Gdje ce biti bolje, pa vidis da ljudi na bajramsko jutro od sabaha raspravljaju o Bakiru, SDPu i porede ih sa ratnim zlocincima. Totalno smo zglajzali kao narod, pa de bar na praznik srece i veselja ostavite se politickih tema i takvih gluposti, pa sutra opet navalite raspravljatinerkolfc je napisao/la: ↑28 jun 2023, 09:19Tuzno je to, dosta toga ima I do cetnika I ustasa jer oni konstantno imaju vecinu u drzavnoj vlasti I uvijek su u vlasti u Federaciji. Tako da I oni nose veliki dio krivice za ovo stanje. Meni je samo zao sto u mjestima gdje vlada vecinaki bosnjacko stanovnistvo ima toliko lopovluka I krađe, da smo bar pokazali na svojim primjerima da moze biti bolje ovdje, ali nismo mi kao narod izgleda taj kapacitet.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Eto otkrio si pravi razlog. Iduci bajram ako niko ne bude pisao o ovome, sve ce to nestati.19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 09:25Gdje ce biti bolje, pa vidis da ljudi na bajramsko jutro od sabaha raspravljaju o Bakiru, SDPu i porede ih sa ratnim zlocincima. Totalno smo zglajzali kao narod, pa de bar na praznik srece i veselja ostavite se politickih tema i takvih gluposti, pa sutra opet navalite raspravljatinerkolfc je napisao/la: ↑28 jun 2023, 09:19Tuzno je to, dosta toga ima I do cetnika I ustasa jer oni konstantno imaju vecinu u drzavnoj vlasti I uvijek su u vlasti u Federaciji. Tako da I oni nose veliki dio krivice za ovo stanje. Meni je samo zao sto u mjestima gdje vlada vecinaki bosnjacko stanovnistvo ima toliko lopovluka I krađe, da smo bar pokazali na svojim primjerima da moze biti bolje ovdje, ali nismo mi kao narod izgleda taj kapacitet.
nerkolfc je napisao/la: ↑28 jun 2023, 08:53Jedni ekstremiteti dovode do drugih. Gluposti naravno. Kako ti pises tu glupost tako je I ovo sto su oni napisali isto.VensanKasel je napisao/la: ↑28 jun 2023, 08:31Cijenite li više Mladića od Bakira ? Molim iskrene odgovore .
@jasmin10 i @nerkolfc šta je sada momci , mene ste razapeli kada sam napisao da je SDA nanijela više štete od četnika i ustaša zajedno ...
Da vidimo šta ćete sada napisati , baš me interesuje .

- numanumaye22
- Kontakt:
Hahahahah mora da je vec popio koju za Bajram
Da niste napisali neb ni znao da sam pogrjesio
- Centre forward
- Kontakt:
Nekakav oksimoron il' takvo što

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Epidaurus je napisao/la: ↑28 jun 2023, 10:44nerkolfc je napisao/la: ↑28 jun 2023, 08:53Jedni ekstremiteti dovode do drugih. Gluposti naravno. Kako ti pises tu glupost tako je I ovo sto su oni napisali isto.VensanKasel je napisao/la: ↑28 jun 2023, 08:31
Cijenite li više Mladića od Bakira ? Molim iskrene odgovore .
@jasmin10 i @nerkolfc šta je sada momci , mene ste razapeli kada sam napisao da je SDA nanijela više štete od četnika i ustaša zajedno ...
Da vidimo šta ćete sada napisati , baš me interesuje .![]()

Ne cudi nas da ne bi znao
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa vama je vrhunac ostavit smajli ili traziti neku gresku u postu. Kao da se vama nikad neb desilo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne čudi što vepar reži i laje.Otelo je napisao/la: ↑28 jun 2023, 12:27Bajram mubarek
A u RSu:
https://6yka.com/bih/policija-jedina-do ... 0LqxhGQ6f4
![]()
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Makar ne rinta za Bajram u McDonaldsu duplu da bi prezivio

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Yuga je usla u te vode kad je bila u najgoroj ekonomskoj situaciji. Tad se desavaju promjene, rijetko kad je nekom dobro.lol89 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 08:16Jbga i za vrijeme juge ljudi su imali dobre plate stanove itd.. pa su opet ratovali da bi izgubili to. Misliš da taj kako ti kažeš Marko iz lukavice ne bi ratovao? Očito slabo poznaješ Srbe.napoleon72 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 07:46Narod zivio u mraku, imao 3 kanala na televiziji i dva medija da citaju vijesti.![]()
Poslije rata gdje su najvise popishani oni koji su drzavu branili a najbolje prosle pobjegulje i ratni profiteri, u drzavi gdje bez jakog prezimena ili koverte ni nalaze ne mozes izvadit, u 21. vijeku kad omladina putuje od Islanda do Australije iz cistog hira, kad je vecina u nekoj vrsti IT posla gdje se strasan novac vrti, ljudi uzimaju vece pare od instagrama i youtubea nego radnik u Energoinvestu u Jugoslaviji... Za sta ratovat? Ko ce te napast? Za koje/cije ideale? Nekom programeru Marku iz Lukavice drazi Dodik nego 4 milje maraka mjesecno koje trosi na alkohol i putovanja po bijelom svijetu?
-
- Kontakt:
Yuga je usla u te vode kad je bila u najgoroj ekonomskoj situaciji. Tad se desavaju promjene, rijetko kad je nekom dobro.
[/quote]
Kakva ekonomska situacija druze, pa Srbi iz dijaspore, zvani kao vikendasi, dolazili vikendom u prijedorske logore da maltretiraju logorase.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- numanumaye22
- Kontakt:
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 13:10Makar ne rinta za Bajram u McDonaldsu duplu da bi prezivio![]()

Kakva ekonomska situacija druze, pa Srbi iz dijaspore, zvani kao vikendasi, dolazili vikendom u prijedorske logore da maltretiraju logorase.19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 13:27Yuga je usla u te vode kad je bila u najgoroj ekonomskoj situaciji. Tad se desavaju promjene, rijetko kad je nekom dobro.
[/quote]
Ok, lik napisao da su u vrijeme Yuge ljudi imali dobre plate i stanove pa su opet zaratali, na to sam odgovorio da u doba raspada nisu imali nista. Sigurno da je i ekonomska situacija (koja se vec tad vukla duzi period), mimo ostalih desavanja sto u toj drzavi, sto u svijetu je uticala na Sloveniju i ostale da krenu putem nezavisnosti.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni ovi stariji sto su radili prije rata kazu nikad vise para nije bilo nego godinu dana prije rata.
Opet svi misle da vecina ljudi zivi u nekom internet dobu sto nije tacno. Vecina ljudi koje ne poznajete su drvosjece teske.
Opet svi misle da vecina ljudi zivi u nekom internet dobu sto nije tacno. Vecina ljudi koje ne poznajete su drvosjece teske.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.