Vidjecemo abd kako ce biti.simonknows je napisao/la: ↑26 jun 2023, 16:18Pazi, to su neka naša navijačka prepucavanja, ja ću tebi da si seljak ti ćeš meni da sam komunista, ja ću tebi da je digao ruke ti ćeš meni da smo u federalnoj i znaš već kako to ide, i lijepo je imat nekog rivala a ne biti sa svakim na istom, svaka ti tekma ista, nema prepucavanja, takmičenja s nekim posebno odma ti nije to to...Hazre je napisao/la: ↑26 jun 2023, 16:13Ali cekaj zar ne rece tvoj crveni partner fukare da idemo sl u federalnu pa onda kantonalna.simonknows je napisao/la: ↑26 jun 2023, 15:57
Nema na čemu komšije, a mogao bi još jedan uskoro a?
A sve vam Simon ne valja...a toliko truda sad opet oko igraca. Nemoj azmire i ernadhe zivi bili ne trosi te pare ako ste digli ruke. Grehota bolan
![]()
Mislite da Azmiru nije korisnije 2 tima u PL? Prvo zbog Ernada a drugo... Treba ti 3 boda na jednoj strani, samo uzmeš ne oznojiš se, isto tako na drugoj... DInamo Lokomotiva model![]()
Sloboda vs Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Sloboda vs Tuzla City
-
- Kontakt:
Pretplatite se na "simonknows"simonknows je napisao/la: ↑26 jun 2023, 15:57Nema na čemu komšije, a mogao bi još jedan uskoro a?simonknows je napisao/la: ↑26 jun 2023, 07:45Ti gledaj da ovog lijepo dočekaš, dajte mu malo vremena da se vrati i imate najboljeg u ligi na desnoj strani. Mislim da mu propada ovo u Češkoj pa mora vama. Ova sirotinja u ligi što ga hoće, nemaju oni tih para.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑25 jun 2023, 21:55
Los ti informator, niti je Azmir napusti , niti smanjio ulaganjaTuzla City ostaje premijerligas.
A sve vam Simon ne valja...

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Izgleda da bi ti i Balja mogli zamjeniti mjesta. Ti u TC a on sa Azmirom u Slobodusimonknows je napisao/la: ↑27 jun 2023, 17:43Pretplatite se na "simonknows"simonknows je napisao/la: ↑26 jun 2023, 15:57Nema na čemu komšije, a mogao bi još jedan uskoro a?simonknows je napisao/la: ↑26 jun 2023, 07:45
Ti gledaj da ovog lijepo dočekaš, dajte mu malo vremena da se vrati i imate najboljeg u ligi na desnoj strani. Mislim da mu propada ovo u Češkoj pa mora vama. Ova sirotinja u ligi što ga hoće, nemaju oni tih para.
Kad ćemo novo pojačanje?![]()

Ako se to desi želim te odmah zamoliti da nam ne garantiraš opstanak, znamo kako to završi

-
- Kontakt:
Nemoj da se mijenjamo dobro je nama i ovakoPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑27 jun 2023, 17:48Izgleda da bi ti i Balja mogli zamjeniti mjesta. Ti u TC a on sa Azmirom u Slobodusimonknows je napisao/la: ↑27 jun 2023, 17:43Pretplatite se na "simonknows"simonknows je napisao/la: ↑26 jun 2023, 15:57
Nema na čemu komšije, a mogao bi još jedan uskoro a?
![]()
![]()
Ako se to desi želim te odmah zamoliti da nam ne garantiraš opstanak, znamo kako to završi![]()

Moraš biti optimista, kako ćeš drugačije kroz život? Evo ja grantujem povratak u PL ekspresno, negdje tamo u martu

-
- Kontakt:
Uh, da sam na mjestu tvojih drugova sa tribine već bih se zabrinuo zbog ove tvoje prognozesimonknows je napisao/la: ↑27 jun 2023, 17:51Nemoj da se mijenjamo dobro je nama i ovakoPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑27 jun 2023, 17:48Izgleda da bi ti i Balja mogli zamjeniti mjesta. Ti u TC a on sa Azmirom u Slobodusimonknows je napisao/la: ↑27 jun 2023, 17:43
Pretplatite se na "simonknows"
![]()
![]()
Ako se to desi želim te odmah zamoliti da nam ne garantiraš opstanak, znamo kako to završi![]()
![]()
Moraš biti optimista, kako ćeš drugačije kroz život? Evo ja grantujem povratak u PL ekspresno, negdje tamo u martu![]()

Šalim se, uvijek treba biti optimista, najlakse se predati i živjeti u letargiji. I onda kad krene po zlu dočekati svoj 5 minuta i kazati: jesam li vam rek'o
-
- Kontakt:
Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑27 jun 2023, 17:56Uh, da sam na mjestu tvojih drugova sa tribine već bih se zabrinuo zbog ove tvoje prognozesimonknows je napisao/la: ↑27 jun 2023, 17:51Nemoj da se mijenjamo dobro je nama i ovakoPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑27 jun 2023, 17:48
Izgleda da bi ti i Balja mogli zamjeniti mjesta. Ti u TC a on sa Azmirom u Slobodu![]()
![]()
![]()
Moraš biti optimista, kako ćeš drugačije kroz život? Evo ja grantujem povratak u PL ekspresno, negdje tamo u martu![]()
![]()
Šalim se, uvijek treba biti optimista, najlakse se predati i živjeti u letargiji. I onda kad krene po zlu dočekati svoj 5 minuta i kazati: jesam li vam rek'o

-
- Kontakt:
A inace sto prognoziras pogodissimonknows je napisao/la: ↑27 jun 2023, 17:51Nemoj da se mijenjamo dobro je nama i ovakoPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑27 jun 2023, 17:48Izgleda da bi ti i Balja mogli zamjeniti mjesta. Ti u TC a on sa Azmirom u Slobodusimonknows je napisao/la: ↑27 jun 2023, 17:43
Pretplatite se na "simonknows"
![]()
![]()
![]()

Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Azmir održao još jedan sastanak sa Fukarama i opet dobio veliku podršku. 

