FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: F.K.Buducnost Banovici
Nazalost, ali morate priznati da ste sada najblizi Prvoj ligi FBiH. Steta za Buducnost, pravo simpaticna ekipa, ali situacija je takva. Daj Boze da bude drugacije, ali gledajuci igru Drine danas, ono jako dobro izgleda, za klasu sigurno bolje od vase igre, tako da cete zajedno sa Drinom, Zvijezdom, Velezom voditi grcevitu borbu, ali nakon ovog poraza vi ste siguran drugoligas pa barem 80%.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- neutralan__
- Kontakt:
scorpion je napisao/la:Nazalost, ali morate priznati da ste sada najblizi Prvoj ligi FBiH. Steta za Buducnost, pravo simpaticna ekipa, ali situacija je takva. Daj Boze da bude drugacije, ali gledajuci igru Drine danas, ono jako dobro izgleda, za klasu sigurno bolje od vase igre, tako da cete zajedno sa Drinom, Zvijezdom, Velezom voditi grcevitu borbu, ali nakon ovog poraza vi ste siguran drugoligas pa barem 80%.
tako stvari stoje mi cemo igrati do kraja posteno i casno i probati izboriti taj opstanak iako ce biti tesko
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
+19drina45+ je napisao/la:AulleTa je napisao/la:Ako ćemo realno, Drina najmanje zaslužuje da igra u PL BiH. Imate samo sreću što vam je Vojvoda trener, inače biste služili kao kanta za nabijanje, kao dok vas je vodio onaj Mile Milanović.
Nažalost, sve je evidentnije da uz Drinu i Budućnost seli u Federaciju.
& - ? $,?,? су ? " $ $ по ? ",а $ ње су на ?,? о '.
Сретно $ у " ? " " " % $ - " &.
Ako cemo realno Celik je Manchester United za Drinu.
-
drinski_vuk
- Kontakt:
Odlično pa što nas ne pobijediše u dvije utakmiceFK Sarajevo je napisao/la:Nisi isao na terapiju dok ovakve gluposti pises.Buducnost iz Banovica ima 100 puta kvalitetniju ekipu od vas.Imaju par pravih provjerenih igraca Omic,Sarajlic,Zrnanovic,Haskic,Smigalovic,a sta vi imate???Kvalitetni igraci su jedino Nenad Zecevic i Danijel Culum,ostalo tarabe,vasi rezultati sve govore.+19drina45+ je napisao/la:" сте ' ? Сарајево," у ' $ вас " '," се нас на " $,& " ? " па " $ те % " ?,а та " ¥ су за ? $ " ¥ " $ &!
- neutralan__
- Kontakt:
mogli smo da smo igrali hokeja! stadion ne mozete ocistit ccdrinski_vuk je napisao/la:Odlično pa što nas ne pobijediše u dvije utakmiceFK Sarajevo je napisao/la:Nisi isao na terapiju dok ovakve gluposti pises.Buducnost iz Banovica ima 100 puta kvalitetniju ekipu od vas.Imaju par pravih provjerenih igraca Omic,Sarajlic,Zrnanovic,Haskic,Smigalovic,a sta vi imate???Kvalitetni igraci su jedino Nenad Zecevic i Danijel Culum,ostalo tarabe,vasi rezultati sve govore.+19drina45+ je napisao/la:" сте ' ? Сарајево," у ' $ вас " '," се нас на " $,& " ? " па " $ те % " ?,а та " ¥ су за ? $ " ¥ " $ &!
-
drinski_vuk
- Kontakt:
Kojem za pobjedu treba nepostojeći penalHellas je napisao/la:+19drina45+ je napisao/la:AulleTa je napisao/la:Ako ćemo realno, Drina najmanje zaslužuje da igra u PL BiH. Imate samo sreću što vam je Vojvoda trener, inače biste služili kao kanta za nabijanje, kao dok vas je vodio onaj Mile Milanović.
& - ? $,?,? су ? " $ $ по ? ",а $ ње су на ?,? о '.
Сретно $ у " ? " " " % $ - " &.
Ako cemo realno Celik je Manchester United za Drinu.
