FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

AulleTa
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la AulleTa » 05 mar 2011, 18:49

@drinski vuk:

Drina - Olimpic 1:3
Drina - Borac 0:2

Toliko o tvom poznavanju vlastitog tima. :cry:
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 05 mar 2011, 18:52

drinski_vuk je napisao/la:Transfermarket nije nikakvo mjerilo. Ti igrači Drine zasigurno nisu klasa za 6-7 najjačih evropskih liga ali za naše uslove sasvim su dobri. Savanović je prošlu utakmicu bio rezerva. Danas smo igrali bez tri igrača iz odbrane. A kliko je Budućnost bolja pokazuje to šro već dvije utakmice nisu dali gol. Hella jel niste pobjedili 1:0 iz penala u 80 i nekom minutu. I to nepostojećeg.
Koji to mi? Ne kontam ti pricu nikako.

drinski_vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinski_vuk » 05 mar 2011, 18:55

AulleTa je napisao/la:@drinski vuk:

Da mi ne reče ja ne bih znao :lol: Bio sam na obe. Borac nigdje nisam ni pomenuo. Što se tiče Olimpika rekao sam da smo bili ravnoprvni. I sad stojim iza toga. Poluvrijeme se završilo 1:1. U prvoj polovini drugog poluvremena smo bili bolji imali 2-3 dobre šanse ( od kojih najbolja Lazarevićeva ) da povedemo i nismo ih iskoristili. E onda slijedi kazna u 80 i 85 minuti. Hella Čelik.

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 05 mar 2011, 19:13

drinski_vuk je napisao/la:

Da mi ne reče ja ne bih znao :lol: Bio sam na obe. Borac nigdje nisam ni pomenuo. Što se tiče Olimpika rekao sam da smo bili ravnoprvni. I sad stojim iza toga. Poluvrijeme se završilo 1:1. U prvoj polovini drugog poluvremena smo bili bolji imali 2-3 dobre šanse ( od kojih najbolja Lazarevićeva ) da povedemo i nismo ih iskoristili. E onda slijedi kazna u 80 i 85 minuti. Hella Čelik.
Jok Celik, ja sam simpatizer Olimpika i Borca. Zapeo mi je komentar za oko jer realno niste jaci od Celika, nit imate pribliznu istoriju, sve je to do privremene forme...

drinski_vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinski_vuk » 05 mar 2011, 19:29

Hellas je napisao/la:

Jok Celik, ja sam simpatizer Olimpika i Borca. Zapeo mi je komentar za oko jer realno niste jaci od Celika, nit imate pribliznu istoriju, sve je to do privremene forme...
Ja ne govorim o istoriji. Govorim o tome da su nas pobjedili iz nepostojećeg penala.

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 05 mar 2011, 21:19

Hellas je napisao/la:

mislim da istorija s ovim veze nema nekad je i Notingem bio prvak Evrope sad ga nema nigdje, ja garantujem da je Drina imala tada ovog trenera rezultat bi bio drugačiji što potvrđuju i rezultati od njegovog dolaska
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 05 mar 2011, 22:02

atsmosfera u klubu dosta nezdrava i ne znam ko bi mogao da bude novi trener. Iskreno, najvise bih volio da to bude nas covjek, Karic,ali sumnjam da ce on htjeti da sjedne na klupu,ako je Kuman podnio ostavku...mozda je to bilo u trenutku da je podnesena ostavka..pred nama je,sacekajmo da vidimo sta ce biti...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 05 mar 2011, 22:08

Hodza_manLju je napisao/la:atsmosfera u klubu dosta nezdrava i ne znam ko bi mogao da bude novi trener. Iskreno, najvise bih volio da to bude nas covjek, Karic,ali sumnjam da ce on htjeti da sjedne na klupu,ako je Kuman podnio ostavku...mozda je to bilo u trenutku da je podnesena ostavka..pred nama je,sacekajmo da vidimo sta ce biti...

i ja bi volio da nas preuzme Karic vidjecemo sta ce biti,joj sta uradismo od sebe Boze dragi :( :(
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 05 mar 2011, 22:15

neutralan__ je napisao/la:
Hodza_manLju je napisao/la:atsmosfera u klubu dosta nezdrava i ne znam ko bi mogao da bude novi trener. Iskreno, najvise bih volio da to bude nas covjek, Karic,ali sumnjam da ce on htjeti da sjedne na klupu,ako je Kuman podnio ostavku...mozda je to bilo u trenutku da je podnesena ostavka..pred nama je,sacekajmo da vidimo sta ce biti...

i ja bi volio da nas preuzme Karic vidjecemo sta ce biti,joj sta uradismo od sebe Boze dragi :( :(
Iskreno ,sa ovakvom ekipom tesko da cemo ostati u ligi. Ja bih licno volio da se ekipa podmladi i to je to. Neka ubacuju sve vise nase juniore i za koju godinu bismo imali super mladu i super dobru ekipu, a ne ovako, dovode se igraci sa strane,koji ne zasluzuju da budu na platnom spisku. Taj novac bi trebalo preusmjeriti na nas omladinski pogon,ali politika kluba je dosta drugacija. Klub sluzi da bi se prao novac haman. Toliki novac dat na uredjivanje terena,a nasi igraci igraju na krompiristu, SRAMOTA. Nadat se je boljem,ali tesko da ce se sta bilo promijeniti.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 05 mar 2011, 22:25

Hodza_manLju je napisao/la:

