FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Madal
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Madal » 30 jun 2023, 10:25

Sutili su i kad su nam Bucija uvalili kao generalnog direktora i jos mu pljescu kad nas je u federalnu uveo. Sve zato jer je raja i carsija! Pokopat ce nas ta carsija! Azmiru ce pod lupom biti i oruzar u klubu!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jun 2023, 10:28

A najgori su mi ljudi koji nesto udijele pa kasnije nabrajaju na tarabi. Ako ti nakon sto si pomogao to spominjes do kraja zivota kao neki kredit, nisi ti druze za toga. Bolje onda da nisi ni pomogao. Kada se pomogne ne prica se, sutis i zavrsena prica.

Ovi sto nabrajaju ja sam tada to, ja sam tada ono..ti u konacnici vise izvuku nego sto su dali.

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 30 jun 2023, 10:32

Madal je napisao/la:
30 jun 2023, 10:25
Sutili su i kad su nam Bucija uvalili kao generalnog direktora i jos mu pljescu kad nas je u federalnu uveo. Sve zato jer je raja i carsija! Pokopat ce nas ta carsija! Azmiru ce pod lupom biti i oruzar u klubu!
Možeš misliti, momak je dobio tu poziciju samo zato što je, eto, navijač kluba. Kako su ga pojedinci nazivali "bratom" sa tribine. Istina je da momak nema veze, pogubio se, prepirao se, psovao igračima i šta sve još nije radio.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 30 jun 2023, 10:37

simonknows je napisao/la:
30 jun 2023, 10:10
Stvarno mi je mrsko ovo pisati ali moram. Nešto je i prešutio. Znate svi da nikad nisam pisao neke kilometarske tekstove i prosipao lafinu, uvijek je bilo par rečenica maksimum, neka zahebancija, moje mišljenje ili neka informacija. Nekad nekom odgovorim jer me bezveze optuže, a vidimo da su i ti shvatili da su pogriješili pa se više ne oglašavaju. Idemo prvo o jednoj važnoj stvari.

1. Jako važna osobina čovjeka je njegova ljudskost, Aco. Aco, ti si tu pao odmah na startu. Kažeš Azmir nepismen, pa onda kažeš da ti je Emir "prijetio životom"? Valjda smrću, Aco? Ali nejse, najnebitnija stvar, samo da ti pokažem kako se smiješ drugom, a ti neke stvari izvališ. Ono što sam htio da kažem jeste kako si ti lijepo naveo prijetnje koje ti je uputio, a zaobišao si ono gdje si ti njemu psovao mjesto gdje klanja. Dvostruki aršini reklo bi se, Aleksandre. Jako ružno od tebe, nisi baš moralan toliko koliko bi se reklo gledajući tvoj tekst.

2. Druga stvar, ništa manje važna, izbacite ove neke stihove, izraze, poštapalice, žargone i čega sve tu nema, i šta ćete dobiti od kilometarskog teksta? Dobit ćete da je naš Aco moljakao firme za sponzorstva i platio 1100 obroka. Opet ću reći, svaka čast Aco. Međutim, ako si se već prihvatio da ti praviš sa svojim drugarima neko udruženje, onda si se prihvatio i tog posla i to ti se podrazumijeva. Ako ne, čemu služi to udruženje, kako doprinosi? 1100 obroka, da stavimo to "na papir", neka je svaki obrok 10 maraka, to je 11 (jedanaest) hiljada maraka kojim se busaš u prsa toliko u tom tekstu, a navodiš kako si protiv toga da se klub proda za 300 (tri stotine) hiljada maraka. Tu dolazimo do sljedeće stvari.

