FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pitanje je da li Ziljkic zeli ici u Partizan.
Bravo, kad se ovo spomenulo prije mjesec, Ziljkic je objavio sliku na profilu tipa, samo Sarajevo.
Btw, ispod 1 mil eura ni pomisliti na prodaju!
U novi boj ...
Kapiram da na Ziljkiću ne moramo zarađivati vidim ga kao igrača koji će tu biti još osam godina, kvalitetan igrač koji sam može donijet bodove. Ima tu drugih igrača koji će vremenom biti u izlogu. Daj da mi vidimo šta možemo u Evropi naredne sezone. Usput može i Partizan u trećem pretkolu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Još je i kvalitetan domaći igrač gdje ti to ove sezone možda igra i presudnu ulogu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2023, 15:40Moze ako je 800k€+
Manje od toga ne bi,doslovno uz Renana najbitniji igrac u ekipi.Puno gubimo njegovim odlaskom
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Samo sto profila vise nema ni na IG,izgleda da se obriso

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ma Partizan je u nekoj konstrukciji ekipe, ne znaju ni šta imaju u ekipi, gdje će im trebati pojačanja. Ništa. Imaju pare, budžet za transfere će im biti sigurno 2-3 miliona €. Što se nas tiče, Ziljkić, ništa više nije pokazao od drugih krila, i uopće ga ne bi bilo teško zamjeniti. Ako je ponuda dobro, neka ide. Imaš Ikića, prebaci na tu stranu, dobit ćeš top igrača, mnogo direktnijeg i potencijalno opasnijeg od Ziljkića. Potraži još krilo koje igra sa lijevom nogom i za konkurenciju i to je to.
Po trenutnom stanju, nakon dolaska golmana ekipa bi trebala biti kompletirana, možda eventualno još jedan veznjak, nešto što je bio Čirjak, eto samo da imaš zamjenu za Vrančića.
Po trenutnom stanju, nakon dolaska golmana ekipa bi trebala biti kompletirana, možda eventualno još jedan veznjak, nešto što je bio Čirjak, eto samo da imaš zamjenu za Vrančića.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ne smije se sad prodati Ziljkić. Ukoliko on nema žepju za odlaskom, odbiti sve ponude.
-
- Kontakt:
Ma ostaje Ziljka,bez brigeMortemHz je napisao/la: ↑02 jul 2023, 15:44Još je i kvalitetan domaći igrač gdje ti to ove sezone možda igra i presudnu ulogu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2023, 15:40Moze ako je 800k€+
Manje od toga ne bi,doslovno uz Renana najbitniji igrac u ekipi.Puno gubimo njegovim odlaskom
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Već viđen scenario sa Mujakićem lani, dovoljno su pametni da odbiju ponudu
NisamInSajder je napisao/la: ↑02 jul 2023, 15:45Ma Partizan je u nekoj konstrukciji ekipe, ne znaju ni šta imaju u ekipi, gdje će im trebati pojačanja. Ništa. Imaju pare, budžet za transfere će im biti sigurno 2-3 miliona €. Što se nas tiče, Ziljkić, ništa više nije pokazao od drugih krila, i uopće ga ne bi bilo teško zamjeniti. Ako je ponuda dobro, neka ide. Imaš Ikića, prebaci na tu stranu, dobit ćeš top igrača, mnogo direktnijeg i potencijalno opasnijeg od Ziljkića. Potraži još krilo koje igra sa lijevom nogom i za konkurenciju i to je to.

Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 02 jul 2023, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
NisamInSajder je napisao/la: ↑02 jul 2023, 15:45Ma Partizan je u nekoj konstrukciji ekipe, ne znaju ni šta imaju u ekipi, gdje će im trebati pojačanja. Ništa. Imaju pare, budžet za transfere će im biti sigurno 2-3 miliona €. Što se nas tiče, Ziljkić, ništa više nije pokazao od drugih krila, i uopće ga ne bi bilo teško zamjeniti. Ako je ponuda dobro, neka ide. Imaš Ikića, prebaci na tu stranu, dobit ćeš top igrača, mnogo direktnijeg i potencijalno opasnijeg od Ziljkića. Potraži još krilo koje igra sa lijevom nogom i za konkurenciju i to je to.
Salis li se druze? Ikic mnogo direktniji i opasniji od Ziljkica???
Vjerovatno ti i ja nismo gledali iste utakmice.
Vjerovatno ti i ja nismo gledali iste utakmice.
Ništa od toga, Ziljkić je trenutno potrebniji nego Viveros. Duže je sa ekipom, dok se ovaj uklopi treba vremena.
Zašto raditi stvari kao sa Mujakićrm. Prvenstvo dugo, povrede i kartoni!?
Ziljkića treba ostaviti još ovu sezonu...OBAVEZNO
Ziljkića treba ostaviti još ovu sezonu...OBAVEZNO
#ZiljkaOstani
Kad god bude vrijeme za Zilkicev odlazak meni ce zao biti, neke stvari koje on donosi timu su puno vrijednije od obestecenja koje cemo dobiti.
Ja bi njega ovdje drzao do penzije.
Ja bi njega ovdje drzao do penzije.
You are someone else I am still right here
1 000 000 eura je nesto sto ne mozes odbiti! Ne ocekujem da ovo Mirvic odbije, covjek ulaze svoj novac, nesto se mora vratiti!! Ne treba nam neki ogroman gubitak koji ce dovesti do nezadovoljstva, nama se sa ovim novcem otvaraju dva nova pojacanja!
Max Allegri
Navodno, 920.000 nečega + 5% od budućeg transfera.
-
- Kontakt:
Ja da se pitam ziljkica bi ostavio, ali opet ko sam ja da sudim sta treba ili ne, sta god da bude sretno almedine, po meni kljucne igrace ne bi trebali prodavati, pogotovo za prvenstvo pa i za evrope.
04.10.2009 !
Ako je stvarno takva ponuda u pitanju onda nije ni realno da se to odbije.
Volio bi da je za bilo kojeg drugog igraca dosla ta ponuda, moze ti se posreciti pa da odma nadjes zamjenu a vece su sanse da ce proci nekoliko godina dok ne naletimo na novog Rahmana ili Ziljkica.
You are someone else I am still right here