- neutralan__
- Kontakt:
@drinski vuk
u Banovicima smo imali terensku incijativu cijelu utakmicu i napadali i onda ste nam dali go iz kontre jbg vec sam gore napisao da je tako svaku utakmicu
u Banovicima smo imali terensku incijativu cijelu utakmicu i napadali i onda ste nam dali go iz kontre jbg vec sam gore napisao da je tako svaku utakmicu
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ja pogrijesio izvini,to su sve igracine,zvijezde kakav Messi,kakav Ronaldo,Lazarevici su najbolji igraci na svijetu.Medjusobne utakmice ne govore nista.Gijon pobjedi Real u jednoj utakmici,u drugoj igraju nerijeseno,znaci Gijon je kvalitetnija i bolja ekipa.Pusti se vucicu tih gluposti i ne provaljuj.Sta mislis ko sredjuje dosta podataka na transfermarketu???Onda mi kazes da ne poznajem ekipu Drine.Nisam gledao nijednog igraca uzivo,ali trazeci po internetu sve se sazna.Ovaj Savanovic u Pozarevcu bio klupa,nastupao na svega 6 utakmica,a vama glavno pojacanje,igracina.Lazarevic u Borcu nije mogao izdrzati jednu sezonu,jos kad je on bio u Borcu,Borac bio kanta za nabijanje,ti meni kazes da je Lazarevic igracina.Pricaj sta hoces,ali Buducnost ima kvalitetniju ekipu.+19drina45+ je napisao/la:" ' пост,? $ $ $ постоје " врсте.FK Sarajevo je napisao/la:Nisi isao na terapiju dok ovakve gluposti pises.Buducnost iz Banovica ima 100 puta kvalitetniju ekipu od vas.Imaju par pravih provjerenih igraca Omic,Sarajlic,Zrnanovic,Haskic,Smigalovic,a sta vi imate???Kvalitetni igraci su jedino Nenad Zecevic i Danijel Culum,ostalo tarabe,vasi rezultati sve govore.+19drina45+ je napisao/la:" сте ' ? Сарајево," у ' $ вас " '," се нас на " $,& " ? " па " $ те % " ?,а та " ¥ су за ? $ " ¥ " $ &!
А " $,"100 пута ? "", ? & $ те " $,$ у ' $ " знатно ? него $ " $ $ у 83. ",у " у ? ? $ је ? " ? ?,- $ $ " ¥ $ ? " $.$ ? ? ".
"пар " " "" & не " % " $ ",? ? у РС су $ ? за " " ",а та $ " " " " ?.$ $ су " " " " $ & у $ $ не схвата $ је ? ? $ Тогоа.
"$ " " $ ?" ' $ " $ за " % је $ $ ? % $ ¥.? & ? / ?,ту " $ $ " " ? " " је " $ $ $ ,а " ' " $ у ".$ ? " $ " га $ ' 5 & ?,".$ веза " је " & твоје Сарајево '," провјерен,ту је " ",те $ " ? " $ у $ $,? је то " ¥ ? зна " $ свог & " је " " за вас.О ? -,? " & & $ " " су ? за $,$,$ $," $,а на ? је $ " је " $ " $ % "! & " ' ? " & прво се ? $," ' Сарајеву ' ? $ на %,? " то "!
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Banalan si ko cinjenica da je Lome glavni grad Togoadrinski_vuk je napisao/la: Kojem za pobjedu treba nepostojeći penalNeutralan a što niste pobjedili u Banovićima?
-
drinski_vuk
- Kontakt:
Transfermarket nije nikakvo mjerilo. Ti igrači Drine zasigurno nisu klasa za 6-7 najjačih evropskih liga ali za naše uslove sasvim su dobri. Savanović je prošlu utakmicu bio rezerva. Danas smo igrali bez tri igrača iz odbrane. A kliko je Budućnost bolja pokazuje to šro već dvije utakmice nisu dali gol. Hella jel niste pobjedili 1:0 iz penala u 80 i nekom minutu. I to nepostojećeg.
