NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Veco ****,kako se samo smije cinicki na publiku.Faca je,nema sta.
bas si nas nasikir'o, stid te bilohusein veličanstveni je napisao/la:Eto koliko je bistar da ne zna da je Gradačac u TK. Usput čestitam Borcu na osvajanju titule, a ovim šibicarima iz Sarajeva bih poručio bolje da igraju fudbala umjesto što kukaju, pa možda da nekad i pobijede Zvijezdu. Vasiliću najveći si seronja i dabogda ti cura crnče rodila.

ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
seven je napisao/la:e aj malo se smiri ebo te i Borac i BLhusein veličanstveni je napisao/la:Eto koliko je bistar da ne zna da je Gradačac u TK. Usput čestitam Borcu na osvajanju titule, a ovim šibicarima iz Sarajeva bih poručio bolje da igraju fudbala umjesto što kukaju, pa možda da nekad i pobijede Zvijezdu. Vasiliću najveći si seronja i dabogda ti cura crnče rodila.
sta se cudite stigli su i divjaku psovat...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Čitaj malo između redova, valjda si skonto da je mogu samo na k.i.t.u. nabit. Džaba im i titula kad nema evrope.seven je napisao/la:e aj malo se smiri ebo te i Borac i BLhusein veličanstveni je napisao/la:Eto koliko je bistar da ne zna da je Gradačac u TK. Usput čestitam Borcu na osvajanju titule, a ovim šibicarima iz Sarajeva bih poručio bolje da igraju fudbala umjesto što kukaju, pa možda da nekad i pobijede Zvijezdu. Vasiliću najveći si seronja i dabogda ti cura crnče rodila.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
to si slagaonick je napisao/la:seven je napisao/la:e aj malo se smiri ebo te i Borac i BLhusein veličanstveni je napisao/la:Eto koliko je bistar da ne zna da je Gradačac u TK. Usput čestitam Borcu na osvajanju titule, a ovim šibicarima iz Sarajeva bih poručio bolje da igraju fudbala umjesto što kukaju, pa možda da nekad i pobijede Zvijezdu. Vasiliću najveći si seronja i dabogda ti cura crnče rodila.
sta se cudite stigli su i divjaku psovat...
Hajde bolan sta serete,nema boljih ljudi u ovoj ligi od Dragonsa i opcenito ljudi iz Gradacca.
nazalost nije, uveliko se prepricava to psovanje...seven je napisao/la:to si slagao
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ma vruće glave ba, sutra će malo da ladnu i biće sve OKscudetto je napisao/la:Hajde bolan sta serete,nema boljih ljudi u ovoj ligi od Dragonsa i opcenito ljudi iz Gradacca.
nema potrebe da lazem... valjda se nadje neko medju vama pa kaze istinuto si slagao

Zadnja izmjena: nick, dana/u 05 mar 2011, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
pile87 je napisao/la:nazalost nije, uveliko se prepricava to psovanje...seven je napisao/la:to si slagao
bio na tekmi, cijeli stadion je aplaudirao na vaš trans
- Neprilagodjen
- Kontakt:
yebo vas divjak,ako je iko krvario u odbrani bosne to je gradacac!
sad treba ljudima nabijati na nos neka sranja oko tog psovanja koje garant nije ni tacno!
sad treba ljudima nabijati na nos neka sranja oko tog psovanja koje garant nije ni tacno!
Ajd pustite,ne obracajte paznju na ove iz Zelje,mi cemo ostat u PL.a oni nece biti prvaci,jer nezasluzuju.Prvak treba da hara i kod kuce i na strani,tako je u svijetu.Tek tada se nece sramotit u Europi i primat po 6,7 golova.Sjecate se kada smo mi bili prvaci u Prvoj federalnoj,kod kuce i na strani trpali golove.Realno,Borac je najkvalitetnija ekipa i do kraja bi samo od njih kod kuce mogli izgubit bodove.
nick je napisao/la:nema potrebe da lazem... valjda se nadje neko medju vama pa kaze istinuto si slagao
to sigurno, evo sad niko neće od nas nikad moći u Sa, pa i onako je pola Sarajeva u petak na putu kući u provinciju, ako kontaš šta hoću da kažem
seven je napisao/la:nick je napisao/la:nema potrebe da lazem... valjda se nadje neko medju vama pa kaze istinuto si slagao
to sigurno, evo sad niko neće od nas nikad moći u Sa, pa i onako je pola Sarajeva u petak na putu kući u provinciju, ako kontaš šta hoću da kažem
kazem ti nemam potrebu da lazem, nisam od tog posla, meni ni iz djepa ni u djep, evo javljali se neki momci da ste ih kamenovali pa sad skontaj kako ste vi bili ispraceni...
ja **** te, treba nas sve po kratkom postupku uza zid,izzo je napisao/la:Šta ocekivati od divljih hejtera iz Gradačca, kad su u stanju i Divjaka psovati sve je jasno...citam terminologiju navijaca tog kluba : sarajevski šibicari![]()
Osim je seljacina
![]()
e je.bem ti ko se našao da spocitava Želji i manijacima
zabraniti svakoj šuši pristup internet komunikaciji.

nick je napisao/la:nick je napisao/la:nema potrebe da lazem... valjda se nadje neko medju vama pa kaze istinuto si slagao
kazem ti nemam potrebu da lazem, nisam od tog posla, meni ni iz djepa ni u djep, evo javljali se neki momci da ste ih kamenovali pa sad skontaj kako ste vi bili ispraceni...
meni su isto javili jarani da se na Grbavici muškarci drže za ruke, jesu li sad Sarajlije derpe zbog toga

jah humoristicar...
de ba, sad ćeš reći i da si nacionalno majoriziran, pa šta meni sve ispsuju na Grbavici i to na zapadu đe sjede "gospoda" pa šta sad trebam mrziti nekoga zbog togaizzo je napisao/la:Zamisli ja tebe izvrijeđam, ispljujem, kamenujem te, yebem ti sve po spisku...i kasnije se pravim lud i pricam price Sve je to samo fudbal.seven je napisao/la:ja **** te, treba nas sve po kratkom postupku uza zid,izzo je napisao/la:Šta ocekivati od divljih hejtera iz Gradačca, kad su u stanju i Divjaka psovati sve je jasno...citam terminologiju navijaca tog kluba : sarajevski šibicari![]()
Osim je seljacina
![]()
e je.bem ti ko se našao da spocitava Želji i manijacima
zabraniti svakoj šuši pristup internet komunikaciji.
draga djeco pa to je samo fudbal , šta vam je ba
Licemjerno ,zar ne.
-
- Kontakt:
A sto ste ih dijali i psovaji 

Aha, a ti si inace vrlo poznat svima na Zapadu
samo tebe cekaju na ziceru
strašni Seven iz Gradačca kojeg ne podnosi "gospoda" za Zapada Grbavice
de još koju provali kad te krenulo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.