FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Hitman22
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Hitman22 » 01 jul 2023, 13:54

Sky9 je napisao/la:
01 jul 2023, 12:40
simonknows je napisao/la:
01 jul 2023, 11:39
Sky i ti se primaš na gluposti, čuj drugi predsjednik neki lafo ima, Azmir potpisao memorandum. Ovaj Hitman je ili neko dijete ili neki troll, trećeg objašnjenja nemam.

Najjače kad je vidio Azmira da izlazi nasmijan sa sastanka, kojeg nije ni bilo taj dan hahaha
Ma ni najmanje se nisam primio. Trola on, trolam ja :lol:
Azmir nasmijan ostao;to ti je sleng inace ,kad te ispali neko kao sto je njega Zijo taj dan.
Drugi predsjednik je predsjednik skupstine i clanovi skupstine koji ce biti,a gradjani su grada Tuzla koji inace daje cca 1 milion gradskih para tj para tih gradjana koji ce biti u skupstini izmedju ostalog. Nikakav prisilni memorandum i slicne stvari se nebi smjele tolerisati i nece.
AH ako je iskren nastavit ce voditi svoj privatni klub privatno,a gradski klub ce voditi u skladu sa tim normama.
Necemo se ponavljati ovdje vise njega su otjerali,prevarili i sl. jer je to po sto puta prepricana tema.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 01 jul 2023, 14:40

LaBombonera88 je napisao/la:
01 jul 2023, 13:53
klasik je napisao/la:
01 jul 2023, 13:11
Neko je spomenuo dresove, kolko god to bilo nebitno, ja bi volio vidit prugaste dresove, i to malo sitnije pruge, tipa Interovog dizsjnu, jednostavan dres sa bijelim brojevima i ako ikako moze bez 20 reklama na istom
I neki lijep gotivan tip slova i brojeva na dresu.

slika
Ovaj font je star najmsnje 10 godina a cini mi se i vise, adidasov
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 01 jul 2023, 14:59

klasik je napisao/la:
01 jul 2023, 14:40
klasik je napisao/la:
01 jul 2023, 13:11
Neko je spomenuo dresove, kolko god to bilo nebitno, ja bi volio vidit prugaste dresove, i to malo sitnije pruge, tipa Interovog dizsjnu, jednostavan dres sa bijelim brojevima i ako ikako moze bez 20 reklama na istom
slika
13 godina, sa SP-a 2010. u Južnoj Africi. :kafa:

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 01 jul 2023, 15:06

NKMramor je napisao/la:
01 jul 2023, 14:59
klasik je napisao/la:

slika
Nisam rekao da mora biti ovaj, samo sam primjer dao :thumbup:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 01 jul 2023, 15:10

NKMramor je napisao/la:
01 jul 2023, 14:59
klasik je napisao/la:

slika
Samo jos vuvuzele da nabavimo i Samuel Eto'o na klupu
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 jul 2023, 15:27

Hitman22 je napisao/la:
01 jul 2023, 13:54
Sky9 je napisao/la:
01 jul 2023, 12:40
01 jul 2023, 11:39
Sky i ti se primaš na gluposti, čuj drugi predsjednik neki lafo ima, Azmir potpisao memorandum. Ovaj Hitman je ili neko dijete ili neki troll, trećeg objašnjenja nemam.

Najjače kad je vidio Azmira da izlazi nasmijan sa sastanka, kojeg nije ni bilo taj dan hahaha
Ma ni najmanje se nisam primio. Trola on, trolam ja :lol:
Azmir nasmijan ostao;to ti je sleng inace ,kad te ispali neko kao sto je njega Zijo taj dan.
Drugi predsjednik je predsjednik skupstine i clanovi skupstine koji ce biti,a gradjani su grada Tuzla koji inace daje cca 1 milion gradskih para tj para tih gradjana koji ce biti u skupstini izmedju ostalog. Nikakav prisilni memorandum i slicne stvari se nebi smjele tolerisati i nece.
AH ako je iskren nastavit ce voditi svoj privatni klub privatno,a gradski klub ce voditi u skladu sa tim normama.
Necemo se ponavljati ovdje vise njega su otjerali,prevarili i sl. jer je to po sto puta prepricana tema.
Voliš trolati, respect. :salut:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 jul 2023, 15:40

