Hz1946 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 00:10
napoleon72 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 00:01
Hz1946 je napisao/la: ↑01 jul 2023, 23:42
Pavlović protiv Zarije mislim da stranu nije pogodio

onaj njihov 5. izvođač lansirao preko gola daleko
Ali tu tekmu mi je Crnkić ostao u lošem sjećanju koliko je želio izvesti prvi penal koji rutinski riješi ako se ne varam Kadušić.
Zato onaj penal koji je došao na samom kraju izvede kao najveći amater
Zadnji penal u raspucavanju je ofulao Kuzmanovic, ako si mislio na taj. Crnkic je ofulao onaj u finisu utakmice u regularnom dijelu. Nakon tog i promasaja na prazan gol u finalu kupa, dobro je ziv ostao.
Vala što se tiče raspucavanja jedino što mi je ostalo u sjećanju je prečka ako se ne varam Nihe i onaj njihov peti koji je promašio, kakva radost je tada bila svi već haman krenuli da izlaze a onda skakanje po tribini misleći da ima šanse
A Crnkić i široki... ima tu dosta ne bi da mi i to večeras dolazi u san
Mihojevic je precku pogodio

Nije Niho tad ni igrao, bio klupa.
Meni je fascinantno da je 90% vaznih promasenih penala naseg kluba bila neka slinava lopta, po zemlji ili poluvisoka, na 2 metra od golmana. Idealna za branjenje. Ta precka Mihojevica me ne boli ni najmanje, covjek probao raspalit, ofulao, yebaji ga. Al Crnkic i Mico protiv Zarije, Krste protiv Milsamija i Sirokog u sezoni 18/19 (tad bi nam Zrinjski prisao na dva boda da i njima Curjuric nije promasio krec u zadnjoj minuti), Melun protiv Kukesija, Rahman na derbiju kad smo izgubili na Kosevu 0:1... Svi pucali uzasno. Ovi Bekici su bili hladnokrvni, Almir je tresne pod precku ko Lampard, Amer mu.da do poda, prvo gol na Pecari u finalu kupa pa na derbiju gdje bi mu ona glava s mrezicom letjela da je ofulao i gurnuo konama titulu u ruke.