3. Klub će se možda prodati za 300 hiljada maraka, ali će Azmirova ulaganja, što je pokazao i dokazao milion puta, biti trostruko veća u toku mandata. Ta tvoja politika Mitra Trifunovića Uče, ta tvoja čaršija 075 od koje mi se više povraća koliko se ta riječ baca po ustima nas je dovela tamo odakle nas samo Azmir može izvući, što parama, što muljažama, što znanjem. Kažeš Azmir otišao i ostavio na cjedilu? Da, jer nije dobio podršku koju je trebao. Da ga nisu tjerali, da smo ga mi podržali, mislite li da bi on nekome ostao dužan? Prodao Drinu i trofeje kažete? Pitate li se šta se dešavalo na poluvremenu prve utakmice finala kupa? Pitate li se smije li jedna Sloboda u tom trenutku doći do trofeja? Recimo da je i mogla, da je Azmir kriv jer je prodao. Kolika je njegova dobit, jer je on uložio milione da dođe u poziciju da proda nešto takvo, a to sigurno pare od eventualnih prodaja trofeja ne mogu pokriti. Konačno, je li vam bolje svake sezone biti drugi i znati da ste prodali titulu jer ste toliko moćni, ili znati da ste toliko jadni, da niste sposobni izboriti opstanak na teren ili van njega. Na terenu bi se možda nekad i izvukli, ali van sigurno nećete, jer nemate keš, jer ste kokuzi, jer vas niko ne voli, igrači i treneri neće da vam se jave na telefon, prijatelja u ligi nemate, zapitajte se zašto, a dobro vi znate Aco da je u Bosni atletska staza i stolica u VIPu važnija od igre na terenu za konačan plasman! ;)

I za kraj, to što si ti nešto dao Fukarama pa su te sad razočarali, što bi se reklo, to ti s njima vidi. Sulju su momci zvali na sastanak, kaže neću, nisam ni prvi put, dobro Suljo ako si tako odlučio, ne moraš, najveći si među nama, ali nisi veći i od kluba, momci idu jedinoj opciji koja Slobodi garantuje uspjeh, sa ili bez tebe.

Ustvari, još nešto. Hebe nam se kome Azmir djecu pravi, ne hebe tvoju ženu, ne hebe naše žene. Konačan cilj je jaka Sloboda, i samo me to zanima pa nek nas vodi i Adolf ako je u mogućnosti. Svi u svijetu, jedan Newcastle se privatizuje, Sloboda ne može, zbog čega? Historije, tradicije? Historije čega? 104 godine čega? 104 godine dobijanja po guzovima u selendrama poput DK, Gabele, Krupe, 104 godine straha od Zrinjskog i ostalog smeća, 104 godine nemanja ničega.

Samo Azmir HUSIĆ u ovom trenutku, čim dođe bolji, bujrum!!!!!!!!!!!!!!

PS. Nisam vidio da si konkretno predložio nekog umjesto Azmira, nije problem da se vodiš politikom "on, a ne Azmir", ali jeste problem da se bodiš politikom "samo ne Azmir".

Pozdrav svima. :bih:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 jun 2023, 10:45

ma u ovoj situaciji sam ostao fasciniran njihovim nacinom razmisljanja, bahatoscu i egoizmom.

dobro @simon napisa, pa oni ne vide dalje od svog nosa, ljudi samo sebe vide.
Kaze prekrsen neki dogovor prema njima i oni napustili i nisu potpisali?
pa vi ste prvi prekrsili dogovor. Jesu li ljudi fino rekli nema nikog iz prosle garniture, da je to njihov uslov. I vi dovedete Bucija.
Vi smijete krsiti dogovore i uslove druge strane, a kad oni uzvrate istom mjerom onda kuku majko po fejsbuku. Nevjerovatno licemjerje.

i opet su ispali veci ljudi, i stavil interes Slobode ispred, nisu napustili sjednicu. Iako je njihov direktni i osnovni zahtjev prekrsen.

a kad smo god brukanja kluba, pa klub se nikad nije obrukao kao u zadnje 4 godine.
Zaboravljaju ljudi da smo na Kosevu u prajm terminu na Areni igrali sa 3 razlicite garniture dresova i velicine slova brojeva, sa imenom, bez imena.
da ne govorim o tome da su nam se igraci snijegom masirali i koje je to ponizenje u utakmicama koje su mozda mogle donijeti opstanak. 3 boda su nama falila, mozda bi bas to napravilo razliku.
i da neko nekome u Tuzli psuje mjesto gdje klanja? haman je problem sto klanja?
i jos hoce da se pitaju i da budu u klubu

svasta bi se dalo pisati, ali ne mozes ti razgovarati sa ljudima koji vide samo svoj ego, imaginarnu carsiju i to je. Pa sto su Mramora i ekipu otjerali, koji su 100 puta dokazano sposobniji od njih. Haman nam neko treba rec gdje su granice te carsije, ko su podobni.

