Od ove cifre odbiješ 400 mil i dobiješ realnu sliku prihoda.Sve ostalo je kroz fiktivne kompanije sa 2 uposlenika koji imaju promet 10k a sponzorišu City sa 10 mil.
Ako me razumiješ.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Od ove cifre odbiješ 400 mil i dobiješ realnu sliku prihoda.Sve ostalo je kroz fiktivne kompanije sa 2 uposlenika koji imaju promet 10k a sponzorišu City sa 10 mil.
Pa onda se i Juve snasao u Italiji, ne znam sto su ih izbacivali uopsteRomagnoli13 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 22:56Što bi reko naš narod, snašli se. I onako Englezi nisu vlasnici svoje lige. Arapi im pune džepove na sve moguće načine.Svi znaju i šute, jer imaju koristi. Uostalom i mi ovdje iz Bosne svaki vikend uživamo gledajući utakmice. Svima lijepo![]()
Italijani su se pokenjali u svoju ligu kažnjavajući klubove i praveći kojekakve optužbe na najvišem nivou. Englezi nikad neće dozvoliti da City bude kažnjen. Ipak se radi o klubu koji već deceniju dominira ligom. Takav PR Englezima ne treba i svi to znamo.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 23:39Pa onda se i Juve snasao u Italiji, ne znam sto su ih izbacivali uopsteRomagnoli13 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 22:56Što bi reko naš narod, snašli se. I onako Englezi nisu vlasnici svoje lige. Arapi im pune džepove na sve moguće načine.Svi znaju i šute, jer imaju koristi. Uostalom i mi ovdje iz Bosne svaki vikend uživamo gledajući utakmice. Svima lijepo![]()
Ili cemo jedan kriterij za City a drugi za Italijane
Što su onda protiv Citya digli najveću optužnicu u historiji britanskog fudbala?Romagnoli13 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 23:46Englezi nikad neće dozvoliti da City bude kažnjen. Ipak se radi o klubu koji već deceniju dominira ligom. Takav PR Englezima ne treba i svi to znamo.
Drugi je kriterij zato sto je City optuzen za isplatu toplog obroka Manciniju preko Al Jazeere a Juve namjestao utakmice.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 23:39Pa onda se i Juve snasao u Italiji, ne znam sto su ih izbacivali uopsteRomagnoli13 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 22:56Što bi reko naš narod, snašli se. I onako Englezi nisu vlasnici svoje lige. Arapi im pune džepove na sve moguće načine.Svi znaju i šute, jer imaju koristi. Uostalom i mi ovdje iz Bosne svaki vikend uživamo gledajući utakmice. Svima lijepo![]()
Fali ti jos 150 optuzbi klocu.emir_ je napisao/la: ↑30 jun 2023, 11:31Drugi je kriterij zato sto je City optuzen za isplatu toplog obroka Manciniju preko Al Jazeere a Juve namjestao utakmice.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 23:39Pa onda se i Juve snasao u Italiji, ne znam sto su ih izbacivali uopsteRomagnoli13 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 22:56Što bi reko naš narod, snašli se. I onako Englezi nisu vlasnici svoje lige. Arapi im pune džepove na sve moguće načine.Svi znaju i šute, jer imaju koristi. Uostalom i mi ovdje iz Bosne svaki vikend uživamo gledajući utakmice. Svima lijepo![]()
Napravi pauzu. Manchester is Blue.
Pa ako ga žele trebaju danas to završit jer im ga neće ovi poslije danas dat za manje od 70.Understand Liverpool are not ‘being used’ for Dominik Szoboszlai deal… he’s top target for Liverpool — and talks are concrete.#LFC
Club **** confirm that negotiations are ongoing but still discussing about the final price.
Key day ahead. Clause expires today.
Mislim da je problem u tome sto kad placas otkupnu klauzulu moras istog trenutka uplatit kompletan iznos. Vjerovatno ce dogovor biti ista cijena ali na rate.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑30 jun 2023, 11:49Pa ako ga žele trebaju danas to završit jer im ga neće ovi poslije danas dat za manje od 70.Understand Liverpool are not ‘being used’ for Dominik Szoboszlai deal… he’s top target for Liverpool — and talks are concrete.#LFC
Club **** confirm that negotiations are ongoing but still discussing about the final price.
Svi to rade u zadnje vrijeme. I mi smo Nkunkua 5 milki preko klauzule platili ali onda placas u ratama.StevieG8 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 11:52Mislim da je problem u tome sto kad placas otkupnu klauzulu moras istog trenutka uplatit kompletan iznos. Vjerovatno ce dogovor biti ista cijena ali na rate.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑30 jun 2023, 11:49Pa ako ga žele trebaju danas to završit jer im ga neće ovi poslije danas dat za manje od 70.Understand Liverpool are not ‘being used’ for Dominik Szoboszlai deal… he’s top target for Liverpool — and talks are concrete.#LFC
Kone se povrijedio u zadnjoj utakmici prvenstva U21 a mislim da oni nece imati vise novca da idu po Thurama. Mozda uspiju nekako uganjati jos jednog stopera i to je to.wadethegreat je napisao/la: ↑30 jun 2023, 12:04Svi to rade u zadnje vrijeme. I mi smo Nkunkua 5 milki preko klauzule platili ali onda placas u ratama.StevieG8 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 11:52Mislim da je problem u tome sto kad placas otkupnu klauzulu moras istog trenutka uplatit kompletan iznos. Vjerovatno ce dogovor biti ista cijena ali na rate.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑30 jun 2023, 11:49
Pa ako ga žele trebaju danas to završit jer im ga neće ovi poslije danas dat za manje od 70.
Kakva je situacija sa Koneom i Thuramom?
Precijenjen
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, Marsal i 2 gosta.