Santos je dugo u BIH on bi mogao nase papire vjerovatno izganjatiCora1946 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 17:50Ma hajd 4 stranca su maksimum koji bi sebi mogli priustiti. Moraju se uzeti u obzir i eventualne povrede, kartoni, losija forma nekog od stranaca pa da se rotiraju. Sve preko toga je lose, prevelik je luksuz da sebi dozvolis da ti 1 ili 2 stranca svake sedmice sjede na tribinama.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jul 2023, 17:43I šta ćeš sa Santosa?ŠTA_JE je napisao/la: ↑02 jul 2023, 17:34Partizan je u krizi, svake vrste, kadrovskoj, igračkoj, rezultatskoj pa je hinjski okrenuo se tržistu koje do prije pola godine ne bi ni pogledao. Ali bih im tušnuo Ziljkića za koliko god može više para. Ne vjerujem da se radi o 1.5 M eura ali neka je 600 000 eura pa malo se cjenkati i prodati ga. (Ako Ziljkić to želi).
Mi imamo tu stranu pokrivenu ali bih kupio i Santosa![]()
Imaš već sad 5 stranaca, eto nek Kyeremeh dobije naše papire to je 4. Nek i Gulash na posudbu ode i tek onda će svi moći igrati. Niti je Kevin došao sa sjedi na klupi, a i Penanrada će barem očekivati da sa klupe ulazi. Oliveira je u trenutnu zabetoniran u prvih 11.
Ako se ne vrati pravilo da mogu 5 stranaca, onda ocekujem da se Guli salje na posudbu a Kyeremeh dobija nase papire, onda bi imali tacno 3 stranca i mogao bi eventualno jos jedan ali je i to sad bespotrebno, ja vjerujem da Ziljkic ostaje
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
kolicina gluposti koje pojedinci pisu 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- ExchangeOffice
Zaboravljate da Mirvic ima otvoren prelazni do Augusta/Septembra 

- napoleon72
- Kontakt:
Svako krilo moze pruzit dobre partije na obje strane, sve zavisi od strategije. Ako imas visokog targetmana i gadjas ga loptama, onda ide desnjak desno, ljevak lijevo. Ako hoces da igraci ulaze u sredinu, onda obrnuto. Pa Tatar je kod Husrefa igrao desno krilo i bio medju najboljim igracima u ligi, presao kod Vinka lijevo i postao jos bolji. Slicno i Fanimo, kod nas igrao desno krilo i bio fenomenalan, u onom intervjuu rekao da mu je najdraze igrat lijevo krilo. Yebo ti jednodimenzionalnog igraca, takav nece uspjet nikad nigdje. Ikica je Fedja stavio na lijevo krilo protiv Leotara i u toj tekmi je upisao gol i asistenciju.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Zavrsilo je tako zbog Duduka na klupi,ako mislis da je Mujakic razlog grdno se varas. Evo koliko god glup zalizani bio on bi gurnuo Celika u toj situaciji ili nekog iz juniora a ne Djokanovica,Ikica na beku itdH8Z7 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 17:48Dajte ljudi uozbiljite se vidjeli smo prošlo ljeto sličan scenarij sa Mujkićem i kako je to završilo. Ni govora o prodaji bar do zime, Europa počinje za 10ak dana, u ekipi imamo Penerandu i akademca na lijevom krilo pored Ziljkića i sad njega prodati i osloniti se na njih, a kad bi i došao još jedno krilo hajde ga uigraj za par dana. Da je juni pa hajde de može se prodati ovako ne. Da je ne znam kolika cifra treba je odbiti i tačka!
Nema piva nema 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Mislim, ako je lova dobra, da bi trebali iskoristiti priliku. Fudbal je, svakako, rizik. Prodajom Ziljkića, otvaraju se vrata Ljukovcu, pa hajmo reć' i Ikiću, dok se Pena ne dohaviza. Ostankom Ziljkića, Ljukovac neće ni navirit u prvih 11, Pena ako nije mentalno jak, brzo ćemu neigranje dosaditi, a Ikić će zamjerati što ga mijenja na neprirodnoj poziciji. Eh, budući da je Ziljkić Varešanoviću bitan osigurač u svlačionici, svo eventualno nezadovoljstvo reflektovalo bi se na ziljkića, čime bi došlo do polarizacije svlačionice.
Bilo kako bilo, ako je istina da je u pitanju 900.000, metnimo €, ja bih ga odmah prodao.
Bilo kako bilo, ako je istina da je u pitanju 900.000, metnimo €, ja bih ga odmah prodao.
- f0rest1946
- Kontakt:
Al kako se mi radujemo prodaji igraca hahaha kao da nama u džep te pare idu jbt..
Cuj Ziljkic ima 28 godina nek ide pa mozda bas u naredne 3,4 godine odigra najbolje sto moze, momak ima 5 golova i 4 asistencije u 14 utakmica , uigrao se sa timom u formi je i da ga prodas za nekih 500k e.
Ako to uradimo mi nismo normalni, kaze tu je Pena pa treba i klupa jaka ako zelis u evropi sto dalje dogurati i ako zelis za titulu da se boris
Cuj Ziljkic ima 28 godina nek ide pa mozda bas u naredne 3,4 godine odigra najbolje sto moze, momak ima 5 golova i 4 asistencije u 14 utakmica , uigrao se sa timom u formi je i da ga prodas za nekih 500k e.
Ako to uradimo mi nismo normalni, kaze tu je Pena pa treba i klupa jaka ako zelis u evropi sto dalje dogurati i ako zelis za titulu da se boris
Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 02 jul 2023, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ima da gori podcast večeras!
- f0rest1946
- Kontakt:
- ThrillerHz
- Kontakt:
Al porediti Mujakica i Ziljkica… situaciju gdje prodas jedinog normalnog stopera i ostanes na 1 i pol stoperu, sa prodajom krila, gdje imamo svakako pretrpan broj igraca… Druga stvar pozicija stopera je puno ranjivija, dok s krilom nije slucaj.
Volim Ziljku, i sta god odluce, podrzacu
Volim Ziljku, i sta god odluce, podrzacu