nema covjek vremena i zivaca da se raspravlja, al ne voli niko kad ga lazes. Oni vole Slobodu a surovali sa Secerom 4 godine, ne moze to raditi ko voli klub.
a eto i da volite, onda ne znate, to je jos opasnije po Slobodu. I pokazali su koliko ne znaju

i ovo sve je otislo u pogresnom pravcu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 30 jun 2023, 10:47

montolivo18 je napisao/la:
30 jun 2023, 10:32
Madal je napisao/la:
30 jun 2023, 10:25
Možeš misliti, momak je dobio tu poziciju samo zato što je, eto, navijač kluba. Kako su ga pojedinci nazivali "bratom" sa tribine. Istina je da momak nema veze, pogubio se, prepirao se, psovao igračima i šta sve još nije radio.
E i na ovo se moram nadovezati. Bravo ko god da si. Da zažmiriš samo i slušaš šta govori tim momcima, da ga ne vidiš, rekao bi to je kabadahija samo takva, momčina, laf. Ne smije mu niko ništa, postroji ih. Dosije, mangup. Otvoriš oči, ono brat sa tribine koji haman ženi da je ne imenujem ne smije zucnut pa dođe istresa se na momcima od 19 godina iz ekipe, pa uhljupe jedan toj djeci se trebaju dovesti dobri igrači, iskusniji, koji će ih povući, šta su mogli naučiti od bilo koga ovdje osim Vranješa, a nije vam Vranješ trener u OP da uzme 5 momaka da ih uči, to se napravi dobra ekipa pa se ubaci 2 3 momka da upijaju, a ne dovedeš ekipu djece da ih jedan igrač uči. Dođu dva momka iz Fukara, on se ispali, pa ja, nisu djeca Harun, Maksa, Jale, Kenin, da im protivrječi, kod ovih bi moglo bit malo po ustima.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

slatina87
Kontakt:

Post Postao/la slatina87 » 30 jun 2023, 10:56

Pod pretpostavkom da je sve ovo što je Aco napiso tačno opet nije realno da ovoliko ne kontate.
Čovjek je napisao da je čestitao Azmiru na novom mandatu UO ali da neće da potpiše da Skupštinu čini 7 ljudi. Znači nije problem Azmir nego Azmir da ima apsolutnu vlast. To što je vama mrsko pročitat Statut i Zakon da biste shvatili šta to u praksi znači, to je vaš problem i velika kurcobolja za Klubom.
Kad si predjsednik Kluba, obavljaš poslove u IME KLUBA. Znači ako napraviš štete 5 miliona , neće porezna uć u HEEZ i zaplijenit imovinu nego će se dug FK SLOBODA povećati za 5 mil. Zbog tog ne smije imat apsolutnu vlast u Klubu. Jel ikad iko lično odgovarao za stvari koje je uradio dok je bio predjsednik UO? Koliko ja znam nije nikad, samo je dug na ime Kluba bio veći. Ako je u svom prvom mandatu napravio 1.5 mil duga , šta garantuje da neće opet? Sami govorite da on više nije finansijski jak , pa jel mislite da će sad prijavljivat puni iznos plata? Vama ako je put koverta ispod stola, namještanje utakmica, plaćanje sudija i sl. prestanite pratit sport. Zbog tog mentaliteta i jesmo najgora liga na svijetu a repka nam ne može nikog dobit.
Dalje, to što je UG uradilo sve za Klub (pod pretpostavkom da je tačno) ništa ne mora kao što simon predstavlja. To mora direktor Kluba , a ne neko UG. To je sve dobra volja nekog da ti pomogne što niko ne cijeni i još napiše pa šta ako je molio neke firme. UG nije vodilo Klub, Suljo i Aco nisu učestvovali u organizaciji i dovođenju igračkog kadra pa da im govorite VI STE PROBALI ,odveli ste Klub u prvu ligu i sl. Njihova, haman, najveća greška je što nisu bili glasniji.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 30 jun 2023, 11:01

