FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Izgleda da cemo ovu sezonu igrati sa 3 stopera, sto i nije losa opcija, s obzirom na kolicnu golova koje smo primili zbog kikseva odbrane
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Fino se puni tribina na Grbavici.
Trenutno oko 2000 navijaca
Trenutno oko 2000 navijaca
Biber izuzetno jak na lopti.
Mi smo bez Hodzica i Santosa 30% slabija ekipa
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
-
- Kontakt:
Ne znam dal postoji rijec da opise ovu katastrofu od ekipe i igre. Tuzno je, nakon izborene evrope u sezonu ulazimo slabiji za 50% najmanje i bez ikakvih ambicija, valjda da se stabilizujemo sta li.
-
- Kontakt:
Bez Hodzica ce biti vjetrometina nazad, a bez Santosa jalova i spora ofanziva.
Vise je smijesno koliko smo nesposobni. Nemogu vise ni da se sikiram.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Za nadati se da ce doci neka ozbiljnija pojacanja pred pocetak sezone. Vec sam sad iskljucio svaku nadu da nesto mozemo napraviti u EvropiMojaMalenkost je napisao/la: ↑01 jul 2023, 20:25Bez Hodzica ce biti vjetrometina nazad, a bez Santosa jalova i spora ofanziva.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ma kakva ozbiljnija pojacanja kad smo mrtvi kokuzi.
btw. jel onaj Santos potpisao i za koga?
btw. jel onaj Santos potpisao i za koga?
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Ma kakva kod nas tri u odbrani, nije ovo Italija ne zna se ovdje niko kretati u toj formaciji
-
- Kontakt:
Tri u odbrani, sva ti spora , katastrofa s loptom i svaki drugi kontakt a loptom kiks i sansa za protivnika. Samoubistvo
Nazalost Basic ce se tjerati nakon par kola a nista covjek nije kriv.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Kakva crna pojačanja bez para.Nismo mogli zadržati dva najbolja igrača zbog kompenzacije a da očekujemo neka ozbiljna pojačanja.A bgm ako ne dovedemo adekvatne zamjene za ovu dvojicu sta onda očekivati od Evrope i slj sezone.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 jul 2023, 20:26Za nadati se da ce doci neka ozbiljnija pojacanja pred pocetak sezone. Vec sam sad iskljucio svaku nadu da nesto mozemo napraviti u EvropiMojaMalenkost je napisao/la: ↑01 jul 2023, 20:25Bez Hodzica ce biti vjetrometina nazad, a bez Santosa jalova i spora ofanziva.
Republička liga BiH:1946
- Doktorinho
- Kontakt:
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Htjedoh sačekati eventualno prvu evro tekmu ali teško bi bilo izdržati toliko bez komentara. Što se utakmice a samim tim i novih igrača tiče, totalna katastrofa. Skoro pun istok te dočeka na ovakvoj utakmici, 13. dana pred najvažniju utakmicu sezone, a tvoja igra je blago rečeno bruka. Nadam se da je ovo i dalje samo eksperimentisanje, da igrači igraju na nekih 50-60%, jer ako je ovo naša realna igra, mi nemamo šta tražiti na prvih 6 mjesta u ligi. Od novih, Alison ništa pokazao nije, Biber je srednja žalost, a Arap mi se u drugu ruku ne čini loš, kao ni Vitonji i Bilal.
Ono što ja ne mogu da povjerujem, i svaki put se ibretim je činjenica kako mi stvorimo ili nađemo ovako katastrofa bekove. Galić i Jašarević u prvom loše, kao i Musić i Pašić u drugom. Stvarno mi nije jasno kako je moguće da ovako katastrofa bekovi igraju za nas. Dalje ne shvatam kako na nekih 10 metara od sredine terena uz aut liniju kada se lopta nalazi, naša sredina je na poziciji štopera i bekova, bek na drugoj strani od lopte je kod korner zastavice, a u 16 su dva krila i špic, čime se svaka lopta ukradena na tom mjestu, ili ako protivnik pobijedi u centaršutu, nama je rupa od 40 metara gdje nema nikoga.
