Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A šta ako neku sudijsku lakrdiju neko plati glavom ko će onda stisnuti petlju i svirati 35 faula naspram 5
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vidio si nasu zadnju tekmu sa njim,nasi igraci cupali kosu od muke. Ona dva starta nad Musom i sviranje ofsajda kad im je kicme slomio je jad i cemer tj nemam rijeci to da opisem. Posebno kad to dozive ovi igraci koji su malo bolje lige igralo,imaju da se shebu u zivot.
Ni to nije dalo neke rezultate, samo smo mi kao klub najebali iako direktno nemamo nikakve veze sa incidentom.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Treba ljude dobro psihicki spremiti da znaju sta ih ceka, prilagoditi se koliko mozes situaciji, kao zrinjski sto je uspio s 5 faulova naspram 35mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 23:51Vidio si nasu zadnju tekmu sa njim,nasi igraci cupali kosu od muke. Ona dva starta nad Musom i sviranje ofsajda kad im je kicme slomio je jad i cemer tj nemam rijeci to da opisem. Posebno kad to dozive ovi igraci koji su malo bolje lige igralo,imaju da se shebu u zivot.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ja kad bi dao svojih 5-10 miliona i kada bi me neki Gigović očito zaklao dao bi i još 100.000 da jednostavno nestane ili u kolicima završi pa neka posle njega proba Bilbija ili neko treći pa ako je divlji zapad onda neka baš bude
Allaha mi Hulahopka najrealniji navijač Želje. Svaka čast momku, ko je da je
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ma kakav bojac, pola ekipe im otišlo, Ninković hajmo reći motor ekipe otiša, Vojinović otišao, Mrkaić otišao. A ove što su doveli pod ogromnim upitnikom izuzev onog iz veznjaka.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Dobra ideja

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Citas mi misli. Ima zalizani finih havera,ovako sve momci koji vole biblioteku,knjige.
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 00:05Citas mi misli. Ima zalizani finih havera,ovako sve momci koji vole biblioteku,knjige.

Sve akademska zajednicamosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 00:05Citas mi misli. Ima zalizani finih havera,ovako sve momci koji vole biblioteku,knjige.

- LegendaIvica
- Kontakt:
Da se ne lazemo Borac je imao jedan veliki KU.RAC od ekipe i da nije sudija borili bi se za opstanak. Vojinovic bi u svakom normalnom klubu za ono ponasanje dobio njamanje 10 crvenih po sezoni. Ninkovic i Mrkaic kar.ine od igraca.
Sto se tice dolazaka, tek je poceo prelazni rok.
Kvrzic fino i brzo krilo/bek. Cortes dobro i brzo krilo po meni. Isto tako mi se svidjaju stoperi kao sto je ovaj Maks Celic. Ostali igraci koji su dosli su u pet deka sa onima koji su napustili. Tako da se moze reci da su jaci za tri igraca. Prosle sezone bili 2 mijesto sa ovim kur.cem od ekipe. Ove sezone jaci za 3 igraca + Tegeltija i ko zna ko ce jos doci. Po svemu sudeci Borac se sa Tegeltijom nece vise „pravdati“ za kradju nego ce on to politicki napuhati i hvaliti se cak za svaku utakmnicu koju sudija bude odlucio.
S opasnim bajama smo se povezali, mac s dvije ostrice.
Gledam penine agente, imam osjecaj da bi ugasili klub za 5 dana ako nesto podje po zlu. Kakvi likovi jbt, ovo je novo za nas fudbal, nerealne stvari se desavaju.
Zao mi je ovog portala, popucali cirevi odavno
Jedva i transfer objavise, a u pitanju je najvece i najskuplje pojacanje u historiji lige. Pogasili se abd.
Gledam penine agente, imam osjecaj da bi ugasili klub za 5 dana ako nesto podje po zlu. Kakvi likovi jbt, ovo je novo za nas fudbal, nerealne stvari se desavaju.
Zao mi je ovog portala, popucali cirevi odavno

Jedva i transfer objavise, a u pitanju je najvece i najskuplje pojacanje u historiji lige. Pogasili se abd.
NEMA NAZAD
Neka se dušmani napuše qrca a mi idemo dalje i jačeholyman je napisao/la: ↑28 jun 2023, 00:19S opasnim bajama smo se povezali, mac s dvije ostrice.
Zao mi je ovog portala, popucali cirevi odavno![]()
Svaka čast pojačanjima FKS, ali pravi iskorak bi bio dovodenje ovih igrača što su tu negdje oko repke i ne bi trebalo da su toliko nerealni.
Pirić, Miličević, Barišić, Cimirot, Stevanović, Kodro, Duljević, Rahmanović, Gojak..... I slični.
5/6 takvih igrača bilo bi top.
Očito se još nije na tom nivou.
Pirić, Miličević, Barišić, Cimirot, Stevanović, Kodro, Duljević, Rahmanović, Gojak..... I slični.
Penaranda 12 golova
Rustemović 15 golova

Rustemović 15 golova

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Samo Rahmana i Cimirota ili Milicevica ovo ostalo imamo bolje igrace,daleko im kuca. Polako,bice duplo bolji od ovih sto si napisao,kod nas svakako ni oko repke nema kvaliteta.jasta je napisao/la: ↑28 jun 2023, 00:34Svaka čast pojačanjima FKS, ali pravi iskorak bi bio dovodenje ovih igrača što su tu negdje oko repke i ne bi trebalo da su toliko nerealni.
Zanimljivo je ovo sto Sarajevo radi.. ali će biti zanimljivo ako Zrinjski opet dovede par igrača iz klubova tipa Solin,Dugopolje i uspije lagano proci kao prvi...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Pact1921, Paromlinac i 11 gostiju.