FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 28 jun 2023, 18:43

FranckRibery je napisao/la:
28 jun 2023, 18:36
fukara87 je napisao/la:
28 jun 2023, 18:22
FranckRibery je napisao/la:
28 jun 2023, 18:13
Ovdje pojedinci pljuju po ljudima a pola vas ih ne poznaje. Ne razumijem cemu takva paljba.
Evo ja uzimam sve ovo sa rezervom i ako vec nemamo nekog boljeg/goreg neka onda dodje Azmir koji nas je da budemo iskreni dobro zavalio prosli put prilikom odlaska.

Nadam se da ce Lugavic biti pametniji i da nece olako dati manipulacije kao sto je to dopustao fontana.

Ako je Eldar dao ostavku, kako je moguce da se on nesto pita? On je bio dio garniture ljudi koja je direktno ucestvovala u ispadanju. Bez ljutnje, hvala i sretno ti dalje druze. Palite iz kluba jer ne zelimo da se nesto pitate jer ako se budete pitali bice nam samo gore!!!!
Aj ba ne seri matere ti, ko si ti?
Slobodas veliki ako te interesuje. Ako mislis da sam nesto slagao, slobodno u pp napisi. Nemoj glumiti policajca na forumu. Ako ne mozes konstruktivno komunicirati, slobodno me zaobidji i nemoj vrijedjati
Druze prije svega i ja sam veliki navijac Slobode bas kao sto si i ti, a onda kako ti znas da ja ne poznajem ove ljude koje koce zarad svog intetesa, ako hoces da ti odgovorim, UG prijatelji imaju zaradu od 100 firmi znaci imaju svoj dio kolaca, pa logicno da ce biti protiv buduce skupstine, ja vrlo dobro poznajem desavanja vise nego ti sigurno, i nemoj mislit da te neko vrijedja, samo mi je tvoj komentar zapao za oko. Upamti svi se dobro uhljebili u Udruzenju i imaju koristi od kluba.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 28 jun 2023, 18:43

Rekao bih i da pripaze na baklave i masno za Bajram, a onda se sjetim da hebu Jusiću mjesto gdje klanja, pa vjerovatno i ne obilježavaju Bajram.

Toliko o mozgovima.

A Buci je kompetentan da bude direktor kao ja da budem astronaut. On gledao utakmice ja gledao dokumentarce o svemiru, NASA, čekam poziciju direktora :kafa:
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 28 jun 2023, 18:45

simonknows je napisao/la:
28 jun 2023, 18:38
Debelom bi bilo bolje da malo smrša, ne može mu inače srce podnijeti ovaj dolazak Azmira i čistku koja slijedi. Kakva klapa bi da bira predsjednika. Ovaj drugi isti miš stahorac ccc

Azmir ima pozitivan omjer glasova na svojoj strani, sastanak je održan jučer tek nakon čega je Azmir dao spisak sa imenima za UO. Bez brige, no stress (pogotovo ako ste teži od 1.7 tona), može da naškodi.

Aco ono što sam neki dan rekao da nisi kompetentan da biraš predsjednika, a da ti niko ne može osporiti da si Slobodaš, ne samo da nisi kompetentan nego si i jako glup. Plus nisi ni Slobodaš. :wave:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

dervis

Post Postao/la dervis » 28 jun 2023, 18:53

Aco i Buco su svojim djelima, trudom a i parama demonstrirali ljubav prema klubu, za razliku od ovih pljuvaca koji se pojavise sa Azmirom
I pun mi je vise k prozivanja provjerenih ljudi od sake nakih anonimusa sa ovog foruma.

Upadanje fukara da prestrase ljude da se samo potpise sta je Azmir izdiktiro je toliki krkanluk i siledzenje da ako je to nova Fk Sloboda, bez mene.

Ako Azmir dobije sve sto hoce, FK Sloboda City vas slijedi. A to nije klub za mene. Sretno.