Na kraju, odbrana nastavlja starim putem, Cocalić skrivi penal, Aco nabij izbij, Drina ne zna šta bi i kuda bi, kao preplašen, a vrhunac svega predstavlja ulazak Beće i njegova pozicija krilnog igrača, i Drlje na beku.
Neki zaključak ovoga svega, možda nekih 8 igrača ovdje da vrijedi čemu, trener Bašić nažalost ili se opustio, ili jednostavno ne može izvući više od ovih igrača, osim ako ovo nije maksimum naših igrača, već ponavljam neko eksperimentisanje i igra sa nekih 50-60%. A ako nije, teško nama u idućoj sezoni.
Ono što ja ne mogu da povjerujem, i svaki put se ibretim je činjenica kako mi stvorimo ili nađemo ovako katastrofa bekove. Galić i Jašarević u prvom loše, kao i Musić i Pašić u drugom. Stvarno mi nije jasno kako je moguće da ovako katastrofa bekovi igraju za nas. Dalje ne shvatam kako na nekih 10 metara od sredine terena uz aut liniju kada se lopta nalazi, naša sredina je na poziciji štopera i bekova, bek na drugoj strani od lopte je kod korner zastavice, a u 16 su dva krila i špic, čime se svaka lopta ukradena na tom mjestu, ili ako protivnik pobijedi u centaršutu, nama je rupa od 40 metara gdje nema nikoga.
Na kraju, odbrana nastavlja starim putem, Cocalić skrivi penal, Aco nabij izbij, Drina ne zna šta bi i kuda bi, kao preplašen, a vrhunac svega predstavlja ulazak Beće i njegova pozicija krilnog igrača, i Drlje na beku.
Neki zaključak ovoga svega, možda nekih 8 igrača ovdje da vrijedi čemu, trener Bašić nažalost ili se opustio, ili jednostavno ne može izvući više od ovih igrača, osim ako ovo nije maksimum naših igrača, već ponavljam neko eksperimentisanje i igra sa nekih 50-60%. A ako nije, teško nama u idućoj sezoni.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Nema ovdje eksperimentisanja ovo je realnost ovih igraca
Kao sto napisa @delinjo tjerat ce se trener koji nije nista kriv jer ovo je vrhunac
Ovaj par bekova je jedan od najlosiji u ligi,ubjedljivo
Kao sto napisa @delinjo tjerat ce se trener koji nije nista kriv jer ovo je vrhunac
Ovaj par bekova je jedan od najlosiji u ligi,ubjedljivo
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Sigurno da ima mjesta u našem veznom redu.Doktorinho je napisao/la: ↑01 jul 2023, 21:05Dobar je Biber, trebao igrati u Khimkiju prosle godine, međutim zbog ratnih okolnosti mu je propao angažman.
Drago mi je isto zbog povratka Gasala, izgledao je dosta dobro.
Rano je donositi zaključke na osnovu ove utakmice, dva kombinovana sastava, testiranje formacije, 6-7 igrača na probi, još prijateljska.
Koliko su nesposobni najbolje pokazuje organizacije utakmice. Daju dzaba ulaz na najbolju tribinu, ocekuje se dobar odziv i oni otvore samo jedan ulaz, tacnije jednu kapiju.
Kakva Uprava, takvi i igraci. Svaka im ponovo cast kako su uspjeli da budemo gori kad smo se gasili nego sad kad smo izborili Evropu i imali silne akcije sa svih strana. Treba i to znati Boga mi.
