Banuj ga (acu) ovdje sa foruma.Sunderland je napisao/la: ↑28 jun 2023, 17:08Čaršija na djelu, ali sreća sada znaš makar kako stoje stvari.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sunderland je napisao/la: ↑28 jun 2023, 17:13Recu Targetu_ ali ne može ni on ni jaSky9 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 17:10Banuj ga (acu) ovdje sa foruma.Sunderland je napisao/la: ↑28 jun 2023, 17:08
Čaršija na djelu, ali sreća sada znaš makar kako stoje stvari.Samo Admin
![]()
Reci ti njemu, a on Adminu.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Otkriven si i ovdje Aco, šta je nemaš više interesa pa pokusavas nesto, joj ako nekom pukne film ne moze se ovo vise izdrzat jer se igrate sa zivcima
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 28 jun 2023, 17:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Sunderland je napisao/la: ↑28 jun 2023, 17:17Dogovoreno![]()

Šta predviđaš da se dalje može desiti? Ovo više nije španska, postalo je indijska sapunica...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Eto nam Bucija, Slobodasa! Carsija! Voli Slobodu! Fuj gnjide! Klosari! Gmazovi! Bolje da se i ugasimo nego da vi nekakva kvazi carsija ista odlucuje u klubu! Fuj! I jedan i drugi!
Jos mu opravdanje bilo kako je dobar poso napustio da bude generalni direktoe Slobode. Ja mislio bio generalni direktor Osijeka ili neke IT firme. A kad sam cuo gdje je radio
I to treba bit referenca za poso geenralnog direktora
Odlazi, izbacio si nas u federalnu!
Jos mu opravdanje bilo kako je dobar poso napustio da bude generalni direktoe Slobode. Ja mislio bio generalni direktor Osijeka ili neke IT firme. A kad sam cuo gdje je radio

Zadnja izmjena: Madal, dana/u 28 jun 2023, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Sta ce sad reci oni sto su branili ovog Eldara? Yebo sebi mater i on i Aco.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
To je ta ekipa anonimusa sto je sastancila i kontala kako opstruirati, cuj direktorcica
.....sad se zna. Mada je onaj momak sa foruma TC upozoravao na ovog Acu kovertu

🔴⚫️
- RollingPaper
- Kontakt:
Egoizam (lat. ego – „ja“) je stanje prevelike samovažnosti, samoljublja i uzdizanja sebe.
Egocentričnost je promatranje svega iz svoje perspektive. To je težnja pojedinca da sve stvari usmerava prema sebi, poimajući sebe kao „središte svemira“, svoje ja kao jedinu stvarnost, a sve ostalo u odnosu na sebe.
Egocentričnost je promatranje svega iz svoje perspektive. To je težnja pojedinca da sve stvari usmerava prema sebi, poimajući sebe kao „središte svemira“, svoje ja kao jedinu stvarnost, a sve ostalo u odnosu na sebe.
Danas svako moze biti direktor. Lika sa tribine fakticki stavili da odlucuje o sudbini kluba i sportskom segmentu. Mogu li i ja dobiti onda neku poziciju, makar necu zavaljivati klub ko ova dvojica smradova.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sto bi se gasili zbog dva nebitna lika isturena od strane ekipe koja je Slobodu odvela u federalnu.....ima raznih nacinaMadal je napisao/la: ↑28 jun 2023, 17:20Eto nam Bucija, Slobodasa! Carsija! Voli Slobodu! Fuj gnjide! Klosari! Gmazovi! Bolje da se i ugasimo nego da vi nekakva kvazi carsija ista odlucuje u klubu! Fuj! I jedan i drugi!
Jos mu opravdanje bilo kako je dobar poso napustio da bude generalni direktoe Slobode. Ja mislio bio generalni direktor Osijeka ili neke IT firme. A kad sam cuo gdje je radio![]()
![]()

🔴⚫️
Ma Eldar radio u Central Osiguranju, to je njegov krajnji domet da se bavi o registraciji kola, i da preuzima papire sa Tehnickog i ostalo, fuj gade mi se smradovi.Madal je napisao/la: ↑28 jun 2023, 17:20Eto nam Bucija, Slobodasa! Carsija! Voli Slobodu! Fuj gnjide! Klosari! Gmazovi! Bolje da se i ugasimo nego da vi nekakva kvazi carsija ista odlucuje u klubu! Fuj! I jedan i drugi!
Jos mu opravdanje bilo kako je dobar poso napustio da bude generalni direktoe Slobode. Ja mislio bio generalni direktor Osijeka ili neke IT firme. A kad sam cuo gdje je radio![]()
![]()
A Aco ismijavao onu poruku od Azmira i njegov plan
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Kad vidim kakvi su klosari poput ove dvojice protiv Azmira, sve sam vise za njega!!!
Najgore ovakvi ce paraziti isplivati ko kisne gliste nakon prve greske ili poraza i ubjedjivati raju da su upravu i praviti opstrukcije. Niste upravu vec ste paraziti i neznalice!
Najgore ovakvi ce paraziti isplivati ko kisne gliste nakon prve greske ili poraza i ubjedjivati raju da su upravu i praviti opstrukcije. Niste upravu vec ste paraziti i neznalice!
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Na to sve dodaj da je dao ostavku i na kraju se opet nešto pita...

Ovaj drugi se ovdje na forumu ušutio. Mudro mudro...
Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 28 jun 2023, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Al nemoj ga, voli Slobodumontolivo18 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 17:26Na to sve dodaj da je dao ostavku i na kraju se opet nešto pita...![]()

Klosarcino raspala, MRS SA TUSNJA DA SE NIKAD NE VRACAS! Treba im i tribinu zabraniti!
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Mater im ****, i aci i onom klosaru od “direktora”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.