slatina87 je napisao/la:
30 jun 2023, 10:56
Pod pretpostavkom da je sve ovo što je Aco napiso tačno opet nije realno da ovoliko ne kontate.
Čovjek je napisao da je čestitao Azmiru na novom mandatu UO ali da neće da potpiše da Skupštinu čini 7 ljudi. Znači nije problem Azmir nego Azmir da ima apsolutnu vlast. To što je vama mrsko pročitat Statut i Zakon da biste shvatili šta to u praksi znači, to je vaš problem i velika kurcobolja za Klubom.
Kad si predjsednik Kluba, obavljaš poslove u IME KLUBA. Znači ako napraviš štete 5 miliona , neće porezna uć u HEEZ i zaplijenit imovinu nego će se dug FK SLOBODA povećati za 5 mil. Zbog tog ne smije imat apsolutnu vlast u Klubu. Jel ikad iko lično odgovarao za stvari koje je uradio dok je bio predjsednik UO? Koliko ja znam nije nikad, samo je dug na ime Kluba bio veći. Ako je u svom prvom mandatu napravio 1.5 mil duga , šta garantuje da neće opet? Sami govorite da on više nije finansijski jak , pa jel mislite da će sad prijavljivat puni iznos plata? Vama ako je put koverta ispod stola, namještanje utakmica, plaćanje sudija i sl. prestanite pratit sport. Zbog tog mentaliteta i jesmo najgora liga na svijetu a repka nam ne može nikog dobit.
Dalje, to što je UG uradilo sve za Klub (pod pretpostavkom da je tačno) ništa ne mora kao što simon predstavlja. To mora direktor Kluba , a ne neko UG. To je sve dobra volja nekog da ti pomogne što niko ne cijeni i još napiše pa šta ako je molio neke firme. UG nije vodilo Klub, Suljo i Aco nisu učestvovali u organizaciji i dovođenju igračkog kadra pa da im govorite VI STE PROBALI ,odveli ste Klub u prvu ligu i sl. Njihova, haman, najveća greška je što nisu bili glasniji.
Prvo šta oni rade, koja je svrha toga ako se neće prihvatiti posla? A uostalom, to možemo i ti i ja ići i moliti pa ako šta dobijemo dobro je.
Drugo, njima Azmir jeste i čestitaju zato što moraju, a problem je što će ga sputavati na svakom koraku. Znaju ovdje svi da je Azmir predsjednik, nije da ne znaju i ne kontaju kako ti kažeš, nego ujedno kontaju i drugu stvar a to je ono što sam već rekao, njima Azmir jeste problem, radit će sve protiv njega i u startu im se skreće pažnja da to neće proći.

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 30 jun 2023, 11:02

slatina87 je napisao/la:
Evo da ja tebe pitam 4 godine se klub vodi gdje je UO i skusptina isto, zašto sada oglašavanje? Slažem se da ne treba tako, ali ako nismo prije što odjednom sada malo simptomaticno.

A o tome da se nije imalo uticaja na dovođenje igračkog kadra drugom prilikom.
Sloboda je moja nacija

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jun 2023, 11:05

Apsolutna vlast je nesto sto su vec dali bez prigovora bivsem predsjedniku. Oni su to vec jednom dali, ako im je to problem sada onda nemaju principe vec vide samo ono sto zele da vide i kada zele da vide.

UG treba smjeniti cjelokupno vodstvo zbog loseg rada i propusta. I zbog forsiranja vodstva ciljeva koje im je SDP zacrtao, a ne clanstvo.

Oni sada svoju gresku predstavljaju kao nesto sto ne smije da se desi, znaci dupli arsini kada i kako ih neko aktivira i upali. Kada ce onda UG da odgovara za nesto? Ko je bio neka ide jer je zabrljao.

