FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

drH
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la drH » 05 mar 2011, 18:52

Hajde nemojte plakati opet ce vas Velez spasiti :mrgreen: :mrgreen:

LudLo 2
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 2 » 05 mar 2011, 18:55

Sramota za gradacac,onako sabanski kamenovati i pobjeci,pa dobro smo zivu glavu izviklu,i opet moja ekipa dobila po glavi :evil:
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 05 mar 2011, 18:56

LudLo 2 je napisao/la:Sramota za gradacac,onako sabanski kamenovati i pobjeci,pa dobro smo zivu glavu izviklu,i opet moja ekipa dobila po glavi :evil:
haman ti losa ekipa cim opet tvoja fasovala
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 05 mar 2011, 18:57

[quote="luckyh"]postaje sve hladnije -7,pozdrav iz tople BL[/

HAMO....ne KONTAM
inace se dugo nisam javio na ovom forumu samo citam, ali kad vidim kakvih levata pise moram uskocit u intervenciju!
tek drugo proljetno kolo i oni vec slave titulu, pa eto slijedece kolo -4 sta onda jel toplije ili hladnije J**** te u glavu meteorolsku.... :evil:
Slavite vi titulu u 18tom kolu tako je bilo i prosle godine....

SAMO ZELJEZNICAR....SVE ostalo je sporedno!!!

ZELJOOOOOOOOO!!! :o
BAS SVE TI DAJEMO.....

ecif
Kontakt:

Post Postao/la ecif » 05 mar 2011, 18:58

Baby je napisao/la:SJETITE SE VREMENA KAD JE ZA NAS BIO POJAM BOD U GOSTIMA, I POGLEDAJTE SAD ! ŠATRO KRIVO NAM ŠTO NE MOŽEMO ZVIJEZDU POBIJEDITI, KOJU NIKAD NISMO POBIJEDILI U GOSTIMA !!! MALO SE ZAMISLITE I BUDITE ZADOVOLJNI !!!

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI
ccc mozes se sjetit i kad je bilo normalno svakom napuniti mrezu i na gostovanju ;) (nama je bitno kakvi smo sad nemamo nista sto smo prije bili dobri ili losi)

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 05 mar 2011, 18:58

Kad je bilo normalno napuniti mrežu protivniku na svakom gostovanju?

Evo, kad smo najjači bili (odnosno, postavili onaj rekord nepobjedivosti u PLBiH): 19 7-9-3 19:15. Gol po utakmici dali, skoro gol po utakmici i primili, bruku neriješenih.

edit:
Sezona nakon te, kad smo po Odovićem odigrali najbolju polusezone jedne ekipe ikad, 15 4-5-6 22:23.
Zadnja izmjena: elSaik, dana/u 05 mar 2011, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.

lemi_kitao
Kontakt:

Post Postao/la lemi_kitao » 05 mar 2011, 19:00

Nisam gledao utakmicu, prenos na radiju sam slusao prvo poluvrijeme...ne mogu suditi o utakmici, jer je nisam gledao a niti slusao prenos do kraja, nisam mogao...

Proljetni dio je tek poceo, ima jos jako puno utakmica pred nama, ali u ovoj situaciji (kada zaostajemo vec 7 bodova), nije dobro vise kiksati iako nije ni sa sljedecim nekim kiksom sve gotovo, nije dobro kiksati jer ekipa Borca svakim ocuvanjem bodovne prednosti ili njenim povecanjem, stice sve vece samopouzdanje i sigurnost sto im moze donijeti samo uspjeh...

Mi trenutno to nemamo, zaostajemo osjetno na tabeli, a ako se tako nastavi nakon sljedeceg gostovanja, mogla bi se stvoriti i pomalo negativna atmosfera oko ekipe (navijaci, novinari...)

Sretno nam bilo u nastavku prvenstva...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 05 mar 2011, 19:02

elSaik je napisao/la:Kad je bilo normalno napuniti mrežu protivniku na svakom gostovanju?
možda nije bilo normalno napuniti mrežu u bukvalnom smislu,ali je bilo normalno pobijediti. ;)
ali nema para,sve se rastalilo....

blue 18
Kontakt:

Post Postao/la blue 18 » 05 mar 2011, 19:18

U nastavku najbolju priliku za Željezničar propustio je Lazar Popović kada je glavom pucao u okvir Zvijezdinog gola..
pa dokle vise svaku utakmicu ista prica covjek je dokazao da ne zna zabiti i zato ce ga osim opet 'nagraditi' tako sto ce igrati medju prvih 11..a bajro spahic koji se dokazao da moze zabiti ne dobija priliku stvarno svi se zapitajte i dajte neki realan sud lako je podrzavati i meni je drag kao covjek ali stvarno kad nije u formi ne treba ni da igra i molim ga da pojaca Zelju svojim odlaskom iz kluba..
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 05 mar 2011, 19:25