Iskreno ,sa ovakvom ekipom tesko da cemo ostati u ligi. Ja bih licno volio da se ekipa podmladi i to je to. Neka ubacuju sve vise nase juniore i za koju godinu bismo imali super mladu i super dobru ekipu, a ne ovako, dovode se igraci sa strane,koji ne zasluzuju da budu na platnom spisku. Taj novac bi trebalo preusmjeriti na nas omladinski pogon,ali politika kluba je dosta drugacija. Klub sluzi da bi se prao novac haman. Toliki novac dat na uredjivanje terena,a nasi igraci igraju na krompiristu, SRAMOTA. Nadat se je boljem,ali tesko da ce se sta bilo promijeniti.
sve to stoji cist primjer je onaj Jahic lik doveden kao veliko pojacanje a ustvari nista nije pomogao vise je sjedio na klupi a i kad dobije priliku slobodno mogu rec obruka se,a to za omladisnki pogon je tesko ostvarljivo jer skoro je UEFA (ili FIFA nemam pojma ko) je donirala veliku sumu novca za omladisnki pogon,bili su nam obecali sve i svasta ali naravno od toga nista nije bilo,gdje su pare :?: :?:...a za stadion ja ne znam jesmol mi toliko glupi pa dat 120 000 km na ono kao sto si ti rekao krompiriste :roll: :(

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 05 mar 2011, 22:55

Hellas je napisao/la:
Ja ne govorim o istoriji. Govorim o tome da su nas pobjedili iz nepostojećeg penala.
Ne govorim ni ja o istoriji ona je usput.
Po tvome sto neko rece WBA dobije Manchestera utakmicu ili cak obe u ligi i WBA je bolji, a ovamo ispadne u ligi :D. Ako je tabela jedina mjerodavna u ovom trenutku recimo onda po tabeli Celik je bolji.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 05 mar 2011, 22:59

evo malo slika sa danasnje utakmice

stadion katastrofa
slika
slika
slika
slika
svaka cast za RA
slika
na kraju aplauzi za Velez zasluzeno nema sta
slika
slika
slika

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 06 mar 2011, 00:33

neutral brate reci mi kako ste igrali danas ? i Velez ako nije tesko :D ?
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 06 mar 2011, 00:39

Giallorossi je napisao/la:neutral brate reci mi kako ste igrali danas ? i Velez ako nije tesko :D ?
od svih utakmica kod kuce danas smo igrali najgore,ali i teren je bio los nije se ni moglo igrati,mozda smo bili malo bolji,imali vise prilika,Velez nam zadavao probleme preko desne strane gdje je igrao Gadzo brz,prvo poluvrijeme smo imali nekih poluprilika nista ozbiljno,onda u drugom poceli silovito odma napravili 2-3 prilike ali lopta nece u go,i onda kazna guzva u nasem sesnaestercu prvi sut golman brani ali drugi je nemocann i to je 0:1 u nastavku uspavanka nasi kao da su se pomirili sa porazom a Velez zadrzavao loptu u svom posjedu sto je duze mogao ;)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 06 mar 2011, 00:43

Giallorossi je napisao/la:neutral brate reci mi kako ste igrali danas ? i Velez ako nije tesko :D ?
od svih utakmica kod kuce danas smo igrali najgore,ali i teren je bio los nije se ni moglo igrati,mozda smo bili malo bolji,imali vise prilika,Velez nam zadavao probleme preko desne strane gdje je igrao Gadzo brz,prvo poluvrijeme smo imali nekih poluprilika nista ozbiljno,onda u drugom poceli silovito odma napravili 2-3 prilike ali lopta nece u go,i onda kazna guzva u nasem sesnaestercu prvi sut golman brani ali drugi je nemocann i to je 0:1 u nastavku uspavanka nasi kao da su se pomirili sa porazom a Velez zadrzavao loptu u svom posjedu sto je duze mogao ;)
sve u svemu losa utakmica i jednih i drugih,jedino je borbenost bila na nivou, i da utakmica je rezultirala ostavkom trenera Buducnosti Munevera Rizvica :D

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 06 mar 2011, 01:57

sve u svemu losa utakmica i jednih i drugih,jedino je borbenost bila na nivou, i da utakmica je rezultirala ostavkom trenera Buducnosti Munevera Rizvica :D[/quote]

moguci nasljednik ?
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 06 mar 2011, 02:10

Giallorossi je napisao/la:sve u svemu losa utakmica i jednih i drugih,jedino je borbenost bila na nivou, i da utakmica je rezultirala ostavkom trenera Buducnosti Munevera Rizvica :D
moguci nasljednik ?[/quote]

eh to ti sad ne bi mogao reci,ja bi volio da to bude Smajil Karic ali vidjecemo javit cu ti kad sta saznam ;)

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 06 mar 2011, 11:49

joj kad bi doso slobodan halilovic...eh kako bi tad imali sanse za opstanak... :)
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 06 mar 2011, 11:51

kuman_@mel je napisao/la:joj kad bi doso slobodan halilovic...eh kako bi tad imali sanse za opstanak... :)
imali bi jednog od najboljih strucnjaka u drzavi ali od toga nema nista,@ljumani banovici pricao sa njim i rekao mu da dolazi na ljeto vjerovatno na odmor :(

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 06 mar 2011, 20:34

Jbg nije ni do njega koliko je do igrackog kadra,ko zna mozda ne bi ni sa Karicem bili bolji (njega navodim zato sto bi vecina vas htjela da bas on preuzme klupu) Nego trebate nesto promijeniti u pristupu igri i dati do znanja tim vasim internacionalcima :mrgreen: da je ovo zayebana liga i da nemaju prava vise na kiks kuci a u gostima svakako morate dobiti barem 2 utakmice do kraja,puno srece u nastavku prvenstva...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], TETRAPAK i 3 gosta.