Pa imaš poprilično kršćana u Iraku. Premijer iz doba Sadama Huseina, Tarik Aziz je bio kršćanin. I nisam siguran koji od dvojice Sadamovih sinova.MortemHz je napisao/la: ↑28 jun 2023, 18:44Irački državljanin Salvan Momika (Salwan) u srijedu je ispred džamije u glavnom gradu Švedske Štokholmu spalio primjerak muslimanske svete knjige Kur'ana.
Incident se dogodio ispred džamije u Medborgarplatsenu, gdje je Momika prvo bacio Kur'an na zemlju nakon čega ga je spalio uz uvredljive riječi na račun islama.
Lik iz Iraka radi ovo u Švedskoj, e svašta![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Ti si ko i ona debela djeca sto donesu loptu, pa hoce da igraju u napadu il nema nikome igrat.
naprijed rejal
ti si ko onaj seljak što dodje kod komšije, nakrka se kod njega i napije se, onda mu govori da mu je žena ružna dok mu ona služi kafu... pa kad ga ovaj izbaci s noge na nogu, nije mu jasno šta je problem.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma 2 do 3 posto možda i čitao sam da je ovaj ateista nego nije to poenta već što stranac ovo radi u Švedskoj ko god da jeMaroonBjelave je napisao/la: ↑28 jun 2023, 18:48Pa imaš poprilično kršćana u Iraku. Premijer iz doba Sadama Huseina, Tarik Aziz je bio kršćanin. I nisam siguran koji od dvojice Sadamovih sinova.MortemHz je napisao/la: ↑28 jun 2023, 18:44Irački državljanin Salvan Momika (Salwan) u srijedu je ispred džamije u glavnom gradu Švedske Štokholmu spalio primjerak muslimanske svete knjige Kur'ana.
Incident se dogodio ispred džamije u Medborgarplatsenu, gdje je Momika prvo bacio Kur'an na zemlju nakon čega ga je spalio uz uvredljive riječi na račun islama.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Možda da im se uvuče u guyicu, ili integracija u društvo po principu Paludana.MortemHz je napisao/la: ↑28 jun 2023, 18:52Ma 2 do 3 posto možda i čitao sam da je ovaj ateista nego nije to poenta već što stranac ovo radi u Švedskoj ko god da jeMaroonBjelave je napisao/la: ↑28 jun 2023, 18:48Pa imaš poprilično kršćana u Iraku. Premijer iz doba Sadama Huseina, Tarik Aziz je bio kršćanin. I nisam siguran koji od dvojice Sadamovih sinova.MortemHz je napisao/la: ↑28 jun 2023, 18:44
Irački državljanin Salvan Momika (Salwan) u srijedu je ispred džamije u glavnom gradu Švedske Štokholmu spalio primjerak muslimanske svete knjige Kur'ana.
Igrači će odmah na trening.
Jel istina da si ti izbacio @justina s foruma?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Haj barem priznas da se i sam stidis kontenta koje ti ergila stanjca na dnevnoj bazi

naprijed rejal
Okusi strah, bol, mrznju i barut
kontent na portalu SportSport.ba je najbolji u državi.
jedini specijalizirani portal u BiH i regionu sa preko 5 miliona pročitanih stranica mjesečno (a mi ih imamo 30), najčitaniji bh. portal u Hrvatskoj... treba li dalje o kvaliteti sadržaja?
jedini specijalizirani portal u BiH i regionu sa preko 5 miliona pročitanih stranica mjesečno (a mi ih imamo 30), najčitaniji bh. portal u Hrvatskoj... treba li dalje o kvaliteti sadržaja?
Jah, to je dokaz kvaliteta, dzaba trollas, znamo svi da uzimate lovu na incelima diljem drzave i da se sami stidite ovih bljuvotina koje iserete svako malo. Dobro, causevic se mozda i ne stidi, ne mozes iznalazit onakve naslove i ne uzivat u tome.
naprijed rejal
I kad ga ovi nalupaju bit ce fundamentalisti, a sam kreten trazio degenek.MortemHz je napisao/la: ↑28 jun 2023, 18:44Irački državljanin Salvan Momika (Salwan) u srijedu je ispred džamije u glavnom gradu Švedske Štokholmu spalio primjerak muslimanske svete knjige Kur'ana.
Ko se probudi ujutru i konta e bas mi je sinula dobra ideja idem ispred dzamije zapalit Ku'an, ili ispred crkve bibliju. To moze samo kreten, isto k'o ovi na netflixu sto prave filmove da je Isus bio gay. Pa onda ne znaju sto su im pretplate opale, ono razumijem slobodu svega. A ovo je sve s namjerom da provociras nekog.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 28 jun 2023, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Pa zar nije i Zadruga najgledanija ?
Jala i Buba najslušaniji?
To znaci da su najbolji ?
Jala i Buba najslušaniji?
To znaci da su najbolji ?
To što neko klikne na članak ne znači da pročita bljuvotinu u njemu napisanu.
Niko ti ne negira poslovanje, ne kažem da nema kvalitetnog sadržaja, al' imaš dva lika istog prezimena čije novinarske diplome su nivo srpskog kurira.
Ti ako toga nisi svjestan (pretpostavljam da jesi, al' negiraš) problem si i ti onda jbg.
Zadnja izmjena: gaston, dana/u 28 jun 2023, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Samo prednji dio ostao citav
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 28 jun 2023, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ako računamo da si za 10.000 postova koje si ostavio ti u posljednjih 11 godina trebao napraviti bar tri pageviewa (naslovnica, stranica teme u koju pišeš, ona poruka da ti je post prošao), to je 30.000 pageviewa za cca 4000 dana, tj oko 8 pageviewa dnevno. A sigurno ih je bar duplo. To bi značilo da si na SportSport.ba među ultravjernim čitaocima i vjerovatno češći gost nego na drugim portalima. Tako da ako ćemo o "incelima diljem države na kojim uzimamo lovu" (što nikad ne bih rekao za čitaoce portala ili korisnike foruma, jer je jednostavno netačno), ti si nam jedna od jačih mušterija. Jbg, za svako po nešto.
Jedan od dva Google partnera u BiH...
treba li dalje?
- feniksptica
- Kontakt:
Pa Jala je ocit dokaz da je admin kakav god da je u pravu.
Covjek je realno bio medju boljim reperima na prostoru ex yu, a to sve mu je donijelo vjerovatno egzistencijalnu borbu.
Okreno se sranju od muzike i obrce pare.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Centre forward
- Kontakt:
U pravu je što se tiče biznis modela i to niko ne spori, ali je to onda neka vrsta tabloida, a ne sportskog portala.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.