Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ugasit ces se Zeljeznicare prije nego se stabilizujes 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Znam da boli… ybg proći će
Bice to bolje,kazu kad prodje stabilizacija kluba.

Bgm im se vraca sve ono na sta ih je hulahopka upozoravao.
Ova TC ne znam dal.je trening odradila.
Pitanje vremena kad ce sve puci kao kula od karata.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- svrakino1921
- Kontakt:
Tifo je napisao/la: ↑01 jul 2023, 20:58Sto jes, jes... Zna ova TC biti neugodna!![]()
![]()

-
- Kontakt:
Pomislio sam da nasu temu citam.. ohanite malo, smoriste nas.
Zmaj od Bosne 9svrakino1921 je napisao/la: ↑01 jul 2023, 21:04![]()
![]()
Nermin Bašić najavio novosti u igri FK Željezničar, ali sve je još na početku.
Jedini trener u drzavi koji se edukovao I skolovao na zapadu.
E sad dok ovi levati od igraca skontaju sta on hoce prodje voz.
Jedini trener u drzavi koji se edukovao I skolovao na zapadu.
E sad dok ovi levati od igraca skontaju sta on hoce prodje voz.
E čuj poniženja i ciganije da moliš ljude da pomjere domaćinstvo iz Izraela da bi oni mogli platiti put,pa to je nezapamćeno u svijetu fudbala i ono hoće u evropu a ni za put nemaju
ugasi ih Amawe živ bio

- FKSDoGroba
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 jul 2023, 20:57![]()
![]()
![]()

Ovaj prelazni rok nije za nivoa turbine iz jablanice, a ne Željezničara. Samo što tu nije ništa čudno, došli smo do tog nivoa u ligi da klubovi bez problema plaćaju obeštećenja, daju vrhunske plate za naše standarde.
Moramo biti svjesni da mi banke nemamo na raspolaganju za igrački kadar i da sve ide na otplaćivanje dugova.
Mi nemamo investitora, nemamo HDZ i SNSD, realno gledamo imamo što skupimo, i što je apsolutno nedovoljno da dovedemo igrača koji valja.
Nemamo šta ponuditi igraču, ni dobru platu ni mogućnost nekod dobrog transfera.
Zadnji transfer koji smo imali je Hajdarević koji je otišao u drugu tursku ligu za dva kontejnera Alpele i čokolipsa, i to se hudnik vratio odma jer mu je plata redovnija u Želji bila nego u Turskoj.
Nebitni smo na tržištu jednostavno i dok god bude tako, dok budemo plaćali brkatu sominu usta ga *****, ivu zadru zvanog ermin zec i još nekih klinaca milion, ovako će nam biti. Polovnjak rustemović, igrači iz četniteta, migranta iz blažuja i to ti je to.
Zavaljeni smo za par godina toliko da ćemo se još dobro govana najesti da se izvučemo iz svega. Naše ja da budemo uz Željezničar, da plaćamo ulaznice, da se učlanimo u klub, kupimo nešto iz fan shopa i to je to.

Moramo biti svjesni da mi banke nemamo na raspolaganju za igrački kadar i da sve ide na otplaćivanje dugova.
Mi nemamo investitora, nemamo HDZ i SNSD, realno gledamo imamo što skupimo, i što je apsolutno nedovoljno da dovedemo igrača koji valja.
Zadnji transfer koji smo imali je Hajdarević koji je otišao u drugu tursku ligu za dva kontejnera Alpele i čokolipsa, i to se hudnik vratio odma jer mu je plata redovnija u Želji bila nego u Turskoj.
Nebitni smo na tržištu jednostavno i dok god bude tako, dok budemo plaćali brkatu sominu usta ga *****, ivu zadru zvanog ermin zec i još nekih klinaca milion, ovako će nam biti. Polovnjak rustemović, igrači iz četniteta, migranta iz blažuja i to ti je to.
Zavaljeni smo za par godina toliko da ćemo se još dobro govana najesti da se izvučemo iz svega. Naše ja da budemo uz Željezničar, da plaćamo ulaznice, da se učlanimo u klub, kupimo nešto iz fan shopa i to je to.

- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Aferim momak!Lakoste je napisao/la: ↑02 jul 2023, 06:36Ovaj prelazni rok nije za nivoa turbine iz jablanice, a ne Željezničara. Samo što tu nije ništa čudno, došli smo do tog nivoa u ligi da klubovi bez problema plaćaju obeštećenja, daju vrhunske plate za naše standarde.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti si dobar primjer. Nisi navijač, a pratiš najveći klub u državi.
Hoce coach da igra 3-4-3 sa dzaberom i igracima iz prve federalne 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Najvise volim ovaj dio godine, kad se pitari guraju u polufinale LP pa za 2 3 mjeseca tjeraju sve iz kluba.
Klub im kao nikad jaci a Zeljo im glavna tema.
Volim te Zeljeznicare
Klub im kao nikad jaci a Zeljo im glavna tema.
Volim te Zeljeznicare
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Potpuno se slazem s tobom, jer mi sad kad se vratimo iz Antalije sa priprema, vec planiramo u januaru na Himalaje da odemo na nove, e onda cemo harati ligom...

- ElCartel11
- Kontakt:
A do tad nam samo zeljkan u glavi 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Fali ti jos smajlica, de jos malo komentarisi Basica i Bekrica. Ipak su vam oni po pisanju prioritet.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Ma bjezi ba sta te to pogadja...godrina je napisao/la: ↑02 jul 2023, 10:50Fali ti jos smajlica, de jos malo komentarisi Basica i Bekrica. Ipak su vam oni po pisanju prioritet.
Generalno, evo Basic uvodi novine, krenuo je od priprema, odveo ekipu na pripreme toliko da odu do N.Varosi,klanjaju Bajram Namaz i u povratku odigraju na nekoj livadi malo lopte sa Arsenalom iz Londona, pardon Tivta.
Nevdjena novina...

Bekric radi dobar posao,maknuo je nekoliko ljudi sa semafora, tako da umjesto prodaje maramica ,vodice se kao uposlenici u mesarama, fan shopu, konobarisace, a usput dobro i za klub...
Kad nisu na raboti , odigraju koju tekmu, cisto malo kondicije da nabiju...
Da ste otisli u Antaliju ko mi, nista od taktike i novina se ne bi moglo napraviti, ko bi ih iz mora izvukao, ovako, najozbiljniji ste kandidati za grupne faze KL,aferim