed. :thumbup:

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 29 jun 2023, 23:02

Dobro je radi se. Bice jos pojacanja abd. Ovi sto su dosli mislim da ce biti pojacanja. Dobro je ovo bice to ako bog da.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 29 jun 2023, 23:25

CityCity je napisao/la:
29 jun 2023, 22:58
tuzlac je napisao/la:
29 jun 2023, 22:54
Okrećemo se tržištu Sandžaka.Pazarci naprijed. :thumbup:
Treba se baš Sandžaku okrenuti.Mladi zdravi momci ,lahko će uklopiti kod nas.Sandžak je u istoriji dao mnogo velikih fudbalera.Mustafa Hasanagić,Bajro Župić,Fuad Muzurović, Mušović je porijeklom iz Sandžaka,Emir Spahić je porijeklom iz Bijelog Polja,Izet Hajrović ,Kolašinac,Medunjanin.......

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 29 jun 2023, 23:27

Hazre je napisao/la:
29 jun 2023, 23:02
Dobro je radi se. Bice jos pojacanja abd. Ovi sto su dosli mislim da ce biti pojacanja. Dobro je ovo bice to ako bog da.
Samo TUZLA CITY !

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 30 jun 2023, 01:40

tuzlac je napisao/la:
28 jun 2023, 22:08
Uglavnom su najglasniji oni ciji je otac ili djed sljegao u Tz također, samo nesto ranije i po drugom modelu. Po modelu uvlačenju i velicanju bratstva i jedinstva. Dobitkom besplatnih stanova po tom principu. Covjek bi rekao Tuzla je grad 1000 godina a znamo da uz romska naselja Mosnik, Kojsino i sl bilo je jos par zaseoka. 60tih i na ovamo gradi se Bulevar i ostala naselja sa zgradama i soliterima. Znamo i za koga su građena i ko se u njih naselio pa sad glumi plavu tuzlansku krv. Stupine tek pred sami rat dobijaju obrise. Historija sve bilježi samo je treba čitati.
Eh sad sto se ne vratimo. Pa najbolji odgovor ovim budalama je eto jer nećemo, može nam se. I ovdje smo sve dominantniji. Pola Vlade TK podrinjci, mislim 6-7 ministara. Rektor Univerziteta iz Zvornika, direktor ZZO iz Bratunca, uskoro direktor UKC-a iz Bijeljine, najljepša zgrada i hotel vlasnik podrinjac. Onda premijer Lukavac, direktor SZZ sa Dubrava, dugogodišnji (grado)načelnik okolina Brčkog i jos mnogo bitnih pozicija niko od nadljudske vrste plave krvi tzv tuzlaka.
Toliko ste propali, nebitni u realnom životu da ne igrate nikakavu ulogu. Jedino sto jos sami sebi bitni na forumima. I tu vas ljudi vrlo često popi*aju. Znači može nam se.
SVE SU OVO POTOMCI ONIH KOJE TITO NASELIO U TUZLU .NJIMA JE KAZANO KOGA TREBA FALITI A KOGA NAPADATI.ONI SU IZDRESIRANI DO SAVRŠENSTVA U TOME.VIDIŠ DA SVI LAJU ISTO.
Otac mog pradjeda, Osman efendija Hodzic tuko se sa svabama po Tuzli sve sa fesom na glavi...Tuzlak, starosjedilac..Yebo li te tito takog izdresiranog....Da te yebo

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 30 jun 2023, 10:10

FKBilder je napisao/la:
30 jun 2023, 01:40
tuzlac je napisao/la:
28 jun 2023, 22:08
Otac mog pradjeda, Osman efendija Hodzic tuko se sa svabama po Tuzli sve sa fesom na glavi...Tuzlak, starosjedilac.Yebo li te tito takog izdresiranog....Da te yebo
Odakle je rahmetli Osman ef.Hodžić? Je li iz Lukavca,Kladnja, Srebrenika?Gdje mu je mezar.Đe se kopate starinom?

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 30 jun 2023, 11:01

Bivši juniorski reprezentativac BiH Sedad Subašić, koji je nosio dres Tuzla Cityja u prošloj sezoni, raskinuo je ugovor sa ovim klubom i krenuo je u potragu za novom sredinom.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.