FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Šta bi sa natkrivanjem Zapada, pustili bombu sa se priča o tome a ne o ispadanju iz lige?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
4 godine ste nas uvjeravali da je ovo uredjenje kluba najbolje moguce i savrseno tako da ne vidim zasto bi ga sad odjednom trebalo mijenjati i zasto sad odjednom vi isti govorite kako ne valja?
nema nikakve potrebe da se zuri sa promjenama statuta ili uredjenja, posebno sad kad su dosli pravi ljudi da naprave da to radi i posebno sad kad smo vam povjerovali da je uredjenje dobro, sa pravim ljudima na pravim mjestima.
imali ste 4 godine da se igrate po svojim uslovima i BAS NIKO vas nije sabotirao i ometao. De malo sad pustite druge da se igraju i pokusajte da ne sabotirate, ali znam da necete moci, jer ovo su ipak veci ljudi
nema nikakve potrebe da se zuri sa promjenama statuta ili uredjenja, posebno sad kad su dosli pravi ljudi da naprave da to radi i posebno sad kad smo vam povjerovali da je uredjenje dobro, sa pravim ljudima na pravim mjestima.
imali ste 4 godine da se igrate po svojim uslovima i BAS NIKO vas nije sabotirao i ometao. De malo sad pustite druge da se igraju i pokusajte da ne sabotirate, ali znam da necete moci, jer ovo su ipak veci ljudi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Možemo svi palamuditi do sudnjeg dana, ako se 4. jula ne završi ova farsa sa imenovanjem novog UO nas nema na mapi za iduću sezonu.
Jedno je jasno nijedna strana ovdje nije iskrena do kraja.
Nadam se i da će na toj Skupštini šećer jr. i kompanija podnijeti detaljan izvještaj koliko su novca gradskog potrošili za svoj mandat, a koliko su oni obezbjedili sredstava. Da znamo na čemu smo, da li ima dugovanja prema igračima itd..
Nadam se i da će na toj Skupštini šećer jr. i kompanija podnijeti detaljan izvještaj koliko su novca gradskog potrošili za svoj mandat, a koliko su oni obezbjedili sredstava. Da znamo na čemu smo, da li ima dugovanja prema igračima itd..
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Koja je to glupost ulagati u tribinu koja je jedino spremna za rušenje. Čisto zamazivanje očiju.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ma zavrsava se 4 jula sve. Igraci i treneri spremni. Samo se ceka 4 jul i igraci su dovedenisviunapad1010 je napisao/la: ↑01 jul 2023, 19:27Možemo svi palamuditi do sudnjeg dana, ako se 4. jula ne završi ova farsa sa imenovanjem novog UO nas nema na mapi za iduću sezonu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Kako se ovo sve odvija dok ne bude zvanično ništa nije sigurno.DamirT je napisao/la: ↑01 jul 2023, 19:38Ma zavrsava se 4 jula sve. Igraci i treneri spremni. Samo se ceka 4 jul i igraci su dovedenisviunapad1010 je napisao/la: ↑01 jul 2023, 19:27Možemo svi palamuditi do sudnjeg dana, ako se 4. jula ne završi ova farsa sa imenovanjem novog UO nas nema na mapi za iduću sezonu.
Ne znam sta sad mogu syebati. Pokusali su sve i nisu uspjeli. Jedino jos da pozar podmetnu. Kakva su djubrad ne bi me ni to zacudilosviunapad1010 je napisao/la: ↑01 jul 2023, 19:42Kako se ovo sve odvija dok ne bude zvanično ništa nije sigurno.DamirT je napisao/la: ↑01 jul 2023, 19:38Ma zavrsava se 4 jula sve. Igraci i treneri spremni. Samo se ceka 4 jul i igraci su dovedenisviunapad1010 je napisao/la: ↑01 jul 2023, 19:27Možemo svi palamuditi do sudnjeg dana, ako se 4. jula ne završi ova farsa sa imenovanjem novog UO nas nema na mapi za iduću sezonu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑01 jul 2023, 19:44Ne znam sta sad mogu syebati. Pokusali su sve i nisu uspjeli. Jedino jos da pozar podmetnu. Kakva su djubrad ne bi me ni to zacudilosviunapad1010 je napisao/la: ↑01 jul 2023, 19:42Kako se ovo sve odvija dok ne bude zvanično ništa nije sigurno.

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Samo jedno pitanje , jel se sad radujemo dobrim rezultatima TC ili možemo po starom
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Samo suhi kvalitet i da je skuplje od 3 hiljade, da probijemo taj Šećerov prag
-
- Kontakt:
Mislim da to niko osim Azmira i njemu bliskih ljudi ne zna. Moja prva želja bi bio Abid Mujagić. Spominjali su se Kovćić, Šećerović i Mehidić, pa ćemo vidjeti za par dana ima li istine u tome. Što se tiče trenutnog rostera, najviše bih volio da ostanu Vošnjak, Šubert, Vranješ, Husejinović, Kapetanović i Delić.
simonknows je napisao/la: ↑01 jul 2023, 20:29Samo suhi kvalitet i da je skuplje od 3 hiljade, da probijemo taj Šećerov prag

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Svi nabrojani su world class igrači za Federalku.montolivo18 je napisao/la: ↑01 jul 2023, 20:30Mislim da to niko osim Azmira i njemu bliskih ljudi ne zna. Moja prva želja bi bio Abid Mujagić. Spominjali su se Kovćić, Šećerović i Mehidić, pa ćemo vidjeti za par dana ima li istine u tome. Što se tiče trenutnog rostera, najviše bih volio da ostanu Vošnjak, Šubert, Vranješ, Husejinović, Kapetanović i Delić.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Od Kovčića nema ništa, zvao je nudio se ali nema mjesta, kažu Azmirovi tako. Dobro, ima Kape. Kape 

Ide zapad punom parom, Kemal je to potjerao da valja. Sad kad je babuka došao nema vise izgovora kiša je ili se naoblačilo možda će kiša. Samo ulaz 15 km staviti ništa 3 km sto je neko predlagao. Pa neće Barbarez dolaziti za tapšanje po ramenu
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Huseinbasic - brzi i on bi nam dobro dosao.Sky9 je napisao/la: ↑01 jul 2023, 20:39Svi nabrojani su world class igrači za Federalku.montolivo18 je napisao/la: ↑01 jul 2023, 20:30Mislim da to niko osim Azmira i njemu bliskih ljudi ne zna. Moja prva želja bi bio Abid Mujagić. Spominjali su se Kovćić, Šećerović i Mehidić, pa ćemo vidjeti za par dana ima li istine u tome. Što se tiče trenutnog rostera, najviše bih volio da ostanu Vošnjak, Šubert, Vranješ, Husejinović, Kapetanović i Delić.![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Može on...LaBombonera88 je napisao/la: ↑01 jul 2023, 21:35Huseinbasic - brzi i on bi nam dobro dosao.Sky9 je napisao/la: ↑01 jul 2023, 20:39Svi nabrojani su world class igrači za Federalku.montolivo18 je napisao/la: ↑01 jul 2023, 20:30Mislim da to niko osim Azmira i njemu bliskih ljudi ne zna. Moja prva želja bi bio Abid Mujagić. Spominjali su se Kovćić, Šećerović i Mehidić, pa ćemo vidjeti za par dana ima li istine u tome. Što se tiče trenutnog rostera, najviše bih volio da ostanu Vošnjak, Šubert, Vranješ, Husejinović, Kapetanović i Delić.![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.