Jeftina zemlja al nije jeftino doc do njeSokolPravde je napisao/la: ↑28 jun 2023, 08:42Jedva cekam utakmicu i put za Armeniju ....![]()
Armenija zanimljiva zemlja

Jeftina zemlja al nije jeftino doc do njeSokolPravde je napisao/la: ↑28 jun 2023, 08:42Jedva cekam utakmicu i put za Armeniju ....![]()
Armenija zanimljiva zemlja
S jednim dobrim krilom koji ce igrat umjesto Malekinusica ovo bi danas extra bilo i nadam se da cemo ga uskoro dovest, a onda golmana i stoperasupervizor je napisao/la: ↑28 jun 2023, 20:08Neke crtice iz današnje utakmice:
Barišić beton odigrao
Bekovski par Ćorluka-Marin bi mogao bit vrhunski,Marin mi izgleda kao odličan upgrade na ekipu
Stanić i Čanađija bi mogli bit također top pojačanja,dok još malo nadođu i pohvataju zamisli
Ramić mali nadolazi polako,moglo bi bit nešto od njega,danas dosta bolji i sigurniji
Malekinušić katastrofa živa,nije ni Mišić nešto bolji,tanko
Kožulja ako pričekamo i strpimo se dok ne uđe u formu mogao bi nam višestruko vratit,vidi se da zna,u našoj ligi može i ovakav igrat
Soldu bi stavio ispred Marića na gol,kad sve zbrojim i oduzmem
Danas smo bili bez Jukića i Jakovljevića(što opet potvrđuje rovitost obrane,nešto treba gledat)
Odlična provjera za nas,vidi se da je HNL brži i drago mi je što smo se brzo privikli.Padove u igri ću zasad prepisat neuigranosti i ipak manjku kvalitete na tim prozvanim pozicijama.Mislim da uz pojačanja ova momčad ima dobar potencijal.
Krilo pod obavezu, stopera nac do 2 predkola i golmana
Nema ti nista od toga.Sabljic i Malekinušić borba za lijevo krilo dok ce Senić ili Zlomislić uletiti na Jakovljevicevo mjesto jer je i Magdic jos ozljedjen.Jedini1905 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 21:40Krilo pod obavezu, stopera nac do 2 predkola i golmana
Jedini1905 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 21:40Krilo pod obavezu, stopera nac do 2 predkola i golmana
Ja sam danas cuo za 2 potencijalna pojacanja krilo, ako dodje bar jedno od ovo dvoje sto spominju bilo bi extraCesc44 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 20:30Jedini1905 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 21:40Krilo pod obavezu, stopera nac do 2 predkola i golmana![]()
asociraj nas malo,da se mislimoJjoossiipp je napisao/la: ↑02 jul 2023, 15:15Dolazi nam poznato, a strašno pojačanje… Ovdje je se nas klub pokazao premocnim….
Bivsi igrac Hajduka i Sibenika?Jjoossiipp je napisao/la: ↑02 jul 2023, 15:15Dolazi nam poznato, a strašno pojačanje… Ovdje je se nas klub pokazao premocnim….
Daj makar inicijaleJjoossiipp je napisao/la: ↑02 jul 2023, 15:15Dolazi nam poznato, a strašno pojačanje… Ovdje je se nas klub pokazao premocnim….
nije valjda Jakoliš to strašno pojačanjeAntipolitika3 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 15:34Bivsi igrac Hajduka i Sibenika?Jjoossiipp je napisao/la: ↑02 jul 2023, 15:15Dolazi nam poznato, a strašno pojačanje… Ovdje je se nas klub pokazao premocnim….![]()
![]()
Nije orginalni vec kazu burazer musupervizor je napisao/la: ↑02 jul 2023, 15:39nije valjda Jakoliš to strašno pojačanjeAntipolitika3 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 15:34Bivsi igrac Hajduka i Sibenika?Jjoossiipp je napisao/la: ↑02 jul 2023, 15:15Dolazi nam poznato, a strašno pojačanje… Ovdje je se nas klub pokazao premocnim….![]()
![]()
![]()
Ja za samo jednog znamAntipolitika3 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 15:42Nije orginalni vec kazu burazer mu![]()