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 30 jun 2023, 11:31

slatina87 je napisao/la:
Mene interesuje jel ovo Azmir upravo promijenio Statut ili je to od ranije i od koga pa se prešutilo?
Sad neće da potpiše a bio u tome svemu,čak i u prijašnjoj skupštini koja im je otvorila vrata da uđu.Znao sve o svemu,sad odjednom neki problem...De baaaa,odvadi ga malo....
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 30 jun 2023, 11:31

Bravo zadnaj 2 posta tuzlak i sunderland.
UG je šutilo i kako sam Aco kaže pomagalo čaršijskim momcima da naprave posao. a ne možeš me ubijediti da tada nisu znali čitati Staut i zakone pa vidjeti da se apsolutna moć dajeza 3 čovjeka.

ono što je poenta je da treba ići naprijed. neka je pokušao skrenuti i sada pažnju i ako nema dogovora, daj da se ide neka pokuša čovjek, nek nas i u gasi **** nas tamo ako će stalno biti ovako, a neće nas ugasiti. nek napravi dugove, vraćat ćemo jer mi smo mu i dali klub da ga vodi, znači spremni smo na to. pare ne dajemo mi iz svog džepa, već daje društvena zajednica jer je klub svih građana.

ajmo probati gore ne može, samo gašenje.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 30 jun 2023, 11:32

Nabijem vas na qurac i to da ne kontamo, ova prosla uprava je imala 7 ljudi u Skupstini i odlucivali o svemu, mogli su nas i oni ugasit, sta je problem to sto Azmir zeli svoje ljude eto covjek ne vjeruje u ostale i sta cemo sad? Covjek iz bivse skupstine govorio kako su ih zahebali Seco i ostali, joj al s.erete jbt dan i fudbal, pustite ba ljude da rade i da vidimo, necemo dat nikakvu fuziju nit bilo sta da uradi lose Azmir...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 30 jun 2023, 11:35

fukara87 je napisao/la:
30 jun 2023, 11:32
Nabijem vas na qurac i to da ne kontamo, ova prosla uprava je imala 7 ljudi u Skupstini i odlucivali o svemu, mogli su nas i oni ugasit, sta je problem to sto Azmir zeli svoje ljude eto covjek ne vjeruje u ostale i sta cemo sad? Covjek iz bivse skupstine govorio kako su ih zahebali Seco i ostali, joj al s.erete jbt dan i fudbal, pustite ba ljude da rade i da vidimo, necemo dat nikakvu fuziju nit bilo sta da uradi lose Azmir...
A znamo svi da je Azmira najlakse otjerati ako krene sta lose. Covjek u sekundi napusti klub, nije ko ovi sad sto su bili. Bombom ih ne mozes otjerat
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

slatina87
Kontakt:

