Mozda pogresan izraz ismijavati, ali podcjenjujete sigurno. Price kao nije to taj Zrinjski se pricaju od prosle godine vec, blaga pojacanja pa evo u dvije utakmice s HNL ekipama 6:1. Naravno da postoje realni navijaci Sarajeva ali isto tako postoje ovi sto pisu sastave zasto cete harati iducih godina, a znamo obicno kako vam price zavrse kad dignete preveliku euforiju. U svakom slucaju sretno u Europi.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 18:27Prvo momak nije nas navija,drugo gdje mi ismijavamo vasa pojacanja? Jel treba da placemo ako ce nam doci momak iz Kolumbije sa 22 godime,ili mozda Renana? Uglavnom eto zapamti hocemol uzet pare na ovim igracima.RondoMo je napisao/la: ↑28 jun 2023, 18:00Naravno, samo eto smijesno mi je da su se pojedini pitari nahajcali zbog dovodjenja nekih imena, izgleda iskustvo ih nije nicemu naucilo, a smiju se nama za pojacanja iz lige fbih i sl (Ignorirajuci imena iz HNLa).. Pa mi smo bili najgori kad su nam dolazila imena kao Ibanez, a uzdigli se kad su dosli mladi igraci iz nizih liga zeljni dokazivanja. Plus na sve to, njihov igracki kadar i trener imaju 5 stepenica jedno izmedju drugog.Cesc44 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 17:28
Mi smo prosle godine u Europi bili kriticni po pitanju kadra, pa smo opet zasluzili uci u skupine. Dva zdrava stopera, Corluka ti totalno van forme, pravi sranja, desnjak ti igra ljevog beka, na krilima imas 3 igraca i u spicu ti samo Bilbija, uz to svaki dan se spominjo odlazak Savica i Bilbije...
Mi po tom nekom pogledu smo dosta jaci nego prosle godine, al opet to ti je sve kako poslozis i spremis ekipu, zato je najvaznije dobro se pripremit... ogroman bonus je sto imamo bas sirok roster, sad bi trebalo doci krilo, mozda dva...
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Ma dodju ovdje nervozni pa citiraju postove navijaca drugih klubova. Da malo prati nas postove znao bi da mi vecinom pisemo i komentarisemo tj hvalimo njihovu politiku mislim sportsku,iako mi prodamo igrace 20 puta bolje nego oni.Vanja8 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 18:39@RondoMO, prvo vidis ciji te navijac ismijava pa onda mu repliciras po toj osnovi.RondoMo je napisao/la: ↑28 jun 2023, 18:00Naravno, samo eto smijesno mi je da su se pojedini pitari nahajcali zbog dovodjenja nekih imena, izgleda iskustvo ih nije nicemu naucilo, a smiju se nama za pojacanja iz lige fbih i sl (Ignorirajuci imena iz HNLa).. Pa mi smo bili najgori kad su nam dolazila imena kao Ibanez, a uzdigli se kad su dosli mladi igraci iz nizih liga zeljni dokazivanja. Plus na sve to, njihov igracki kadar i trener imaju 5 stepenica jedno izmedju drugog.Cesc44 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 17:28
Mi smo prosle godine u Europi bili kriticni po pitanju kadra, pa smo opet zasluzili uci u skupine. Dva zdrava stopera, Corluka ti totalno van forme, pravi sranja, desnjak ti igra ljevog beka, na krilima imas 3 igraca i u spicu ti samo Bilbija, uz to svaki dan se spominjo odlazak Savica i Bilbije...
Mi po tom nekom pogledu smo dosta jaci nego prosle godine, al opet to ti je sve kako poslozis i spremis ekipu, zato je najvaznije dobro se pripremit... ogroman bonus je sto imamo bas sirok roster, sad bi trebalo doci krilo, mozda dva...
Ni jedan navijac Sarajeva nije komentarisao pojacanja Zrinjskog niti bilo sta omalovazavao.
Moras da znas, da izmedju nas i nasih kona ova zjebancija postoji vec decenijama, od onih dana kada nije bilo ovih drustvenih mreza, pa kad ti ekipa izgubi ne smijes van izaci od zezancije pa do danas.
Da je kojim slucajem obrnuta situacija u trenutnom stanju izmedju FKS i FKŽ vidio bi tek onda...
Vi ste uredjen klub sa odlicnim rezultatima i ja vam kao predstavniku BiH zelim puno srece u Evropi i da se plasirate u grupne faze nekog takmicenja
Može li mi neko objasniti kako to da austrijski Kapfenberg dolazi u Teslić na pripreme.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Dolazi jer seoska lola iz čivčija ima interese da dođe.
U prevodu Abdulah Ibraković.
Treba napomenuti da je riječ o austrijskom drugoligašu. Austrijska druga liga je na nivou naše federalne lige.
Treba napomenuti da je riječ o austrijskom drugoligašu. Austrijska druga liga je na nivou naše federalne lige.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Sta se ovo pitari pravdaju ovim laznim
Ne ismijavamo vas ovo ono. Ako ismijavas Dubackica, logicno da i Hrvanovica ismijavas.
Sasvim normalno da ces biti u euforiji ako dovedes Viverosa na Ziljkica, ovi zamjenili Cuzea sa Hrvanovicem.
Haj sto vas 90% (svaka cast Jokeru i kompaniji) virite iz supka navijacima Veleza, sad se uvlacite i navijacima Zrinskog