Ako bude tačno ovo da u Zvijezdu ulaze ovaj Nurdo i Fadil, bit će mrtvih u borbi za PL :!:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 01 jul 2023, 15:52

cuj trolat. Neko ce dat Fukarama da upravljaju sa milon KM gradskog novca. Ili Azmiru. Koji ce mu kad ima para. Pare preusmjeriti u rukomet i jacanje zanskog sporta koji je u Tuzli na niskim granama. Kako tu nema para onda je tu potrebna pomoc javnog novca. Za fudbal koji jedino vrti neke posjete i iznose, bujrum upotrebite menadžerske sposobnosti i prikupite novce. Lijepo bi bilo vidjeti i Fukare kako su potpisali neku obavezu, npr minimalno 500 na svakoj domacoj, minimalno 50 na gostovanju u krugu od 100KM.
& $ ?

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 jul 2023, 15:56

klma1 je napisao/la:
01 jul 2023, 15:52
cuj trolat. Neko ce dat Fukarama da upravljaju sa milon KM gradskog novca. Ili Azmiru. Koji ce mu kad ima para. Pare preusmjeriti u rukomet i jacanje zanskog sporta koji je u Tuzli na niskim granama. Kako tu nema para onda je tu potrebna pomoc javnog novca. Za fudbal koji jedino vrti neke posjete i iznose, bujrum upotrebite menadžerske sposobnosti i prikupite novce. Lijepo bi bilo vidjeti i Fukare kako su potpisali neku obavezu, npr minimalno 500 na svakoj domacoj, minimalno 50 na gostovanju u krugu od 100KM.
Svaka im cast na zalaganju za klub, al ako ih bude na utakmicama po 20, osim kad su jace pa se nakupi veci broj Fukara, yebi ga onda. Moraju i oni ozbiljnije pristupiti utakmicama, nebitno je li Azmir na celu kluba ili neko treci
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 01 jul 2023, 16:31

DamirT je napisao/la:
01 jul 2023, 15:56
klma1 je napisao/la:
Svaka im cast na zalaganju za klub, al ako ih bude na utakmicama po 20, osim kad su jace pa se nakupi veci broj Fukara, yebi ga onda. Moraju i oni ozbiljnije pristupiti utakmicama, nebitno je li Azmir na celu kluba ili neko treci
Mislim da ce Fukara sad biti jos manje, zbog ovih dodatnih podjela.
A to je najgore sto se moglo desit iz svega ovog.
Ovdje treba sto prije naci dogovor na toj relaciji, a ne dodatno jedni druge prozivati.
Volim tebe, više od sebe

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 jul 2023, 17:28

klma1 je napisao/la:
Druze, upravljanje klubom nije dato Fukarama, nego covjeku koji je dokazao nesto u vodjenju istoga za vrijeme prvog mandata. Fukare su tu kao dodatno tijelo koje ce moci pratiti rad ljudi u klubu, ali ne i donositi bitne odluke za klub. Imat ce uvid u neke stvari, nece dozvoliti unistavanje kluba (ako se ne prodaju i oni za sicu, ali sumnjam da ce to uraditi trenutni vodja), bice jednostavno u toku, a za sta smo se svi zalagal i prizeljkivali. Te iste Fukare su jedine nesto konkretno i uradile da se ova prethodna bagra rastjera, kao i dovede covjek za kojeg je veliki dio grada. Hvala im na tome.