Završi rečenicu, nemoj iz konteksta izvlačiti pri citiranju.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 05 mar 2011, 19:28

imam osjecaj da bi pojedincima sve bilo u redu samo u slucaju da nas zeljo, tokom jednog prvenstva, osvoji 90 bodova, uz gol razliku 143-16. naravno, pod uslovom da je liga u sadasnjem obimu.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 05 mar 2011, 19:30

blue 18 je napisao/la:U nastavku najbolju priliku za Željezničar propustio je Lazar Popović kada je glavom pucao u okvir Zvijezdinog gola..
pa dokle vise svaku utakmicu ista prica covjek je dokazao da ne zna zabiti i zato ce ga osim opet 'nagraditi' tako sto ce igrati medju prvih 11..a bajro spahic koji se dokazao da moze zabiti ne dobija priliku stvarno svi se zapitajte i dajte neki realan sud lako je podrzavati i meni je drag kao covjek ali stvarno kad nije u formi ne treba ni da igra i molim ga da pojaca Zelju svojim odlaskom iz kluba..
nemoj zajebavat, pa Lazo vam je danas bio najbolji

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 05 mar 2011, 19:31

ma lazo je super!

jedini problem je sto po broju datih golova ne bjezi mnogo sehicu!

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 05 mar 2011, 19:33

blue 18 je napisao/la:U nastavku najbolju priliku za Željezničar propustio je Lazar Popović kada je glavom pucao u okvir Zvijezdinog gola..
Najzalosnije je sto ce zabit travniku ili slobodi, i onda ce ovi debili kojima je idol pricati da je majstor, da nosi na ledjima, da otvara prostor i sl. a lik je los igrac do bola

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 05 mar 2011, 19:37

Lazar je majstor, nosi na leđima, otvara prostor i sl.

edit:
Dvije je zajebao Jamak koji je jednom mlako sutirao i jednom poslao loptu preko gola. Trecu je imao Lazo kada je golman nekako uspio izvaditi loptu ispod precke.
Od nekoga ko je, za razliku od vas vječitih seratora, gledao tekmu.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 05 mar 2011, 19:42

Amare odlazi povedi i Lazara :D
svoj ti pos'o !

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 05 mar 2011, 19:51

[quote="elSaik"]Lazar je majstor, nosi na leđima, otvara prostor i sl.

To je najzalosnije :D , pozdrav za ironicnog filozofa od vjecitog seratora

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 mar 2011, 19:56

"Mi ne smijemo i nećemo gledati na Borac. Moramo samo misliti na našu igru i osvajati bodove. A vjerujte mi, ukoliko budemo igrali kao danas, bodova sa strane će biti. Dakle, sve je samo do nas", dodao je Osim.

KRAJ PRIČE! :D

Ja vjerujem u ono što Amar Osim kaže!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 05 mar 2011, 20:08

Pa meni fakat ovdje neki nisu jasni sa pricama AMAR NAPRAVIO GRESKU!!!! KAKVU GRESKU, TO VI BOLJE ZNATE OD COVJEKA KOJI JE TRI PUTA OSVAJAO OVO PRVENSTVU!!! MA JA, IMA VAS PAMETNIH DOSTA OVDJE. Da vidim sta je greska?? Ne igranje Visce mozda?? Mozda nikada neste culi za takticku varku i zamisao trenera da ubaci boljeg, brzeg igraca kada se umore protivnicki igraci??. TRENER JE SVOJE ODRADIO A TO STO NAMA LOPTE NECE U GOL NAKON , PAZITE DOBRO; CETIRI 100% SANSE, TO JE PEH ILI NE ZNANJE NAPACA.

ZELJO ODIGRAO ZA 10 IAKO SE RADILO O GOSTUJUCOJ TEKMI. Ne vidim tu sta je problem??? Opet se ponovila Tuzla i Tranvik, gdje smo imali po tri 100% i nismo pogodili, naravno kasnije nam se odbilo od glavu. Danas , odbrana za 10, domacin prvi korner imao u 92 min!! Pa fakat mi niste jasni. Igramo najbolje i najljepse. Nece lopta u gol, jbg. Popravit ce se i to. POLAKO. A takoder mi nije jasno da neki misle da je Borac bolji. Borac prosjecna ekipa, koja igra bunker cijelo vrijeme, napadaju iz kontri, igraju nogomet iz 80-ih!! A ako takva ekipa pobijedi to ce biti onda stvarno smijesno.!!!

FORZAAA ZELJO!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

ZVIJEZDAGRADACAC
Kontakt:

Post Postao/la ZVIJEZDAGRADACAC » 05 mar 2011, 20:09

Bianconeri1988 je napisao/la:"Mi ne smijemo i nećemo gledati na Borac. Moramo samo misliti na našu igru i osvajati bodove. A vjerujte mi, ukoliko budemo igrali kao danas, bodova sa strane će biti. Dakle, sve je samo do nas", dodao je Osim.

KRAJ PRIČE! :D

Ja vjerujem u ono što Amar Osim kaže!
Jak ti je taj trener hahah :lol: :lol:
DRAGAN JOVIC KRALJ BH FUDBALA :lol: :P

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], KrajinaTm87, LFC_LAVOV i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []