Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Mudro zboris convicts
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Convicts već ugovara poslove za svoj klub, šta ti je ljubav
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Da je baš neka ljepotica nije,ali dobro. Svako hvali svoje.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Ima tu istine... stolice se nisu ofarbale i oprale ima nekoliko godina

Oni šarafi što drže stolice su također dotrajali hitno zategnuti. Poginut će neko.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Step by step... doći će i to na red

Sarajevo do finala UCL

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Zeničani definitivno navijaju da Sarajevo dogura što dalje u Evropi, zna se zašto 

Ne bih bio nezadovoljan ni grupama samo

Igraj bordo bijeli

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Prošivanje ne utiče na igranje utakmica,utakmice se mogu igrat sve ostalo je spremno,nego je golemo da nisu u stanju za 2 mjeseca to uradit.Convicts je napisao/la: ↑28 jun 2023, 15:26Dobro nam došli na Bilino poljeGradKamena2 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 15:13Ono što je izgledalo nemoguće ipak će se desit vjerovatno a to je da će teren pod BB ostat neprošiven za EU utakmice,da se mene pita nebi ga ni prošivo,ovi ostali (Šb,Po itd ) ne trebaju ni počinjat radove.![]()
Sve je to normalno u Bosni i HercegoviniGradKamena2 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 15:58Prošivanje ne utiče na igranje utakmica,utakmice se mogu igrat sve ostalo je spremno,nego je golemo da nisu u stanju za 2 mjeseca to uradit.Convicts je napisao/la: ↑28 jun 2023, 15:26Dobro nam došli na Bilino poljeGradKamena2 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 15:13Ono što je izgledalo nemoguće ipak će se desit vjerovatno a to je da će teren pod BB ostat neprošiven za EU utakmice,da se mene pita nebi ga ni prošivo,ovi ostali (Šb,Po itd ) ne trebaju ni počinjat radove.![]()

- Antipolitika3
- Kontakt:
Realno srce europeConvicts je napisao/la: ↑28 jun 2023, 15:59Sve je to normalno u Bosni i HercegoviniGradKamena2 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 15:58Prošivanje ne utiče na igranje utakmica,utakmice se mogu igrat sve ostalo je spremno,nego je golemo da nisu u stanju za 2 mjeseca to uradit.![]()
A supak svijeta

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
RealnoAntipolitika3 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 16:14Realno srce europeConvicts je napisao/la: ↑28 jun 2023, 15:59Sve je to normalno u Bosni i HercegoviniGradKamena2 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 15:58
Prošivanje ne utiče na igranje utakmica,utakmice se mogu igrat sve ostalo je spremno,nego je golemo da nisu u stanju za 2 mjeseca to uradit.![]()
A supak svijeta![]()

Treći teren, uz glavni i pomoćni, neće biti kod stadiona nego u kasarni Kozara. Ima slika kod Tegeltije na tviteru i nece biti nov nego sredjuju postojeci teren.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑27 jun 2023, 16:57Banja Luka: Počinje sanacija pomoćnog stadiona, Borac i BSK će uskoro imati sedam terena!Dakle imaćemo 3 terena u Boriku (uz glavni teren) i 4 na Čairama do kraja godine."Za par dana počinje promjena travnjaka na pomoćnom terenu sa vještačkom travom koja će biti završena za 20 dana. Istovremeno privodimo kraju sređivanje još jednog pomoćnog terena sa prirodnom travom. Do kraja jula FK Borac će raspolagati sa 3 terena (2 pomoćna i glavnim terenom). Pored toga u ovom mjesecu počinje izgradnja 4 terena na Čairama kluba sa kojim imamo zvaničnu saradnju (BSK), jednog glavnog sa prirodnom travom - replika travnjaka Gradskog stadiona i tri terena sa vještačkom travom, tako da će ova 2 kluba za nepunu godinu raspolagati sa 7 terena"
Svi tereni ce imati potpuno novu podlogu!
Na Cairama uz BSK-ov glavni teren nema mjesta vise ni za jedan teren, sto se jasno vidi na google mapama. Mogu da naprave 3 terena za mali fudbal sa vjestackom podlogom da treniraju klinci.
Gdje su oni sto pisase da je Zrinjski poduzeo sve mjere i radnje u vezi terena da se odradi sve kako treba
Ja ne znam kad ce ljudi skontat da kad coVi yebe da ne gleda ni vjeru ni naciju

Ja ne znam kad ce ljudi skontat da kad coVi yebe da ne gleda ni vjeru ni naciju

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Pa Zrinjski je u svom aranžmanu sve odradio u roku, makar ono što se moglo. Intencija je bila da se ubrzaju radovi ali očito ne može.
Svaki put kad se čekalo, bilo je zbog saveza tj. ovih odabranih firmi. Ja sam 100% uvjeren da se namjerno rasteže s radovima i svjesno odugovlači.
Pa mi u Mostaru evo čekamo mjesec dana da ovi dođu s mašinom za prošivanje!
Svaki put kad se čekalo, bilo je zbog saveza tj. ovih odabranih firmi. Ja sam 100% uvjeren da se namjerno rasteže s radovima i svjesno odugovlači.
Pa mi u Mostaru evo čekamo mjesec dana da ovi dođu s mašinom za prošivanje!
- Doktorinho
- Kontakt:
Radi li se šta na Koševu i Areni Rođeni?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.