1946~
- napoleon72
- Kontakt:
Ikic u 1066 minuta 5 golova i 2 asistencije - ubleha, nije kvalitet za Sarajevo, nikakva steta ako ode, smotan, trom, los...
Ziljkic u 1035 minuta 5 golova i 4 asistencije - bog igrice, raspadamo se ako ode, ne dajte da, masina, doktor.
Statistika ovisi i o saigracima, Ikic je namjestao sanse Suljicu i Mulahusejnovicu, Ziljkic Kevinu i Renanu. Ikica proigravao Cirjak a Ziljkica Vrancic. Hocu da kazem, u puno goroj konkurenciji statisticki u pet deka, jos Ikic mladji 5 godina. Strasno koliko se pravi pompa oko Ziljkica, lome se koplja ko da je za Renana dosla ponuda.
Ziljkic u 1035 minuta 5 golova i 4 asistencije - bog igrice, raspadamo se ako ode, ne dajte da, masina, doktor.
Statistika ovisi i o saigracima, Ikic je namjestao sanse Suljicu i Mulahusejnovicu, Ziljkic Kevinu i Renanu. Ikica proigravao Cirjak a Ziljkica Vrancic. Hocu da kazem, u puno goroj konkurenciji statisticki u pet deka, jos Ikic mladji 5 godina. Strasno koliko se pravi pompa oko Ziljkica, lome se koplja ko da je za Renana dosla ponuda.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Mozda bas ostanak igraca nam donese vise nego sam taj transfer al haj ko ce ga znat, mada prodajom jednog od najboljih igraca ekipe, koji se uklopio i ima uticaj na svlacionicu, "par dana" prije zvanicne tekme ne bih rekao da je pametan izbor...f0rest1946 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 18:10Al kako se mi radujemo prodaji igraca hahaha kao da nama u džep te pare idu jbt..
Sve mi znamo.
I za Ikica sam bio da ostane ali eto nas problem sa strancima u tom trenutku... Sve sto rekoh za Ziljkica vazi i za Ikica. A vidi se da momak zeli igra, daje sve od sebe.napoleon72 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 18:20Ikic u 1066 minuta 5 golova i 2 asistencije - ubleha, nije kvalitet za Sarajevo, nikakva steta ako ode, smotan, trom, los...
Sve mi znamo.

- f0rest1946
- Kontakt:
Postao si kao fks74 samo nek je kontranapoleon72 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 18:20Ikic u 1066 minuta 5 golova i 2 asistencije - ubleha, nije kvalitet za Sarajevo, nikakva steta ako ode, smotan, trom, los...
Prodati ga odma, pa nek treneru partizana pise ljubavne romane, i njima upada na presicu u gacama...
Solidno krilo i nista vise ! Ljudska ubleha i dvolicnjak.
Solidno krilo i nista vise ! Ljudska ubleha i dvolicnjak.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nece ba on nigdje
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Confiance, dlakavijazavac, Hajdeee, jurisicduska, kogmagie46, laznokrilo, mire971, nedimmmm1337, rimljanin90 i 63 gosta.