Kakva Uprava, takvi i igraci. Svaka im ponovo cast kako su uspjeli da budemo gori kad smo se gasili nego sad kad smo izborili Evropu i imali silne akcije sa svih strana. Treba i to znati Boga mi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- gegenpressing
- Kontakt:
To su priče za malu dijecu,pravdaju sebe.Nama su punili mozak kako neće biti nikakvih problema oko produženja ugovora,pa kad je palo u vodu,počela je priča o naknadama.lendra je napisao/la: ↑01 jul 2023, 21:03Kakva crna pojačanja bez para.Nismo mogli zadržati dva najbolja igrača zbog kompenzacije a da očekujemo neka ozbiljna pojačanja.A bgm ako ne dovedemo adekvatne zamjene za ovu dvojicu sta onda očekivati od Evrope i slj sezone.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 jul 2023, 20:26Za nadati se da ce doci neka ozbiljnija pojacanja pred pocetak sezone. Vec sam sad iskljucio svaku nadu da nesto mozemo napraviti u EvropiMojaMalenkost je napisao/la: ↑01 jul 2023, 20:25
Bez Hodzica ce biti vjetrometina nazad, a bez Santosa jalova i spora ofanziva.
Evo naš Jaganjac je otišao zimus pa još nismo dobili feninga od naknade.Amir napravio transfer u Bešiktaš još feninga nismo dobili,a oni nas uvjeruju ko da mi to moramo sutra odmah uplatiti.Pa nismo u saksiji rasli.
Svakako bi ih prodao poslije Evrope,uzeo pare,pa riješio te naknade ko iz neke stvari.
U njima je bila lova a ne u 1.pretkolu Konf.lige
Što se tekme tiče ne bih nikog kudio,klasično eksperimentisanje,pa valjda i služi prijateljska za te stvari.
Vidi se da smo umorniji a oni tek trebaju proći ovaj najteži dio,mislim da je Bašić dobio jasniju sliku o nekim igračima,kao i SD gdje najviše škripi.
Sretno nam!
Brohra ribo se...
Sad je već jasno da nas čeka veoma teška i mučna sezona.
Nisam htio nešto pretjerano komentarisati do sad, ali ova utakmica je pokazala da smo poprilično lošiji u odnosu na prošlu sezonu. Jeste prijateljska, ali ne može se tu mnogo toga promijeniti.
Izgleda da ne može stabilizacija kluba i napredak na terenu istovremeno, jedno mora trpiti. I ovaj put će trpiti teren.
Otišla su nam dva najbolja igrača, nismo doveli ni približne zamjene. Nekoliko prinova i nekoliko potkapacitiranih igrača na probi je dosadašnji saldo prelaznog roka.
Problem je u tome što ulazimo u jednu od najkvalitetnijih sezona otkad se igra liga, svi će biti mnogo jači nego lani, a mi ćemo biti slabiji i kola će se vjerovatno ponovo slomiti na treneru koji će biti najmanje kriv.
Ne znam ima li vremena i para da se situacija bar malo popravi, ali sa ovim rosterom nećemo primirisati borbi za Evropu. Ovo je po mom mišljenju najslabiji Željo poslije rata.
Nisam htio nešto pretjerano komentarisati do sad, ali ova utakmica je pokazala da smo poprilično lošiji u odnosu na prošlu sezonu. Jeste prijateljska, ali ne može se tu mnogo toga promijeniti.
Izgleda da ne može stabilizacija kluba i napredak na terenu istovremeno, jedno mora trpiti. I ovaj put će trpiti teren.
Otišla su nam dva najbolja igrača, nismo doveli ni približne zamjene. Nekoliko prinova i nekoliko potkapacitiranih igrača na probi je dosadašnji saldo prelaznog roka.
Problem je u tome što ulazimo u jednu od najkvalitetnijih sezona otkad se igra liga, svi će biti mnogo jači nego lani, a mi ćemo biti slabiji i kola će se vjerovatno ponovo slomiti na treneru koji će biti najmanje kriv.
Ne znam ima li vremena i para da se situacija bar malo popravi, ali sa ovim rosterom nećemo primirisati borbi za Evropu. Ovo je po mom mišljenju najslabiji Željo poslije rata.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Procitao sam da upravo da bi Coric mogao doci u Zelju za neku solidnu platu,navodno najvise zbog navijaca i atmosfere,inace je bez kluba
Trenutno korisnika/ca: balkanika, NazorUso, roccosiffredi i 46 gostiju.