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 28 jun 2023, 18:58

Ovaj Jović mi je uvijek bio bezveze samo kontra i pametovanje,Mario je uvijek bio kočoperan i spreman za neku kavgu!Obojica ne daju novac nego kao imaju neke ideje a na osnovu korištenja grba kluba ostvaruju profit udruženju a klub slabo šta hajruje od toga isto tako udruženje su natovarili na budžet grada kao udruženje građana...
SVI ONI SE KRIJU IZA STALNE PRIČE KAKO ONI VOLE SLOBODU VIŠE NEGO NEKI DRUGI U GRADU JEST ALI U🖕

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 28 jun 2023, 19:00

Kolko god se Fukare borile za klub, ovo njihovo uvlacenje i zanosenje guzova Azmiru mi se nikako ne svidja. Mozda ja grijesim al ne cini mi se tu ko cista posla.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 28 jun 2023, 19:00

Kakvih sve gofana ima u i oko kluba, antisisoja je mala maca
Volim tebe, više od sebe

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 28 jun 2023, 19:00

Najveći oponent Azmiru na ovom forumu u prvom mandatu je bio Aco.

Ovdje je srao o AH čim je izgubio neke privilegije, mada nikome nije bilo u početku jasno šta ima protiv njega.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 28 jun 2023, 19:00

Pozdrav svima, ukratko : nisam se oglašavao predugo na forumu, prvo jer nemam vremena ispratiti sve, drugo jer se neke stvari jednostavmo u Tuzli kao gradu ne mogu ispravit. Želim se zahvaliti svima na do sada napisanim postovima, jer sam iz većine vaših postova našao inspiraciju da napišem većinu saopštenja za Fukare. Hajmo reći da sam spona između vrha grupe i 90% izdatih saopštenja do sada.
Želim vam reći da je prijedlog za skupštinu bio da se ona sastoji od 9 osoba na papiru. Obični a4 papir, ispisan hemijskom olovkom koju dotična 2 gospodina nisu htjela potpisati. Na papiru je 5 potpisa ukljucujuci Gradu i Karica. Želim naglasiti da vaše objave pratim i da dosta informacija možemo i odavdje izvući. 🤝 za kraj imamo 4 igrača TC koja bi trebala doći, ali mi nije rečeno o kome se radi.
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 28 jun 2023, 19:02

klasik je napisao/la:
28 jun 2023, 19:00
Kolko god se Fukare borile za klub, ovo njihovo uvlacenje i zanosenje guzova Azmiru mi se nikako ne svidja. Mozda ja grijesim al ne cini mi se tu ko cista posla.
Ni meni se to baš ne sviđa, da budem iskren...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 28 jun 2023, 19:04

Koliko su svojih para dali? Onoliko koliko su karata kupili, otprilike kao i svi forumaši ovdje, ili bar većina.

To što su moljakali nekih 100 firmi, to bi uradio svako od nas da je osnovao neko svoje udruženje, ovako pojedinačno ako nisi ispred nekog udruženja ko će te primiti uopšte? Oni su prvi osnovali udruženje i shvati to kao da im je posao, ako im je ispod časti moljakati 100 firmi, ugasi udruženje, neko će otvoriti novo i moljakati umjesto tebe, ne moliš za sebe, šta ti ima biti ispod časti, moliš za klub za koji se busaš kako ga voliš.

Jedan šuti dok je u klubu, kad dobije nogu, onda se buni.
Drugi prati Slobodu plaća karte i šta sad? Hoće većinski vlasnik da bude? To što je molio neke firme (ako je to uopšte on radio), opet kažem da nije ušao u udruženje, ušao bi neko drugi pa bi to radio, da nema udruženja uopšte naoravio bi neko svoje pa bi molio. 104 godine ba postojimo, udruženje ni 10, pa kako smo skupljali godinama pare bez njih. Ispadoše oni Abramovići. Nek nas Azmir "hebe godinama i opet će", a nek nas ne hebu čaršijaneri godinama, i nek ne bi da im se opet pruži prilika.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 jun 2023, 19:05

dervis je napisao/la:
28 jun 2023, 18:53
Aco i Buco su svojim djelima, trudom a i parama demonstrirali ljubav prema klubu, za razliku od ovih pljuvaca koji se pojavise sa Azmirom
I pun mi je vise k prozivanja provjerenih ljudi od sake nakih anonimusa sa ovog foruma.