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
A kad ste davali golove....90+....kako ne mogu ovakve likove,samo budi realandrinski_vuk je napisao/la:Dok nam je Mile bio trener ni jednom nismo izgubili ubjedljivo. Od Banovića smo primili gol u 83 minutu a dotler vodili. Protiv Rudara smo izgubili tako što smo primili gol u 92 minutu. Protiv Travnika promašili penal. Sa Olimpikom smo bili ravnopravni. E sad što su Lazarević i još neki promašili ono što nije trebalo je druga stvar. Prema tome ne lupetaj.AulleTa je napisao/la:Ako ćemo realno, Drina najmanje zaslužuje da igra u PL BiH. Imate samo sreću što vam je Vojvoda trener, inače biste služili kao kanta za nabijanje, kao dok vas je vodio onaj Mile Milanović.
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Munever Rizvic,dosadasnji trener Buducnosti podnio ostavku. Sa onakvom igrom ne moze nas izvuci ni Ferguson
- neutralan__
- Kontakt:
kad prijeHodza_manLju je napisao/la:Munever Rizvic,dosadasnji trener Buducnosti podnio ostavku. Sa onakvom igrom ne moze nas izvuci ni Ferguson
-
drinski_vuk
- Kontakt:
Koliko smo dobili bodova u 90+ toliko smo ih i izgubili. Protiv Rudar 1 bod,protiv Travnika isto 1,protiv Sarajeva 2. Zadnjih 10 minuta nam je odnijelo još toliko. Tako da uz malo sreće mogli smo imati još 4-5 bodova ali šta sad.Hodza_manLju je napisao/la:A kad ste davali golove....90+....kako ne mogu ovakve likove,samo budi realandrinski_vuk je napisao/la:Dok nam je Mile bio trener ni jednom nismo izgubili ubjedljivo. Od Banovića smo primili gol u 83 minutu a dotler vodili. Protiv Rudara smo izgubili tako što smo primili gol u 92 minutu. Protiv Travnika promašili penal. Sa Olimpikom smo bili ravnopravni. E sad što su Lazarević i još neki promašili ono što nije trebalo je druga stvar. Prema tome ne lupetaj.AulleTa je napisao/la:Ako ćemo realno, Drina najmanje zaslužuje da igra u PL BiH. Imate samo sreću što vam je Vojvoda trener, inače biste služili kao kanta za nabijanje, kao dok vas je vodio onaj Mile Milanović.
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Brzo i efikasnoneutralan__ je napisao/la:kad prijeHodza_manLju je napisao/la:Munever Rizvic,dosadasnji trener Buducnosti podnio ostavku. Sa onakvom igrom ne moze nas izvuci ni Ferguson
Nažalost, ali mislim da ste se danas sami izbacili iz lige. Osim ako se ne desi neko čudo u koja ja, po prirodi, ne vjerujem. Šteta.
Zelim vam srecu dalje sa novim trenerom, da ostanete nekako u ligi i da izbacimo ovu krivu drinu(cisto zbog mentalno poremecenih forumasa iz zvornika) i svinje!
- neutralan__
- Kontakt:
jbg sta sad,ko ce sad doci?? kasno je se sjetio da napustiHodza_manLju je napisao/la:Brzo i efikasnoneutralan__ je napisao/la:kad prijeHodza_manLju je napisao/la:Munever Rizvic,dosadasnji trener Buducnosti podnio ostavku. Sa onakvom igrom ne moze nas izvuci ni Ferguson
- neutralan__
- Kontakt:
slazem se sa tobom,ako nam Sloboda ne pusti onda smo ispali 100% jer nema ko drugi da nam pustielSaik je napisao/la:Nažalost, ali mislim da ste se danas sami izbacili iz lige. Osim ako se ne desi neko čudo u koja ja, po prirodi, ne vjerujem. Šteta.
- neutralan__
- Kontakt:
hvala na podrsci ali to je gotovo pa nemoguce...drH je napisao/la:Zelim vam srecu dalje sa novim trenerom, da ostanete nekako u ligi i da izbacimo ovu krivu drinu(cisto zbog mentalno poremecenih forumasa iz zvornika) i svinje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.