Post Postao/la slatina87 » 30 jun 2023, 11:35

30 jun 2023, 11:01
Prvo šta oni rade, koja je svrha toga ako se neće prihvatiti posla? A uostalom, to možemo i ti i ja ići i moliti pa ako šta dobijemo dobro je.
Drugo, njima Azmir jeste i čestitaju zato što moraju, a problem je što će ga sputavati na svakom koraku. Znaju ovdje svi da je Azmir predsjednik, nije da ne znaju i ne kontaju kako ti kažeš, nego ujedno kontaju i drugu stvar a to je ono što sam već rekao, njima Azmir jeste problem, radit će sve protiv njega i u startu im se skreće pažnja da to neće proći.
Funkcija im je definisana Statutom udruženja, ali oni nisu u obavezi da pomažu funkcionisanju Kluba. I Fukare su ti UG al niko od njih ne očekuje da moraju obezbijediti obrok igračima jer to nije njihov zadatak. Za te stvari je , mislim, zadužen direktor Kluba. Ovo si dobro rekao , možemo i ti i ja ALI NISMO. Uostalom kao i sve u i oko Kluba , mogli smo se informisat ALI NISMO, mogli smo pomoć funkcionisanju ALI NISMO, mogli smo otići na trening pa vidjet odnos direktora i stručnog štaba ALI NISMO, i mogu ti nabrajati 1000 naših "mogli smo ali nismo".
Za UO i Skupštinu ako su znali i šutili to im ide na dušu. Ljudski je i izać i reći, mi smo to podržali, nismo znali da može ovako ispast halalite. Bilo kako bilo taj sistem je poguban i ne bih ga podržo da ja trebam bit predsjednik Kluba.
Moje neko mišljenje je da neće opstruisat njegov rad dokle god sve bude po zakonu. Ali će, istina, bit puno glasniji za Azmirove propuste nego što su bili za Ninine i Šećerove.
Prvi nisam pretjerano sretan što je Azmir predsjednik, ali poštujem jer Klub je naš i svako ima pravo da se kandiduje. Nažalost od svih potencijalnih kandidata on je najmanje zlo i trenutno izgleda da je za nas najbolje rješenje.
Da sam ja jedan od ovih 7 što se pitaju glasao bih za prijedlog gdje je Azmir u UO, ali ne i u Skupštini. Gdje ima pravo da bira svoje saradnike u UO ali ne može imat apsolutnu vlast nad Klubom.
Ne bih glasao za Peštaliće, Paviće niti bilo kakvog multimilionera koji hoće da se sve sam pita pa makar to bio i Naser El Kelaifi.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 30 jun 2023, 11:40

slatina87 je napisao/la:
30 jun 2023, 11:35
30 jun 2023, 11:01
Funkcija im je definisana Statutom udruženja, ali oni nisu u obavezi da pomažu funkcionisanju Kluba. I Fukare su ti UG al niko od njih ne očekuje da moraju obezbijediti obrok igračima jer to nije njihov zadatak. Za te stvari je , mislim, zadužen direktor Kluba. Ovo si dobro rekao , možemo i ti i ja ALI NISMO. Uostalom kao i sve u i oko Kluba , mogli smo se informisat ALI NISMO, mogli smo pomoć funkcionisanju ALI NISMO, mogli smo otići na trening pa vidjet odnos direktora i stručnog štaba ALI NISMO, i mogu ti nabrajati 1000 naših "mogli smo ali nismo".
Za UO i Skupštinu ako su znali i šutili to im ide na dušu. Ljudski je i izać i reći, mi smo to podržali, nismo znali da može ovako ispast halalite. Bilo kako bilo taj sistem je poguban i ne bih ga podržo da ja trebam bit predsjednik Kluba.
Moje neko mišljenje je da neće opstruisat njegov rad dokle god sve bude po zakonu. Ali će, istina, bit puno glasniji za Azmirove propuste nego što su bili za Ninine i Šećerove.
Prvi nisam pretjerano sretan što je Azmir predsjednik, ali poštujem jer Klub je naš i svako ima pravo da se kandiduje. Nažalost od svih potencijalnih kandidata on je najmanje zlo i trenutno izgleda da je za nas najbolje rješenje.
Da sam ja jedan od ovih 7 što se pitaju glasao bih za prijedlog gdje je Azmir u UO, ali ne i u Skupštini. Gdje ima pravo da bira svoje saradnike u UO ali ne može imat apsolutnu vlast nad Klubom.
Ne bih glasao za Peštaliće, Paviće niti bilo kakvog multimilionera koji hoće da se sve sam pita pa makar to bio i Naser El Kelaifi.
Kako ko nismo. Dalje, da nisu otvorili udruženje, možda bih ga ja otvorio pa to isto radio, ali ako su oni već nešto pokrenuli, neka onda rade te poslove. Ako ne rade, neka se i ne pitaju, neka budu kao i svi ovdje na forumu. Ispade da ja sad mogu otvoriti udruženje, ne raditi ništa jer to je posao kluba, a mogu laprdati jer imam udruženje. Pa hajmo svi onda.

slatina87
Kontakt:

