GOOOOOLLLL... 3:1 a Sarajevo na Koševu... Strijelac je nakon asitencije Beloševića bio Pehlić...Samo_Slavija je napisao/la:hehehehe : ))))ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:2 1Samo_Slavija je napisao/la:Izgleda da nosimo bod
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Bravo Limune !!!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Jos da 2 gola ako bog da damo,pa da sve rijesimoshevchenko 88 je napisao/la:Bravo Limune !!!

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
4-2 Amel Handzic
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Drago mi je,a sigurno je i njemu postigao je svoj prvi gol u PLHZ_ilidzaa je napisao/la:4-2 Amel Handzic

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
-
- Kontakt:
Čestitam momcima na pobjedi i nadam se da će ovako odigrati i protiv Slobode.
Pehlic ko tenkkk ehhehe a jaka covjeka ahhaha
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Odma pisi propaloEzel Fazlic je napisao/la:Čestitam momcima na pobjedi i nadam se da će ovako odigrati i protiv Slobode.

stani ba malo hahaha sta si odmah poceo ehhe sacekaj kojim dan ahahahscudetto je napisao/la:Odma pisi propaloEzel Fazlic je napisao/la:Čestitam momcima na pobjedi i nadam se da će ovako odigrati i protiv Slobode.
FK SARAJEVO.
Al turci su oni spica ahahahah
FK SARAJEVO.
Legendemma_hz je napisao/la:Al turci su oni spica ahahahah

samo ne kontam 'ta ce oni koju qurac kod nas na sjeveru?mma_hz je napisao/la:Al turci su oni spica ahahahah
- Megamon
- Kontakt:
Neka ih,jesi vidio kako im je drago kad prelaze sa zapada na sjeverSnickers5 je napisao/la:samo ne kontam 'ta ce oni koju qurac kod nas na sjeveru?mma_hz je napisao/la:Al turci su oni spica ahahahah

Igra solidna,odbrana mora bolje.Horde odlicne
Kasnije detaljinije dok se malo ugirijem

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Vidim nisam jedini koji se smrznuoMegamon je napisao/la:Neka ih,jesi vidio kako im je drago kad prelaze sa zapada na sjeverSnickers5 je napisao/la:samo ne kontam 'ta ce oni koju qurac kod nas na sjeveru?mma_hz je napisao/la:Al turci su oni spica ahahahah![]()
Kasnije detaljinije dok se malo ugrijem

-
- Kontakt:
ja mazije bog te mazo 

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
ja otiso na tekmu sa upaljenim grlom,vratiio se sa temperaturom,al dobro grlo je prestaloBegAx je napisao/la:Vidim nisam jedini koji se smrznuoMegamon je napisao/la:Neka ih,jesi vidio kako im je drago kad prelaze sa zapada na sjeverSnickers5 je napisao/la: samo ne kontam 'ta ce oni koju qurac kod nas na sjeveru?![]()
Kasnije detaljinije dok se malo ugrijemKosti me pocele boliti

Ja dok sam ziv necu zaboraviti danasnji promasaj Jahovica aka Virsla boy-a
Ono je bilo 

- sarajlija89
- Kontakt:
S obzirom da je falilio par igraca,zadovoljan sam...a moze to i bolje,nije ova ekipa igracki gledano losa...al cini se pomalo neuigrana
Pobjeda je vazna jer smo pobjegli sirokom na 6 bodova i to je vrlo bitno...
S druge strane..igra..solidna...bilo jejos par prilika pored 4 gola....Pehla je veliko pojacanje,jos dok udje u takmicarsku formu
...Kojasevic isto tako,solidan danas..
Odbrana je problem...spora i neuigrana,ne djeluje sigurno...fali taj 2. stoper...tu je problem..trebinjac jos nije na tome nivou...lede nakon povreda koje je imao,tesko da moze kvalitetno odigrati na toj poziciji...
Golman..nije imao previse prilike da pokaze sta zna...nije mogo nista kod golova
Opet,pocetak je...treba vremena da su uhvati prava takmicarska forma..tesko je govorit nesto nakon 1 ili 2 tekme...igracki gledano imamo dobru,vrlo dobru ekipu...sa nesto slabijom klupom...i plasman u Evropu ne bi trebao doci u pitanje...
Medjutim,previse je nekih negativnosti oko kluba...da ne spominjem sta i kako..svi znamo....tako da dosta sporadicno govorimo o samoj igri i ekipi....vise se prica o drugim stvarima i dokle god je tako ne valja...tmurno mi sve ovu djeluje, bez obzira na sve...jbg..
SARAJEVO SAMPION

Pobjeda je vazna jer smo pobjegli sirokom na 6 bodova i to je vrlo bitno...
S druge strane..igra..solidna...bilo jejos par prilika pored 4 gola....Pehla je veliko pojacanje,jos dok udje u takmicarsku formu