Ne ismijavamo vas ovo ono. Ako ismijavas Dubackica, logicno da i Hrvanovica ismijavas.
Sasvim normalno da ces biti u euforiji ako dovedes Viverosa na Ziljkica, ovi zamjenili Cuzea sa Hrvanovicem.
Haj sto vas 90% (svaka cast Jokeru i kompaniji) virite iz supka navijacima Veleza, sad se uvlacite i navijacima Zrinskog

-
- Kontakt:
Uvlacenje je kad ne pljujes nekog ko je pregazio ligu? Jest,virimo iz dupeta velezovcima,imamo veliku potrebu i zelju za tim. Virimo im iz dupeta jer kazemo da je Gulas dobar igrac,jer na tvoje nebuloze kazemo cinjenice,da ljudi igraju cetvrtfinale i da su prosli Holandiju,Portugal,Belgiju kao sto je Hrelja pregazio te ekipe u finalu?zeljovolimte je napisao/la: ↑29 jun 2023, 01:00Sta se ovo pitari pravdaju ovim laznim![]()
Haj sto vas 90% (svaka cast Jokeru i kompaniji) virite iz supka navijacima Veleza, sad se uvlacite i navijacima Zrinskog![]()
![]()
So true
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Cini mi se grijesis. Nisam vidio na forumu ni u RL da navijaci Sarajeva podcjenjuju zrinjskog a kamoli da ismijavaju. Vi ste ozbiljna ekipa ,dovodjenje mladih ambicioznih igraca iz HNL 1 i 2 se pokazalo kao pravi pogodak i mi smo po toj liniji doveli Tatara,koji se pokazao odlican. Navijaci Sarajeva obicno ismijavaju i prcaju ove prosjake iz predgradja Sarajeva,Slovence sa Malte.RondoMo je napisao/la: ↑28 jun 2023, 20:09Mozda pogresan izraz ismijavati, ali podcjenjujete sigurno. Price kao nije to taj Zrinjski se pricaju od prosle godine vec, blaga pojacanja pa evo u dvije utakmice s HNL ekipama 6:1. Naravno da postoje realni navijaci Sarajeva ali isto tako postoje ovi sto pisu sastave zasto cete harati iducih godina, a znamo obicno kako vam price zavrse kad dignete preveliku euforiju. U svakom slucaju sretno u Europi.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 18:27Prvo momak nije nas navija,drugo gdje mi ismijavamo vasa pojacanja? Jel treba da placemo ako ce nam doci momak iz Kolumbije sa 22 godime,ili mozda Renana? Uglavnom eto zapamti hocemol uzet pare na ovim igracima.RondoMo je napisao/la: ↑28 jun 2023, 18:00
Naravno, samo eto smijesno mi je da su se pojedini pitari nahajcali zbog dovodjenja nekih imena, izgleda iskustvo ih nije nicemu naucilo, a smiju se nama za pojacanja iz lige fbih i sl (Ignorirajuci imena iz HNLa).. Pa mi smo bili najgori kad su nam dolazila imena kao Ibanez, a uzdigli se kad su dosli mladi igraci iz nizih liga zeljni dokazivanja. Plus na sve to, njihov igracki kadar i trener imaju 5 stepenica jedno izmedju drugog.
No,ostaje cinjenica da ce Sarajevo u iducoj sezoni imati dosta skuplju ekipe od vase. Sad da li ce biti jaca vasa uigranost,ambicioznost,organiziranost -kako kluba,tako i tima,mora se spomenuti i jos jedan vas adut-Beus u savezu ili ce nadvladati pojedinacni kvalitet i imena igraca Sarajeva,to cemo vidjeti u iducoj sezoni. Da se ne lazemo,ne zelim vam nista dobro. Zelim vam sve najgore ali sto se tice samog fudbala,mora se priznati da radite dobro i da ste najozbilniji klub u BiH.