Upadanje fukara da prestrase ljude da se samo potpise sta je Azmir izdiktiro je toliki krkanluk i siledzenje da ako je to nova Fk Sloboda, bez mene.

Ako Azmir dobije sve sto hoce, FK Sloboda City vas slijedi. A to nije klub za mene. Sretno.
Dobro te je pametni :shhh:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 28 jun 2023, 19:05

Sky9 je napisao/la:
28 jun 2023, 19:02
klasik je napisao/la:
Na sto ce ovo sve izaci, Bog samo zna.
Dobro mi imamo zivaca vise ovo sve pratit.
Volim tebe, više od sebe

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 28 jun 2023, 19:06

Sky9 je napisao/la:
klasik je napisao/la:
+1

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 28 jun 2023, 19:06

antisisoja1919 je napisao/la:
28 jun 2023, 19:05
Sky9 je napisao/la:
klasik je napisao/la:
Na sto ce ovo sve izaci, Bog samo zna.
Dobro mi imamo zivaca vise ovo sve pratit.
Ko kaže da imamo živce. Ja svaki dan na ivici tuče s ljudima, sve me nervira. :D
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 28 jun 2023, 19:10

klasik je napisao/la:
U svakom trenutku je moguć razgovor sa trenutnim vrhom grupe, ako ne želiš uživo, možeš meni napisati pitanja ili bilo šta što ti je sumnjivo, a ja ću pokušati dobiti odgovore. Za razgovor sam 24/7, svako ko želi dati prijedlog, pohvalu ili manu u radu grupe je dobrodošao :thumbup:
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 28 jun 2023, 19:11

MejdanTz je napisao/la:
28 jun 2023, 19:10
klasik je napisao/la:
U svakom trenutku je moguć razgovor sa trenutnim vrhom grupe, ako ne želiš uživo, možeš meni napisati pitanja ili bilo šta što ti je sumnjivo, a ja ću pokušati dobiti odgovore. Za razgovor sam 24/7, svako ko želi dati prijedlog, pohvalu ili manu u radu grupe je dobrodošao :thumbup:
Korektno. :thumbup:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 28 jun 2023, 19:14

MejdanTz je napisao/la:
28 jun 2023, 19:10
klasik je napisao/la:
:kralj: :kralj: :kralj: :kralj: :kralj: :kralj:

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 28 jun 2023, 19:19

Meni samo nije jasno kod Fukara (iako podrzavam ovo sto rade, jer zele pomjeriti sve sa mrtve tačke) kako odjednom Azmir ima ovoliku podrsku, a sedmicu prije kraja prvenstva bio na stalnom udaru i prozivkama?
Drugo, ako Azmir nema podršku UG Prijatelji FKS, zasto je nema? U cemu je problem?
Da li je to samo sto se ne svidja ljudima iz udruzenja il ima nesto drugo iza svega ovog?
Ovo prepucavanje nas sve samo jos vise cini nervoznim i ubija svaku volju.
Ako vec nesto ima, vrijeme je da se pocne iznositi "prljavi ves" na vidjelo, a ne da nas hebu u i onako izheban mozak od svega.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 28 jun 2023, 19:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Volim tebe, više od sebe

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 28 jun 2023, 19:23

Samo sabur i screenshot po screenshot. Uskoro ce sve biti jasnije ❤️

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN SVIM SLOBODAŠIMA ❤️
075

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.