Odbrana je problem...spora i neuigrana,ne djeluje sigurno...fali taj 2. stoper...tu je problem..trebinjac jos nije na tome nivou...lede nakon povreda koje je imao,tesko da moze kvalitetno odigrati na toj poziciji...
Golman..nije imao previse prilike da pokaze sta zna...nije mogo nista kod golova
Opet,pocetak je...treba vremena da su uhvati prava takmicarska forma..tesko je govorit nesto nakon 1 ili 2 tekme...igracki gledano imamo dobru,vrlo dobru ekipu...sa nesto slabijom klupom...i plasman u Evropu ne bi trebao doci u pitanje...
Medjutim,previse je nekih negativnosti oko kluba...da ne spominjem sta i kako..svi znamo....tako da dosta sporadicno govorimo o samoj igri i ekipi....vise se prica o drugim stvarima i dokle god je tako ne valja...tmurno mi sve ovu djeluje, bez obzira na sve...jbg..
SARAJEVO SAMPION

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ma kume nisu dosli odmah na sjever ...fino su prvo otisli na zapad pa su pozvani na nasu tribinuu i mislim da to nije neki problemm ehehehSnickers5 je napisao/la:samo ne kontam 'ta ce oni koju qurac kod nas na sjeveru?mma_hz je napisao/la:Al turci su oni spica ahahahah
FK SARAJEVO.
Zadovoljan sam u globalu,fino je to izgledalo,ova akcija kod prvog i zadnjeg gola prelijepo,sve iz prve...i prije utakmica sam rekao da ne ocekujem bas preveliku pobjedu ipak smo igrali bez 6 igraca koji su do sada igrali u prvih 11,pa je tako danas malo i promjenjen sistem pa se igralo samo sa jednim zadnjim veznim tj Nuhicem,ima kvaliteta u ovome momku,danas je sam drzao sredinu terena...prvo poluvrijeme dok je igrao Trebinjac su nas silovali po toj strani,momak pure jos mora jesti da bi zaigrao,previse je prostora na njegovoj strani nemoze on zatvoriti lijevu stranu,u drugom poluvremenu ulazi Beli umjesto njega i strasna promjena,ni jedna lopta nije prosla po lijevoj strani,da ne govorim kolko je konkretniji i prema naprijed,vidi se iskustvo u odnosu na Trebinjca...zadnja linija je stajala previsko pa je to bio plod ovog zadnjeg gola,prvi gol greska beka kojeg nema u prvom poluvremenu nigdje nije bilo kako rekoh...
Mogli smo komotno 6-7 komada zabiti,da su bili prisebniji mislim golman je Pehlicu u prvom poluvremenu 3 puta loptu na crti skido,Jahovic sa 2 metra 1 na 1 loptu na tribine salju,i tako jos nekih x sansi...Pehlic je ko tenk dobio je koju kilu pa moze dvojicu na ledjima nositi,kako sam i prije govorio Kojasevicu puno bolje odgovara ova uloga u sredini nego po strani,tu je puno korisniji jel ima taj zadnji pas i puno vise prostora...drago mi je zbog Amela jel taj momak je jos jedno podvlacim strasno napredovao,vidjecemo kad budu svi na okupu,jel smatram da je ova ekipa super kvalitetna,i samo da nas vodi bolji strucnjak garantujem da bi se sa ovom ekipom kada su svi tu prosetali ligom...napokon ima ta neka sirina,posebno u vezi i napadu i to je extra,Evropu cemo sigurno izboriti nema sumlje,u Tuzlu po bodove
Bravo za Voju Dragovica sto je prvo poluvrijeme proveo sa navijacima na sjeveru,respect zaista,i ovi momci iz Turske sto su bili na zapadu pa presli na sjever,neka skupina od 30-tak nekih navijaca Besiktasa,kako sam se samo isfurao kad sm vidio na zapadu da se deru,kontam sta je sad ko su ovi
ui globalu dobra tekma,vrijedilo se malo ledit 
Mogli smo komotno 6-7 komada zabiti,da su bili prisebniji mislim golman je Pehlicu u prvom poluvremenu 3 puta loptu na crti skido,Jahovic sa 2 metra 1 na 1 loptu na tribine salju,i tako jos nekih x sansi...Pehlic je ko tenk dobio je koju kilu pa moze dvojicu na ledjima nositi,kako sam i prije govorio Kojasevicu puno bolje odgovara ova uloga u sredini nego po strani,tu je puno korisniji jel ima taj zadnji pas i puno vise prostora...drago mi je zbog Amela jel taj momak je jos jedno podvlacim strasno napredovao,vidjecemo kad budu svi na okupu,jel smatram da je ova ekipa super kvalitetna,i samo da nas vodi bolji strucnjak garantujem da bi se sa ovom ekipom kada su svi tu prosetali ligom...napokon ima ta neka sirina,posebno u vezi i napadu i to je extra,Evropu cemo sigurno izboriti nema sumlje,u Tuzlu po bodove
Bravo za Voju Dragovica sto je prvo poluvrijeme proveo sa navijacima na sjeveru,respect zaista,i ovi momci iz Turske sto su bili na zapadu pa presli na sjever,neka skupina od 30-tak nekih navijaca Besiktasa,kako sam se samo isfurao kad sm vidio na zapadu da se deru,kontam sta je sad ko su ovi

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".