-
- Kontakt:
Joj vjeruj ja sam ti najgori prognozer na svijetuTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑27 jun 2023, 18:08A inace sto prognoziras pogodissimonknows je napisao/la: ↑27 jun 2023, 17:51Nemoj da se mijenjamo dobro je nama i ovakoPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑27 jun 2023, 17:48
Izgleda da bi ti i Balja mogli zamjeniti mjesta. Ti u TC a on sa Azmirom u Slobodu![]()
![]()
![]()
. Ja ostajem gdje sam, nisu moje noge za hodanja gore dole,ostario sam ja za to.
![]()

Prognoziram da će zalizani Sarajlija potpisati vani

Rece Fukare87 da se raspadamo. Idemo federalna sl pa onda kantonalna. Kako vidim dolaze dobri igraci....a jos nije kraj. Jel to Azmir reko da se raspadamo idemo u kantonalnu? Pitam onako samo za drugamontolivo18 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 18:08Azmir održao još jedan sastanak sa Fukarama i opet dobio veliku podršku.![]()

-
- Kontakt:
Hm...more biti da i ti nesto ubodes .simonknows je napisao/la: ↑27 jun 2023, 18:10Joj vjeruj ja sam ti najgori prognozer na svijetuTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑27 jun 2023, 18:08A inace sto prognoziras pogodissimonknows je napisao/la: ↑27 jun 2023, 17:51
Nemoj da se mijenjamo dobro je nama i ovako![]()
. Ja ostajem gdje sam, nisu moje noge za hodanja gore dole,ostario sam ja za to.
![]()
![]()
Prognoziram da će zalizani Sarajlija potpisati vani![]()
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Nadajte se da ovo neću ubostTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑27 jun 2023, 18:14Hm...more biti da i ti nesto ubodes .simonknows je napisao/la: ↑27 jun 2023, 18:10Joj vjeruj ja sam ti najgori prognozer na svijetuTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑27 jun 2023, 18:08
A inace sto prognoziras pogodis. Ja ostajem gdje sam, nisu moje noge za hodanja gore dole,ostario sam ja za to.
![]()
![]()

Šalu na stranu, Nukić nek okači kopačke o klin ako ovaj dođe
-
- Kontakt:
Pa ti ako napises da ce vani, eto ga kod nas...zato sam tako i napisao...da ubodes kao i sa ostalim prognozama. A vidjecemo tu smo negdjesimonknows je napisao/la: ↑27 jun 2023, 18:17Nadajte se da ovo neću ubostTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑27 jun 2023, 18:14Hm...more biti da i ti nesto ubodes .simonknows je napisao/la: ↑27 jun 2023, 18:10
Joj vjeruj ja sam ti najgori prognozer na svijetu![]()
![]()

Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Do mene, u žurbi pišemTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑27 jun 2023, 18:21Pa ti ako napises da ce vani, eto ga kod nas...zato sam tako i napisao...da ubodes kao i sa ostalim prognozama. A vidjecemo tu smo negdjesimonknows je napisao/la: ↑27 jun 2023, 18:17Nadajte se da ovo neću ubost![]()
Šalu na stranu, Nukić nek okači kopačke o klin ako ovaj dođe![]()

Reko ne misli valjda za ovakvu igračinu ubodem da će vani

Na istog mislimo?
-
- Kontakt:
Vala i da niko ne dođe Nukić bi trebao okačiti kopačke o klin.simonknows je napisao/la: ↑27 jun 2023, 18:17Nadajte se da ovo neću ubostTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑27 jun 2023, 18:14Hm...more biti da i ti nesto ubodes .simonknows je napisao/la: ↑27 jun 2023, 18:10
Joj vjeruj ja sam ti najgori prognozer na svijetu![]()
![]()
Bio mi je zaista drag momak ali ne sjećam se da je neko imao tako silaznu putanju i pad u igri. Kako koja godina sve lošiji, a moglo je biti nešto od njeg.
-
- Kontakt:
Bajrambarećula plavi sugrađani, posebno mom @Balja ❤
-
- Kontakt:
Allah Razi Olsun, takodje Bajram Serif Mubarek Olsun svima , akobogda da sledece godine ponovo igrate PL BiH..
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Allah Razi Olsun i t bi Bajram Serif Mubarek Ollsun. Ispuni se i tvoja dugo ocekivana zelja
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Pored Husića koji će imati ulogu predsjednika Upravnog odbora FK Sloboda, novi Upravni odbor, kako saznaje SportSport.ba, činit će Adnan Omerović, Muhamed Suljagić, Jasmin Jusić, Emir Bečić, Elvir Abdulahović i Sabahudin Vugdalić.
Zna li neko od vas komšije nešto više o ovim momcima?
Zna li neko od vas komšije nešto više o ovim momcima?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.