What

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kako ga je brat opisao, svaka častadmin je napisao/la: ↑01 jul 2023, 16:39
Pa vidi tebe, hiljadu postova nijedan veze s mozgom nema, nijedan ozbiljan, svaki samo zajebancija. Na profilnoj ti kravlja lobanja s konzerve gulasa i kao tebi treba neko umno stivo. Ko da si ti prvi musterija i za sta sto zahtjeva intelekt i obrazovanje iznad osnovne skole. Ti si ovdje radi budalasanja. Sta drugo covjek da radi, nego da se spusti na tvoj nivo i pise o budalastinama
U čemu je problem ? Hoćeš da nešto koristiš ? Pa plati buraz .
Mislim da ne smije, bar kod mene su pozadi ili da je naprijed i da gleda prema nazad , tj okrenut sjedalicu prema pozadi
Tvoje dijete, tvoj auto, ti odlucujes gdje ce se voziti
Smije , ali nemoj . Moraš ugasiti airbag u tom slučaju .scudetto89 je napisao/la: ↑01 jul 2023, 23:08Mislim da ne smije, bar kod mene su pozadi ili da je naprijed i da gleda prema nazad , tj okrenut sjedalicu prema pozadi![]()
Znam u njemackoj da smije. Ako je okrenut nazad da se airbag iskljuci il ako je naprijed okrenut da se gurne skroz sjedalo nazad da je sto dalje od airbaga al ne znam kakva je situacija u BH i HR.scudetto89 je napisao/la: ↑01 jul 2023, 23:08Mislim da ne smije, bar kod mene su pozadi ili da je naprijed i da gleda prema nazad , tj okrenut sjedalicu prema pozadi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.