RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Dan Lagumdžija priključio se na Kupresu ekipi FK Velež Mostar.
Ovaj 20-godišnji veznjak igrač po vokaciji je prošao omladinske selekcije hrvatskih klubova Dinama iz Zagreba i NK Rijeka, a prošlu sezonu je u Hrvatskoj igrao za NK Opatija, gdje je bio najbolje ocijenjeni igrač.Lagumdžija je također i juniorski reprezentativac Hrvatske.
Potpise li ovaj barem cemo znat koga juznibosanac nece organski podnosit
Ovaj 20-godišnji veznjak igrač po vokaciji je prošao omladinske selekcije hrvatskih klubova Dinama iz Zagreba i NK Rijeka, a prošlu sezonu je u Hrvatskoj igrao za NK Opatija, gdje je bio najbolje ocijenjeni igrač.Lagumdžija je također i juniorski reprezentativac Hrvatske.
Potpise li ovaj barem cemo znat koga juznibosanac nece organski podnosit

Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 08:21
Potpise li ovaj barem cemo znat koga juznibosanac nece organski podnosit![]()

Ispočetka će biti tolerantan, a onda kada zapnemo negdje ide lupanje po njemu, Nemanji, Stefanu i sl. Slučajno taj uzorak.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Spavaj mirno komadante ….
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Otisao Samir, dosao Stefan. 

The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Lejs umjesto LejsaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 08:21Dan Lagumdžija priključio se na Kupresu ekipi FK Velež Mostar.
Potpise li ovaj barem cemo znat koga juznibosanac nece organski podnosit![]()
-
- Kontakt:
Ramić se priprema sa Igmanom.

-
- Kontakt:
Ramić i Denković su dogovorili sa Igmanom da su tu dok ne nađu novi klub ako ne dobiju ponudu koja ih zadovoljava ostaje mogućnost da igraju i narednu sezonu tu.
Ma mislim da je što se tiče nekih jačih imena još rano,sredina ovog mjeseca pa sve do sredine augusta je i dalje mogućnost odlazaka vani.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Evo stefanela nam predvidja na fejsbuku borbu za opstanak ove godine, vjerovatno nije nikoga uspio uvaliti svog u klub hvala Bogu.
Jedna od stvari kojih sam se pribojavao dolaskom ove uprave je da on ne dobije prostor za dovodjenje igraca u nas klub ili ne daj Boze neku funkciju u klubu s obzirom da je dizao Kevelja u nebesa po drustvenim mrezama. Ocigledno je odyeban pa se malo unervozio.
Jedna od stvari kojih sam se pribojavao dolaskom ove uprave je da on ne dobije prostor za dovodjenje igraca u nas klub ili ne daj Boze neku funkciju u klubu s obzirom da je dizao Kevelja u nebesa po drustvenim mrezama. Ocigledno je odyeban pa se malo unervozio.
19V22
Zabraniti ulaz na stadion, gooovno svaku utakmicu u VIP loži. 

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Kakav likCernica22 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 22:49Evo stefanela nam predvidja na fejsbuku borbu za opstanak ove godine, vjerovatno nije nikoga uspio uvaliti svog u klub hvala Bogu.

-
- Kontakt:
4 igrača su trenutno na pripremama na Kupresu.
Tri stranca i jedan iz Hrvatske, ostali momci što su bili ovdje nisu zadovoljili.
Sutra je prva pripremna utakmica pa ćemo vidjeti šta mogu i ovi momci i juniori.Jedan od njih se posebno izdvaja zanimljiv igrač i fudbalskim kvalitetama i privatnim životom
Tri stranca i jedan iz Hrvatske, ostali momci što su bili ovdje nisu zadovoljili.
Sutra je prva pripremna utakmica pa ćemo vidjeti šta mogu i ovi momci i juniori.Jedan od njih se posebno izdvaja zanimljiv igrač i fudbalskim kvalitetama i privatnim životom

Danas Tatar potpisuje.
-
- Kontakt:
E cuj zanimljiv privatnim zivotom, garant voli nargiluEspiritosanto je napisao/la: ↑30 jun 2023, 23:234 igrača su trenutno na pripremama na Kupresu.
Sutra je prva pripremna utakmica pa ćemo vidjeti šta mogu i ovi momci i juniori.Jedan od njih se posebno izdvaja zanimljiv igrač i fudbalskim kvalitetama i privatnim životom![]()

- crveniratnik
- Kontakt:
Jel to provjerena info? Dosta puta se vec pisalo za njega da potpisuje, pa ništa?

Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
-
- Kontakt:
Ne znam za nargilu ali mu prijatelj igra u Arsenalu i trenutno vrijedi 80 miliona po Transfermarktu.Zajedno su prošli omladinske kategorije.Možda još jedan dobar marketinški potez bude za nasDirektorcic je napisao/la: ↑01 jul 2023, 05:02E cuj zanimljiv privatnim zivotom, garant voli nargiluEspiritosanto je napisao/la: ↑30 jun 2023, 23:234 igrača su trenutno na pripremama na Kupresu.
Sutra je prva pripremna utakmica pa ćemo vidjeti šta mogu i ovi momci i juniori.Jedan od njih se posebno izdvaja zanimljiv igrač i fudbalskim kvalitetama i privatnim životom![]()
![]()
-
- Kontakt:
Jedan od igraca mi je rekao prije nego sto su otisli na pripreme da su zavrsena 2 igraca, Tatar je prvi. Ako on laze, lazem i ja. Jos jedan izvor mi je to potvrdio, momak je iz Mostara i radi za jednog menadzera, zna se licno s Tatarom. Samo sto uvijek postoji mogucnost da nas ispali ako dobiju ponudu da ide vani, treba ovo zavrsiti sto prije i dati mu ugovor, ne znam sto se ceka ovoliko.crveniratnik je napisao/la: ↑01 jul 2023, 07:45Jel to provjerena info? Dosta puta se vec pisalo za njega da potpisuje, pa ništa?
![]()
Meni su rekli u ponedeljak ima 10 dana, izgleda samo nisu rekli koji.
PS. Dobro nam ga podudlaj stefane buliću
PS. Dobro nam ga podudlaj stefane buliću
Mostar u srcu, Velež do groba!
Izvor iz kluba sinoć mi rekao.crveniratnik je napisao/la: ↑01 jul 2023, 07:45Jel to provjerena info? Dosta puta se vec pisalo za njega da potpisuje, pa ništa?
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.