Dalje, zasto Azmir ne bi imao istu transu od grada, kao i njegovi prethodnici? Dupli arsini, u startu slanje poruke da opet grad nije za tog covjeka, a dao je blagoslov za njegovo dovodjenje, da je klub gradski ali da se ne slusa volja grada (ljudi u njemu)? Ako je j3beni Secer mogao koristiti pare od grada, trag mu se lojavi zameo, onda zasluzuje i svaki naredni covjek koji vodi klub. Ako se promijeni zakon o sportu i klub mogne privatizovati, e onda SE NE SMIJE VISE KORISTITI TRANSA GRADA u te svrhe. A do tad sretno Azmiru i niposto ukidati transu. Mozda, ali mozda se moze smanjiti cifra jer se igra nizi rang fudbala, ali i tu se mora obecati povecanje iste u svom prethodnom obliku po povratku u PL. Medjutim, i ovdje je problem sto ulaznicu moras spustiti na 3KM, ili barem Sjever staviti 3KM, a i sam broj gledalaca u Federalnoj ligi ce biti manji od PL, gdje u startu gubis odredjenu svotu za funkcionisanje kluba, tako da ako se zelis ekspresno vratiti u visi rang, onda moras i podrzati klub gradskom transom, kao i sezonskom, clanskom, podrskom Fukara, ovako, onako...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 01 jul 2023, 18:01

ma kako god ti kazes. Vidimo da je i TC puna nekih menadžerskih talova i dilova. Bunili ste protiv menadzerskih agencija pa me bas zanima da li ce tako biti i u buduce ili vi imate svoje igrače od kojih namjeravate uzimati procenat i sl
Šećer je igrac gradske uprave i ok oni daju pare, aminuju neplaćanja poreza i sl. Da li to sad znaci da je Azmir igrac gradske uprave.
& $ ?

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 01 jul 2023, 18:23

sl2zla je napisao/la:
01 jul 2023, 10:31
Pozdrav za stare forumase i velike budale koji zive nasu jadnicu.
Nakotilo se ovdje puno insajdera i adolescenata kojima je neki "novinski" clanak vodilja ili mahalska prica pa kenjaju po pdf-u. Najzanimljiviji mi je ovaj Simo sto "zna" i sto se cuje s ljudima iz uprave, sto uvjerava sam sebe a i druge da necemo ispast jer "zna" pa pojede ono sto pokenja. Forum je odavno izgubio smisao onoga sto je trebao biti ali pravdacemo se tim da se sve ubrzano mijenja pa i ovo.
O Azmiru, Nini, Seceru, Aci, Buciju, vodji se najvise pise zadnjih dana jer iscekujemo prvog da nas iscupa iz djubreta a ostale cemo gazit do tog cilja a vecina nece siru sliku da pogleda. Ja iskreno ne vjerujem seoskoj varalici i egomanijaku iako je trenutno jedino realna i najbolja opcija.
Ima ona "ko te izda jednom, izdace te opet". Zivi bili pa vidjeli. :bih:
To za ispadanje sam vam milion puta ponovio, pi.ke luzerske. Eto vi sad odma na startu recite nećemo ući u PL pa da se i ne takmičimo bezveze. Hebo vas i Simo i ta priča više.

Kojem god klošaru koji me uzima u usta u tom kontekstu šta nije jasno može se javiti privatno da dobije sve informacije u vidu prepiski, kontakata, izjava ljudi u i oko kluba jer se sa većinom čujem, osim ovim pi.kicama koje prljav veš iznose samo kad voda dođe do grla, ne znam što su šutili kad su to sve znali onda kad je još vremena i nade ostalo da se spasimo. Te direktne krivce za ispadanje malo bacaj po ustima, nemoj mene.

Što Invictus kaže, minimalno pola ekipe je pod mojom direktivom, birao pojačanja, trenera, doveo agenciju, krojio početnih 11, pa ako me naljutite morat ću i ove sezone izboriti - ispadanje. :bih:
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 jul 2023, 18:26

01 jul 2023, 18:23
sl2zla je napisao/la:
Nakotilo se ovdje puno insajdera i adolescenata kojima je neki "novinski" clanak vodilja ili mahalska prica pa kenjaju po pdf-u. Najzanimljiviji mi je ovaj Simo sto "zna" i sto se cuje s ljudima iz uprave, sto uvjerava sam sebe a i druge da necemo ispast jer "zna" pa pojede ono sto pokenja. Forum je odavno izgubio smisao onoga sto je trebao biti ali pravdacemo se tim da se sve ubrzano mijenja pa i ovo.
O Azmiru, Nini, Seceru, Aci, Buciju, vodji se najvise pise zadnjih dana jer iscekujemo prvog da nas iscupa iz djubreta a ostale cemo gazit do tog cilja a vecina nece siru sliku da pogleda. Ja iskreno ne vjerujem seoskoj varalici i egomanijaku iako je trenutno jedino realna i najbolja opcija.
To za ispadanje sam vam milion puta ponovio, pi.ke luzerske. Eto vi sad odma na startu recite nećemo ući u PL pa da se i ne takmičimo bezveze. Hebo vas i Simo i ta priča više.

