Dok dalara mece u sofiju
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- belosevic23
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tsc doveo milosa pantovica (20) iz vozdovca, 2,2 mil vrijednost po tm. Cini se da igra lijevo krilo i desetku 
Dok dalara mece u sofiju
Dok dalara mece u sofiju
-
- Kontakt:
Hypovao me ovom pjesmom bratGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jun 2023, 22:27Polako yebem mu. Što trčite pred rudu? Bit će vremena da slavimo koliko hoćemo ako se titula osvoji.

Nisi trebao skidati Musu sa avatara

Slazem se u potpunosti,treba spuatiti loptu.
Realno gledajuci igracki kadar za ovu ligu smo armirani beton ,I tesko da ima neko( pa cak I kod kona ) da misli da cemo se boriti za Evropu.
- HordasOdMalena
- Kontakt:

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Štobordobijelisampion je napisao/la: ↑27 jun 2023, 22:33Hypovao me ovom pjesmom bratGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jun 2023, 22:27Polako yebem mu. Što trčite pred rudu? Bit će vremena da slavimo koliko hoćemo ako se titula osvoji.Ide ove sezone 1 trofej i 3. pretkolo sigurno.
Nisi trebao skidati Musu sa avatara![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Brat je to dosta kvalitetnije i profesionalnije postavio ali eto imao sam i ja dobru namjeru

- HordasOdMalena
- Kontakt:

Ma rekoh da obradujem braću.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Majke m,i pitao sam sebe uvikek, hocemol ikad normalno dovoditi i ulagati,bez nekih starohana,polovnjaka. Cim je poceo Mirvic da dovodi,bez Dudukovih zelja postalo je nerealno. Igraci od 21,22,26 i to kvalitet za nasu ligu. Imal kakvih info hocel Kovacevic kakav transfer napraviti?
Ma grehota je poslije svega ovoga da sjever bude prazan i da se ovaj momenat ne iskoristi.
Da se napravi špica, iskoristi dijaspora ....
A zamisli ove igrače ispred punog sjevera zagrljene a Horde lude, na motorima
Da se napravi špica, iskoristi dijaspora ....
A zamisli ove igrače ispred punog sjevera zagrljene a Horde lude, na motorima

JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Penita je uletio na instagram nakon godinu i po, sad će postaviti nešto i ide ludilo 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:
Jbt jel realno da imamo dva bivsa igraca iz Premiershipa u rosteru sad jbt... Reprezentacija BiH u historiji imala ukupno 3-4 igraca u Engleskoj, a FKS dvojicu ima u jednom trenutku na terenu. 

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Sve si rekaonapoleon72 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 22:44Jbt jel realno da imamo dva bivsa igraca iz Premiershipa u rosteru sad jbt... Reprezentacija BiH u historiji imala ukupno 3-4 igraca u Engleskoj, a FKS dvojicu ima u jednom trenutku na terenu.![]()

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ugovori od 2-3 godine, misaona imenica bili. Prohuja s vihorom 6 mjeseci samo da se vrati u formu takmicarsku, a dovoljno pokaze da mu samo sto bistu ne napravimo kao npr jajalo i sl.
Svaka cast, aferim g. Mirvicu! Samo jos da se sve aBd poklopi kako treba, da ne bude pehova, povreda.
Da izgledamo uvijek kao protiv petrolulua a to cemo vec vidjeti za par dana.
Svaka cast, aferim g. Mirvicu! Samo jos da se sve aBd poklopi kako treba, da ne bude pehova, povreda.
Da izgledamo uvijek kao protiv petrolulua a to cemo vec vidjeti za par dana.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ponovo se pregovara sa Dumicem....a šuška se i za Saničanina....jedan mora pasti 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Evo gaaa idemo na 100k momci 
PS: Baš me zanima koji klubovi koji igraju LP su Kevina htjeli
Ovaj podkast je bas interesantan, ali malo fula ovaj auto-translation.

PS: Baš me zanima koji klubovi koji igraju LP su Kevina htjeli

Dobra stvar su dugi ugovori, nema da ode džaba ili za nešto malo para. Pravi se ekipa za naredne 3 godine, gdje će ako sve bude po planu, koji očigledno Mirvić ima, grupna faza CL biti sigurna u tom periodu.
Ne znam jestel gledali, al ovim ljudima hvala sto su nam omugucili da ovo dozivimo, najvise me je zaboljelo da npr niko od nasih bivsih igraca, legendi nije htio ulozit novac, da su ljudi iz Bosne i Sarajeva nagovarali Tana da ne dodje u Bosnu i da ne ulaze u naa klub, i to da je bivsi premijer Malezije bio tako da kazem kljucni igrac koji je nagovorio Tana. I kao sto kaze Edis, trebamo dati podrsku Mirvicu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, Google Adsense [Bot], johntravolta123, OzmoodPinglewood, Proximic, Tatamata1946 i 77 gostiju.