Post Postao/la slatina87 » 30 jun 2023, 11:43

superior1982 je napisao/la:
30 jun 2023, 11:31
Mene interesuje jel ovo Azmir upravo promijenio Statut ili je to od ranije i od koga pa se prešutilo?
Sad neće da potpiše a bio u tome svemu,čak i u prijašnjoj skupštini koja im je otvorila vrata da uđu.Znao sve o svemu,sad odjednom neki problem...De baaaa,odvadi ga malo....
Upravo tako, promijenila ga je sadašnja Uprava/Skupština. Najveća greška UG je što ne izađu i kažu, nismo znali, pogriješili smo. Al je poenta da to ne smije ostat u Statutu. A sad mi reci jel Azmir predložio da se to promijeni? Koliko sam pročitao (ne kažem da je istina, al bih volio da se Mejdan oglasi i kaže nešto o tome) Azmir je bio isključivo protiv tog.

slatina87
Kontakt:

Post Postao/la slatina87 » 30 jun 2023, 11:47

30 jun 2023, 11:40
Kako ko nismo. Dalje, da nisu otvorili udruženje, možda bih ga ja otvorio pa to isto radio, ali ako su oni već nešto pokrenuli, neka onda rade te poslove. Ako ne rade, neka se i ne pitaju, neka budu kao i svi ovdje na forumu. Ispade da ja sad mogu otvoriti udruženje, ne raditi ništa jer to je posao kluba, a mogu laprdati jer imam udruženje. Pa hajmo svi onda.
Pa dobro prijatelju ako će ti bit lakše , nisam ja ništa uradio. Ti napiši svoj doprinos, možda nekog inspirišeš da se javi da ti pomogne. Evo ja ću te prvi podržat. Kamo sreće da ima više udruženja sad bi se i oni nešto pitali. Pa sad je formirana prelazna Skupština na osnovu tog. Veterani, Fukare , Prijatelji, RSD. Za udruženje ti trebaju 3 osnivača, pečat i jedno 300 km za start.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 30 jun 2023, 11:50

slatina87 je napisao/la:
30 jun 2023, 11:47
30 jun 2023, 11:40
Pa dobro prijatelju ako će ti bit lakše , nisam ja ništa uradio. Ti napiši svoj doprinos, možda nekog inspirišeš da se javi da ti pomogne. Evo ja ću te prvi podržat. Kamo sreće da ima više udruženja sad bi se i oni nešto pitali. Pa sad je formirana prelazna Skupština na osnovu tog. Veterani, Fukare , Prijatelji, RSD. Za udruženje ti trebaju 3 osnivača, pečat i jedno 300 km za start.
Znam šta mi treba, ali ne shvataš poentu. Oni su otvorili jedno, danas ću ja drugo, sutra ti treće, i kad svi ovdje vide da bi uslov da palamudiš bio da imaš udruženje koje ne mora ništa da radi, za 10 dana ćemo imati 10 hiljada udruženja, a vidimo da ih se 7 ne može dogovoriti, a kamoli 10 hiljada.

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 30 jun 2023, 11:53

slatina87 je napisao/la:
30 jun 2023, 11:43
superior1982 je napisao/la:
30 jun 2023, 11:31
Upravo tako, promijenila ga je sadašnja Uprava/Skupština. Najveća greška UG je što ne izađu i kažu, nismo znali, pogriješili smo. Al je poenta da to ne smije ostat u Statutu. A sad mi reci jel Azmir predložio da se to promijeni? Koliko sam pročitao (ne kažem da je istina, al bih volio da se Mejdan oglasi i kaže nešto o tome) Azmir je bio isključivo protiv tog.
Ispali su iz lige,nisu htjeli otići,hvala Azmiru što poslije svega prihvata ovo.Ja da sam na njegovom mjestu,zahvalio bih se i to je to,neka propadne sve,jer nismo bolje ni zaslužili.
Zašto su se tako nahorozili na čovjeka koji nam je trenutno jedino rješenje i spas?Zašto mu ne ponude pomoć,pare,iskustvo,bilo što?Zašto se sada ganja pravo i pravda,a do sada se sve prešućivalo?
Da je Azmir njihov stranački partner ne bi ga niko spomenuo i to je jedini problem.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.