---------------Gomez
Ribery-------Muller--------Robben
-------Kroos-----------Tymo
Pranjić--BadGnjili--Breno--Lahm
Zato kaj tak igramo neznači da ćemo dobiti, no ako ovak igramo LvG je stavio igrače na svojenajprirodnije pozicije!
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
i ja se to pitam....covjek jest talentovan golman, ima veliki potencijal...al sad postavljam pitanje koje sam i nakon ove van gaalove odluke postavio: ko normalan mijenja u polusezoni golmana koji je tako dobro branio??Saurman je napisao/la:Gdje su sad oni što su na sav glas hvalili Krafta
Nemoj mene. Ja sam se na vrijeme povukao.Saurman je napisao/la:Gdje su sad oni što su na sav glas hvalili Krafta
Sta je sa Benitezom, on ne bi bio los izborKlare je napisao/la:Nemoj mene. Ja sam se na vrijeme povukao.Saurman je napisao/la:Gdje su sad oni što su na sav glas hvalili KraftaSvjedoci su svi ovdje da sam među prvima hvalio Krafta, ali prije desetak dana sam povukao svoje mišljenje. Kontao sam, mali talentovan, gledao par nekih klipova... Ali nakon što sam odgledao par cijelih utakmica, dovoljno je da me uvjeri da nije kalibar za Bayerna.
Nisam gledao tekmu, je li to imao kakvih grešaka![]()
Svejedno, siguran je dolazak Neuera na ljeto. To je već skoro dogovorena stvar.
Ovaj poraz je najmanje bolio od svih remija i izgubljenih bodova ove sezone.
Ima li ikakav spisak kandidata koji bi mogli naslijediti Gaalonju
nema te vage koja bi mogla izvagati tezinu gluposti natrpanu u tu jednu recenicu koju si napisao.Saurman je napisao/la:Gdje su sad oni što su na sav glas hvalili Krafta
To bi bilo najbolje al sumnjam da ce Otmar doci, cini mi se da je i produzio ugovor sa Svicarskom reprezentacijom.bavarian_bk je napisao/la:Nemoj samo njega . Kad bi kako mogao Hitsfeld doci ... Volio bi da smo njega zadrzali ko ManU Fergusona ili Arsenal Wengera ... Za njegovog vodstva Bayern je bio Bayern
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.