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
U tom slučaju ima smisla, jbt kontam pored Alpa koji su raj za ljetne pripreme, oni dolaze kod nas.jurisicduska je napisao/la: ↑29 jun 2023, 00:16Dolazi jer seoska lola iz čivčija ima interese da dođe.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nemaju sta pametno objaviti, po pitanju njega i naseg kluba.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Nema sta koliko znam ako klub duguje igracu moze preko saveza da raskine ugovor i ode besplatno. E sad u ovim ludim zemljama ko ce to znati kako funkcionise tako da ako Sarajevo ne bude placalo obestecenje za Kevina,odlixan posao su uradili
Direktorcic je napisao/la: ↑29 jun 2023, 10:24Nema sta koliko znam ako klub duguje igracu moze preko saveza da raskine ugovor i ode besplatno. E sad u ovim ludim zemljama ko ce to znati kako funkcionise tako da ako Sarajevo ne bude placalo obestecenje za Kevina,odlixan posao su uradili
Carabobo je njegov tim, mi smo od caraboba njega uzeli, a cali mu je duzan pare gdje je posudjen, jbg da se ne peglas sa njima oko papira i svega i to je kolubija jbg, i njima se moralo sta dat garant za papire... Hvala bogu dobili smo zvijer na terenu..žž

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
2 na 1 kad hocete, sta hocete
Psihicki il fizicki
Meni svejedno
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ljudi svaki moguci, posao pokusavaju da ocrne ili omlazavaju evo citam tekst, cuj da ne platis igracu( kao da dzaba dolazi) a ima ugovor sa carabobom do 2025te godine...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Nema se to sta ocrniti
Vreca se poslala, stranci dolaze
Vrlo jednostavno to vecinom balavci ko oni vasi sto nas gase
Ozbiljni ljudi znaju da transfer politiku dizite na veci nivo
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pet mu je plafon, kad seljadija s istoka zaurlice!Anex je napisao/la: ↑28 jun 2023, 17:58Sve stalo u dvije rečeniceTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑28 jun 2023, 17:36Sarajevo definitivno sklapa jaku ekipu. Treba sad to uigrati, posloziti. Ostaje da vidimo mozeli Mirza ozbiljno da se bavi trenerskim poslom ili ce ga Mirvic nabiti nogom nakon petog kola.![]()

Dočekat ce ih sa slikom

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: ASD, Balorda, Beli98, bvsic, ErosViverosViv, Semrush [Bot], Vanja8, VivaLaLiberta, worchester i 58 gostiju.