Po broju tackica je Zanetti
Steta, ponado sam se da ce ostat.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Po broju tackica je Zanetti
Jel ga to moramo prodati? Jel svojim igrama ne zaslužuje platu koju ima? Ako niko neće dat dovoljno nećemo ga ni poredati i kraj priče. Čitajući izjave oki Intera stiče se utisak kao da je Marotta dobio zadatak da nudi naše igrače drugim klubovima i moli ih da kupe igrače od nas. Finalisti smo CL i valjda barem ovo ljeto ne moramo prodavati nijednog prvotimca osim ako je baš dobra ponuda. Zamijenio bih i ja Broza za Fratessija ili SMS-a ali ako ga prodaju za 15 mil. kao što dolaze najnovije informacije onda ćemo izgubiti važnog prvotimca a nećemo moći kupiti jednog od te dvojice nego ćemo tražiti nekog polovnjaka.zamorano1plus8 je napisao/la: ↑01 jul 2023, 09:45A to što niko neće da ponudi za Broza ni 20mil je već neka druga tema...
Pa zar se nije pisalo i DeVrij da ide? Prodase sve zivoElPrincipe je napisao/la: ↑02 jul 2023, 00:19Sta kinez radi nakon finale lp umjesto da ojacama svaku liniju sa jednim pouzdanim igracem on radi isto ko i prosle godine samo sto smo imali srece prosle sezone ko i predprosle jbt klub koji udje u sezonu sa jednim pravim stoperom u rezervi predprosle godine imali smo srece da se ni jedan nije povrijedio ove godine da je darmian odlicno iznjeo sezonu nakon povrede skrinjara jedina prva izmjena je bio de fraj a bastoni nije ni imo prave zamjene.
Ima jos vremena do kraja nadam se da se sta napravi ovaj merkato kako treba samo ne treba kad ova sezona krene psovat inzagija nego kosookog smrada
I one kubanke cigareElPrincipe je napisao/la: ↑02 jul 2023, 09:49Samo me interesuje kako ce u saudiji konzumirat alkohol hahahha
Ne moraš se brinuti za to kad je Utd u pitanju. Mi možemo samo više platiti od onoga što treba, s tim da smo sad baš tanki s parama a napadač nam je potrebniji od golmana. Potrošili smo već 60 mil na Mounta i ovih 50-60 za Onanu je naš limit ove sezone. Možda neka prodaja pogura dodatne pare. Da se lično pitam išao bih po Onanu šta god bilo za napadača, rijetko kvalitetan, moderan golman.Biscione je napisao/la: ↑01 jul 2023, 21:45Kažu United ne može priuštit Onanu zbog FFP-a i okrenut će se drugim alternativama. Sad će Zhang naredit Ausiliju da nazove United i kaže im nek daju koliko imaju. Koji glupani dat Broza za 17 mil, pa ako su oni stočari spremni Brozu dat platu 100 mil kao da ne bi i nama dali barem tih 23 koliko su prvobitno dogovorili, samo su naši trebali ustrajati a ovako če i drugi klubovi vidjet koliko smo očajni je je*at će nas u pregovorima. Vjerovatno United to i pokušava, naši će ga prodat za 30 na kraju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.