FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A bilo je dobrih utakmica, samo što smo opet svi gladni jer nam treba dosta više tih događaja pa da se nešto može i djeci pričati 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hame Džakmić je bio određen da puca penal protiv Kukesija, ali se navodno prepao, sakrio, pobjegao.....haj znaj.
Ljudi ja mislim da je jedan od nove dvojice stranacs koji su nam dosli visak, osim marketinga koji ce nam dobro doci. Da cemo igrati Evropu, onda ne bi sigurno, ali s ozbirom da je realno da ove sezone ne mozemo u grupnu fazu, bez obzira na pojacanja. Utakmice cemo igrati jednom sedmicno, tek ponekad dvaput kad budemo igrali kup. Na desnoj strani Kyeremeh, Ikic, Guly, Sredina Avram, Lijevo Juznoamerikanci i Ziljkic, u napadu Renan i Hamza.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
A protiv Rudara u osmini finala kad smo duplu osvojili?napoleon72 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 00:31Ispali smo i od Mladosti u prvoj rundi kupa u sezoni 17/18![]()
Od uspjesnih penal serija tu su i pobjede protiv Viteza u kupu u sezoni 13/14 (kasnije osvojili), protiv Zrinjskog 14/15 (ispali od Borca u narednoj rundi), u finalu kupa 20/21 protiv Borca.

Runda prije tog Krle zabio protiv Veleža za pobjedu, a onda penali u Kaknju. Ostalo je historija.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Rahmanovic koliko je dominirao ligom, toliko je bio slab u gotovo svim europskim utakmicama, bas nas je "prodavao".
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Torpedo Kutaisi nimalo naivna ekipa. Bice tesko, ali ipak ocekujem prolaz. Kazahstanci su sanse objektivno 50-50. Da je aBd proci u trece pretkolo, a tu mozemo nesto napraviti samo ako nam ne dodje prejaka ekipa.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Što ne spavaš Chony
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- HordasOdMalena
- Kontakt:
GalileoGalilei je napisao/la: ↑01 jul 2023, 23:30Ako neko naleti na video te prečke brata Viverosa, neka okači.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Al to ljeto 2014 kući guniš i od Haugedunda i od Atromitosa a u revanšu u gostima prolaziš dalje hahahahs
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Od svega toga najviše me boli Brest
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Mulalić je zbog neravnog terena stao u rupu i doživio distorziju skočnog zgloba, koja jeste nezgodna, ali ne radi se o teškoj povredi kao što se na prvu činilo. Ipak, Mulalić će svakako preventivno uraditi dodatne pretrage, kako bi i on i klub bili sigurni da povreda nije ozbiljna.
S druge strane, Ikić je dobio udarac ali je dobro prošao i normalno će nastaviti trenažni proces te će već od sutra biti u potpunosti na raspolaganju stručnom štabu
S druge strane, Ikić je dobio udarac ali je dobro prošao i normalno će nastaviti trenažni proces te će već od sutra biti u potpunosti na raspolaganju stručnom štabu
Do kad ostaju na pripremama?
- Objektivac1946
- Kontakt:
Je li ovo mobilna aplikacija prestala sa radom? Danima ne mogu da se ulogujem i da je reinstaliram nema je na google play store
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Nije. Kod mene radi najnormalnijeObjektivac1946 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 10:02Je li ovo mobilna aplikacija prestala sa radom? Danima ne mogu da se ulogujem i da je reinstaliram nema je na google play store
- napoleon72
- Kontakt:
I to rezultati kuci u te tri tekme:
0:1
1:2
2:3

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
E fkt koja je fora sa ovim Arminom Imamovicem.Sta je on igrao u Rudaru? Ima beton jaku statistiku.Takodjer vjerovatno ni od Mihajla nema nista..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Beli98, Chony533, Dave, miguelramos, napoleon72, riki46, skoJaa i 62 gosta.