Kojem god klošaru koji me uzima u usta u tom kontekstu šta nije jasno može se javiti privatno da dobije sve informacije u vidu prepiski, kontakata, izjava ljudi u i oko kluba jer se sa većinom čujem, osim ovim pi.kicama koje prljav veš iznose samo kad voda dođe do grla, ne znam što su šutili kad su to sve znali onda kad je još vremena i nade ostalo da se spasimo. Te direktne krivce za ispadanje malo bacaj po ustima, nemoj mene.

Što Invictus kaže, minimalno pola ekipe je pod mojom direktivom, birao pojačanja, trenera, doveo agenciju, krojio početnih 11, pa ako me naljutite morat ću i ove sezone izboriti - ispadanje. :bih:
De ba sta se nerviras radi lika koji je prekjucer profil napravio. Eto on zna sve. Kaze nece niko siru sliku da pogleda. Likovi privatizovali klub, nikakve informacije na vidiku nema osim ovdje na forumu i nadje se neko da opet brani ovu bagru koja nam je skoro klub syebala
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 01 jul 2023, 18:29

Skver je napisao/la:
01 jul 2023, 12:11
- Sve smo dogovorili i na sjednici Skupštine, koja je sazvana za utorak, 4. jula, trebali bismo preuzeti klub, po istom principu rada kao do sada. Da bismo promijenili aktuelni model potrebno je provesti proceduru što zahtijeva određeno vrijeme. Zbog toga ćemo preuzeti klub po postojećem modelu, a potom pristupiti promjeni Statuta, kazao je Husić

P.S. Izmedju redova Azmir preuzima klub, Potpisan memorandum po kojem su mu ovi "poklonili" za pare upravljacka prava i skupstinska mjesta.....Azmirova dobra volja da li ce popunjavati skupstinu, ne vidim razlog da se neko drugi pita za njegove pare, jedino grad tj. GU treba da ima svoje predstavnike u UO i skupstini ali ozbiljne sad u kojem reciprocitetu ne znam.....grad kao vlasnik koji finansira klub u vecoj kolicini novca treba biti prisutan, treba sjesti i dogovoriti se......kakv bolan neki Aco i udruzenje, sto nisu naopisali saopstenje kad smo ispali, sad nasli nesto pametovati i praviti neke svoje kombinacije. Navijackoj grupi Fukare 1987 obezbjediti jedno mjesto jer je tako dogovoreno i momcima svaka cast na istrajnosti koji su uveliko pomogli da se rijesimo ovih sto su nas odveli u federalnu. Ako Azmir bude smatrao da mu treba jos neko u UO, ima ljudi poput npr. Saliha Sabovica koje bi trebalo prikljuciti i ljudi koji sa svojim znanjem i novcima mogu pridonijeti boljitku Slobode....Ako nista nece vise biti zohara i pijavica stu se grebali na racun kluba.
Grad Tuzla nije vlasnik FKSlobode, jer je ista udruzenje gradjana registrovana kod ministarstva pravde.
Grad Tuzla daje stadion klubu i novac za projekat razvoja sporta koji im ovi moraju pravdati. Isto tako pare se mogu dobiti od kantona i federacije koji ne daju a da daju po istoj logici bi bila prica da su i oni vlasnici.
Sce je neki dan objasnio Lugavic.
Msm da je Đasmin unio zabludu kada je govorui da je klub gradski i sviju nas.
Za 100 % potvrdu moje teze treba vidjeti historijski izvod kluba gdje pise ko su osnivaci, ali garantovano osnivac nije grad tuzla
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 01 jul 2023, 18:30

DamirT je napisao/la:
01 jul 2023, 18:26
01 jul 2023, 18:23
sl2zla je napisao/la:

De ba sta se nerviras radi lika koji je prekjucer profil napravio. Eto on zna sve. Kaze nece niko siru sliku da pogleda. Likovi privatizovali klub, nikakve informacije na vidiku nema osim ovdje na forumu i nadje se neko da opet brani ovu bagru koja nam je skoro klub syebala
Samo nek navedu jednu stvar za koju sam ovdje rekao da će biti, a da nije bilo u bobu tako, ja ću navesti 20 stvari da jeste onako na prvu samo što se sjećam.

