FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
64.4K, ide pomalo 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ExchangeOffice
To je prva stvar koju bi rekao za upravu da se popravila.
Neka mene angažuju, prevodiću mu za malu cijenu.miguelramos je napisao/la: ↑27 jun 2023, 21:00Samo ne znam kako će sa Penom komunicirati na terenu i na treninzima, ne zna na engleskom "dobar dan" reći

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Nek samo dolaze, pa makar ja svaki put fulioMortemHz je napisao/la: ↑27 jun 2023, 20:20Ma loše skroz_weella_ je napisao/la: ↑25 jun 2023, 22:56Jel moguce da su raja popila ovaj flop i jako loš photoshop?MortemHz je napisao/la: ↑25 jun 2023, 22:19Adalberto Peñaranda je već u Sarajevu. Venezuelanac je ove nedjelje stigao u bh. prijestolnicu iz Španjolske, gdje će u ponedjeljak potpisati ugovor koji ga povezuje sa FK Sarajevo, četvrtoplasiranim u prošloligaškom izdanju i s kojim će igrati i UEFA Ligu konferencija. "Peñita" će osigurati barem još jednu godinu života u europskom nogometu.
![]()
Lijeva ruka, bas los render
Viveros je tu,
Delac takodjer.
Ostalo samo nagadjanje.![]()
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- ElCartel11
- Kontakt:
Nije ni juli, a mi vec skoro sklopili ekipu za iducu sezonu 
Gdje taj Delac vise?

Gdje taj Delac vise?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ima Ismir para, dao bi i tebi ugovor do 2026.MoodyHank je napisao/la: ↑27 jun 2023, 21:12Neka mene angažuju, prevodiću mu za malu cijenu.miguelramos je napisao/la: ↑27 jun 2023, 21:00Samo ne znam kako će sa Penom komunicirati na terenu i na treninzima, ne zna na engleskom "dobar dan" reći![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Nevjerovatno zvuci da ce ovakvu ekipu voditi zalizani klosar sa svojim "strucnim stabom"
"Fina gradska raja"
Daj Mirva jarane uozbilji se molim te, daj normalnog, skolovanog trenera, ne mora Jakirevic biti, al zar nismo zasluzili da imamo nekog ko ima iole neki renome
"Fina gradska raja"
Daj Mirva jarane uozbilji se molim te, daj normalnog, skolovanog trenera, ne mora Jakirevic biti, al zar nismo zasluzili da imamo nekog ko ima iole neki renome
Vala se i taj delac prenemaze mjesecima, treba ga odyebat, nije Ramsdale
Pise se da je jos u kombinaciji. On bi bio san snova da se onako za kraj zakuca prelazni rok. Sto duze ne pronalazi inostrani angazman, nama su sanse vece.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Koji ce nam k... Delac, pa ko ce u21 biti, nonsens je dovodjenje Delaca
- ExchangeOffice
Mislim da bi oborili rekord po posjećenosti ove sezone da nije bojkota. Šteta...
Kad’ jednom prodje sve...
Bog Bosna i Bošnjaci
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Očekujemo da budeš pored klupe k'o Husref onako da mu nešto sastaviš ako ne bude dobarMoodyHank je napisao/la: ↑27 jun 2023, 21:12Neka mene angažuju, prevodiću mu za malu cijenu.miguelramos je napisao/la: ↑27 jun 2023, 21:00Samo ne znam kako će sa Penom komunicirati na terenu i na treninzima, ne zna na engleskom "dobar dan" reći![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Jes vala, izhjebat ce nas na kraju
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ima i Kevin i on prica spanjolski hahaMoodyHank je napisao/la: ↑27 jun 2023, 21:12Neka mene angažuju, prevodiću mu za malu cijenu.miguelramos je napisao/la: ↑27 jun 2023, 21:00Samo ne znam kako će sa Penom komunicirati na terenu i na treninzima, ne zna na engleskom "dobar dan" reći![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- skullcrusher
- Kontakt:
Pa to je radio Mourinho, cini mi se Hodzsonu,kad je prevodio u Portugalu i lik puco svoju taktikuMortemHz je napisao/la: ↑27 jun 2023, 21:21Očekujemo da budeš pored klupe k'o Husref onako da mu nešto sastaviš ako ne bude dobarMoodyHank je napisao/la: ↑27 jun 2023, 21:12Neka mene angažuju, prevodiću mu za malu cijenu.miguelramos je napisao/la: ↑27 jun 2023, 21:00Samo ne znam kako će sa Penom komunicirati na terenu i na treninzima, ne zna na engleskom "dobar dan" reći![]()

Ma ide jasta, jbg haman cemo morat se svađat po komentarima na španjolskom, puta madre Gigoviću
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.