Bogardemighty_reds je napisao/la:Kojih 8 fudbalera iz Holandije je nastupalo za Barcelonu u prvom timu u sezoni 98-99
R.De Boer
Zenden
Kluivert
Cocu
Reiziger
Hesp
Frank De Boer
Moderator/ica: insider
Bogardemighty_reds je napisao/la:Kojih 8 fudbalera iz Holandije je nastupalo za Barcelonu u prvom timu u sezoni 98-99
Fiorentina ?MaGiCa je napisao/la:Moj je red za pitanje.
Koji talijanski klub je izbacio Chelsea na putu do Kupa pobednika kupova?
robovi88 je napisao/la:Bogardemighty_reds je napisao/la:Kojih 8 fudbalera iz Holandije je nastupalo za Barcelonu u prvom timu u sezoni 98-99
R.De Boer
Zenden
Kluivert
Cocu
Reiziger
Hesp
Frank De Boer
VicenzaMaGiCa je napisao/la:Moj je red za pitanje.
Koji talijanski klub je izbacen od Chelsea na putu do pobede u Kupu pobednika kupova 1998.?
Nije Firenza. Lose sam bio postavio pitanje. Sad je u redu.robovi88 je napisao/la:Fiorentina ?MaGiCa je napisao/la:Moj je red za pitanje.
Koji talijanski klub je izbacio Chelsea na putu do Kupa pobednika kupova?
mighty_reds je napisao/la:VicenzaMaGiCa je napisao/la:Moj je red za pitanje.
Koji talijanski klub je izbacen od Chelsea na putu do pobede u Kupu pobednika kupova 1998.?
Lothar Matthäus ?!mighty_reds je napisao/la:Koji igrač ima najviše nastupa za svoju reprezentaciju ( svih vremena sve repke) ?
Maldini ?mighty_reds je napisao/la:nije Lothar
Onaj Egipcanin, ne znam kako se zove (Hassanmighty_reds je napisao/la:Koji igrač ima najviše nastupa za svoju reprezentaciju ( svih vremena sve repke) ?
Samo onaj Arapin Al-Deyea mi pada na pamet.mighty_reds je napisao/la:nije ni on golman je u pitanju...nije igrao u Evropi ali vjerujem da ga svi znate
jest on je...sjecam ga se 98' i 2002 kad je igrao na prvenstvima...inace 178 utakmica za reprezentacijuMaGiCa je napisao/la:Samo onaj Arapin Al-Deyea mi pada na pamet.mighty_reds je napisao/la:nije ni on golman je u pitanju...nije igrao u Evropi ali vjerujem da ga svi znate
Taj je branio 20 i kusur godina za repku.

Gross ?!robovi88 je napisao/la:Sjeca li se neko ko je ovac Cikac ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.