Može on gurati nekoliko sezona, odbiješ onih 50 što smo dobili za Lewu i dobiješ najbolju moguću opciju za 50 miliona.

Idemo po prljavog Harija

P.S Zna li hari dojč šprehati

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Hahahah ovo je najjača stvar među navijačima Bayerna, kao da se uzimaju pare iz njihovog džepa. Nikad mi to nije bilo jasno.Neutral je napisao/la: ↑28 jun 2023, 04:11Ovdje ljudi pišu kao da su njihove pare. Koga briga, daj koliko hoće da gledamo Kane-a kod nas. Prodat će se dresovi, bit će možda neki sponzor sa strane, radi se o najboljem strijelcu Engleske u historiji. Postiće hladno preko 30 golova u sezoni.
Dosta je bilo eksperimenata u jednoj godini s second grade napadačem.
Sarmi pare iz džepa izbijate, sram i stid da vas budeBenjooJutub je napisao/la: ↑29 jun 2023, 11:12Hahahah ovo je najjača stvar među navijačima Bayerna, kao da se uzimaju pare iz njihovog džepa. Nikad mi to nije bilo jasno.Neutral je napisao/la: ↑28 jun 2023, 04:11Ovdje ljudi pišu kao da su njihove pare. Koga briga, daj koliko hoće da gledamo Kane-a kod nas. Prodat će se dresovi, bit će možda neki sponzor sa strane, radi se o najboljem strijelcu Engleske u historiji. Postiće hladno preko 30 golova u sezoni.
Dosta je bilo eksperimenata u jednoj godini s second grade napadačem.
Samo se čeka da se završi posao za Hernandeza i da odmah objave Kima on je završena stvar 99%.
Nije ti jasno da klub kao i ti ima (osim ako nisi neki bogataš posebno internet sa imaginarnih milijun eura i stvarnih 5 u džepu) ograničeni budžet i da se po tome ravnaju i operiraju (posebno švabe koji prde cente i to stiskaju dok baš ne mogu izdržati...)BenjooJutub je napisao/la: ↑29 jun 2023, 11:12Hahahah ovo je najjača stvar među navijačima Bayerna, kao da se uzimaju pare iz njihovog džepa. Nikad mi to nije bilo jasno.
Upravo to,
Baš to,
Bayern will get €45m fixed plus add-ons for Lucas Hernández [@Plettigoal]
Zna se zašto je otišao i zna se na koji je način Barcelona skupila pare.Tako što je prodala sva prava od tv,marketinga itd da bi dobili kredite sa kojim će finansirati transfer i plate igrača.Case closed.Rajaz je napisao/la: ↑29 jun 2023, 13:18Upravo to,
što se mi više brinemo na forumu ovi iz uprave će manje trošiti i racionalnije raspoređivati novac.
Ja im to pokušavam objasniti, ali ne možeš ti raji dogovorit.
Baš to,
i onda vam uzeše najboljeg igrača ekipe koji garantuje 40 golova i oslabiše Bayern za 50%.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.