Hvataju se toga "eto ispali smo", kao da nisam milion puta rekao halo to je moje mišljenje, mislim da imamo dovoljno dobru ekipu, ekipa me demantovala pokazala da nije ni za qrca i to je to. Svaki put kad po nekom opletem pojavi se neki nick koji tu priču vucara za sobom, sve nešto gledam da fino odgovorim, ma idite više u... Mrš
Aco mi se nešto ne javlja (ako nije baš on iza ovog nicka), da ga nije debeloguzi drugar pojeo zabunom?

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 jul 2023, 18:34

01 jul 2023, 18:30
DamirT je napisao/la:

Samo nek navedu jednu stvar za koju sam ovdje rekao da će biti, a da nije bilo u bobu tako, ja ću navesti 20 stvari da jeste onako na prvu samo što se sjećam.

Hvataju se toga "eto ispali smo", kao da nisam milion puta rekao halo to je moje mišljenje, mislim da imamo dovoljno dobru ekipu, ekipa me demantovala pokazala da nije ni za qrca i to je to. Svaki put kad po nekom opletem pojavi se neki nick koji tu priču vucara za sobom, sve nešto gledam da fino odgovorim, ma idite više u... Mrš
Aco mi se nešto ne javlja (ako nije baš on iza ovog nicka), da ga nije debeloguzi drugar pojeo zabunom?
Ne bi me cudilo da je pod nekim novim nickom i on ovdje. Sreca pa ne znam bucka, mogao bi i mene pojesti :rol: :rol: :rol: :rol:

I na kraju krajeva, ovo je forum, svi imamo pravo na svoje misljenje. Mogu i ja reci da cemo igrati LP za 3 godine (sto znamo da necemo), to je moje misljenje. Interesantno svaki novi nick napadne na tebe :urnebes:
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 01 jul 2023, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 jul 2023, 18:34

klma1 je napisao/la:
01 jul 2023, 18:01
ma kako god ti kazes. Vidimo da je i TC puna nekih menadžerskih talova i dilova. Bunili ste protiv menadzerskih agencija pa me bas zanima da li ce tako biti i u buduce ili vi imate svoje igrače od kojih namjeravate uzimati procenat i sl
Šećer je igrac gradske uprave i ok oni daju pare, aminuju neplaćanja poreza i sl. Da li to sad znaci da je Azmir igrac gradske uprave.
Menadzerske agencije i talovi su realnost moderkog fudbala, valjda bi ti to trebao znati jer pratis fudbal aktivno. Naravno da ce biti guranja i minutaze za neke menadzerske igrace i kod Azmira, ali o tome necu javno. Zna se ko je dobar sa Azmirom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 01 jul 2023, 18:41

DamirT je napisao/la:
01 jul 2023, 18:34
01 jul 2023, 18:30
DamirT je napisao/la:

Ne bi me cudilo da je pod nekim novim nickom i on ovdje. Sreca pa ne znam bucka, mogao bi i mene pojesti :rol: :rol: :rol: :rol:
Jest Aco navalio na ovo "ovdje ljudi slabo pamte, ko te hebo godinama, hebaće te opet"

E moj Aleksiću, ova mu je dobra, slabo pamtimo rezultate Azmira Husića na čelu kluba, a podmetanje nogu čaršijskih hijena među kojima je i on.
Zaboravili bi mi čaršiji i ispadanje, nego je još svježe pa ide malo teže to sa zaboravom.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 01 jul 2023, 19:05

Ne mogu da vjerujem da ovdje pojedini u superlativu pišu o Salihu Šaboviću... Proguglajte malo kako je oštetio, Slobodu, i mnoge radnike ljude....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.