Tačno tako ništa nas ne treba iznenaditi posebno jer je ovo od kada smo ispali iz lige ko zna koji dan D po redu, samo nikako da bude konačno.Sky9 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 16:55U normalnoj zemlji u kojoj živi normalan narod, ne bi bilo dalje diskusije. Ali ovo je BiH, i ništa me ne može iznenaditi...simonknows je napisao/la: ↑02 jul 2023, 16:52Ljudi, je l' shvatate vi da je Azmir potpisao memorandum, te da je sam Azmir izjavio kako su sve dogovorili?![]()
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Nije loše, samo možda ovaj pattern iza uklopit i na crvene, a Patrick nemoj Bgt, nisu baš nešto ekstremno ni sposobni ni kvalitetni. 

Vala i no1 je za go qurac kvalitetom. Makar bio prije par godina, ne vjerujem da su sta promijenili.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Hvala drug. Na brzinu je radjeno, sad se moze prepravljati i doradjivati neki detalji

Patrick mi na um pao i samo da ima neki logo dodao heheh

No.1 je odron odrona, ali vjerovatno dolaze u paketu sa Kamikazom. 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Vrh, samo što Mramor reče da pattern ide i na crveno.LaBombonera88 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 17:29Vise iz dosade radjeno, nije na profesionalnom nivou.
@NKMramor bi to sigurno bolje uradio.
![]()
Mada, što se mene tiče, nek igraju u potkošuljama zidarušama samo nek je dobre igre, igrača i rezultata. Pa ko najviše ponudi.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Security, kada vec optužuješ čovjeka je li imaš neke provjerene informacije sto se tice toga ili je onako mahalska rekla-kazala? Bahcete se ozbiljnim stvarima i optužbama na osnovu nečeg u što ni sami ne vjerujete, već je eto neko pustio tu priču pa ako prodje - prodje. Mnogi u zadnje vrijeme igraju igru koju nisu kapaciteta izvesti do kraja, a vrijeme ce pokazati šta je istina a šta ne. Znam samo da valja biti manga 1/1 da se ljudima tek tako stavljaju mete na čelo i targetira ih za najgore stvari bez ikakvih dokaza, a mi mangi, a pogotovo takvih, nemamo!!fukara87 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 14:23Nit cemo dozvolit mijenjanje imena i siicno, necemo dati da nas i ko zajebava, da li smo podrsku Azmiru da ponovo preuzme klub i da bude pametniji sto ne znaci da cemo bit i protiv njega ako bude sta radio a da se nama ne svidja, seoska varalico idemo samo jako i odvedi Slobodu u Evropu, pokazi carsijanerima kako se vodi klub, udruzenje neprijatelja koji se oglasavaju nakog 4 godine tek, direktno su uticali za ispadanje svetinje zajedno sa upravom jer su podrzavali rad Secera, Nine itd, a znamo i zbog cega, interes je u pitanju, 100 firmi za Acu 20% tako se to radi, stampali ste karte za rukomet i prodavali nije vas sramota...
075
Da ti kažem nije ni ta oprema nebitna.
Nije ti isto igrati u nekoj opremi koja upija znoj, ili u ovom sranju u kojem se kuhaš.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- ASD
- Kontakt:
Ma kad mi preko TV-a uočimo razliku, kako je tek kad igraš.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ovo je vec vrhunac retardacije.tuzlak1987 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 16:39Da ne smaram sad kilometarskim postom, svoj stav sam formirao na osnovu izvora koji potvrdjuju saradnju komunista i cetnika na Majevici i Ozrenu. Historija koja se prezentuje Tuzlacima je jedan veliki bullshit, a o tome su progovorili i mnogi istaknuti partizani kao sto je Pasaga Mandzic jer se zna da su mnogi Majevicki cetnici uzivali u partizanskim spomenicama.merak je napisao/la: ↑02 jul 2023, 15:50Ko ti je klub osnovao ? Zvucis poput najvecih cetalja iz Zvezde i Partizana koji istu krizu indetiteta imaju.tuzlak1987 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 13:35Pruge vratiti i skinuti zlocinacku petokraku. To samo jos kod Putina postoji.
Evo i sada se u Ukrajini pokazuje koje je to zlo. To je kao kada bi Schalke stavio svastiku sad.
Moze se napraviti 100 puta bolji grb koji asocira samo na grad Tuzlu i ne vrijedja nikog.
U isti kos sa Ikinom, cuj moze se napraviti 100 puta bolji grb, jbo te dan sta ja citam ovde.

-
- Kontakt:
Neće ih niko, pokazali su klasu prošle sezone

Čast izuzecima.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Tražena su roba.sviunapad1010 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 20:30Neće ih niko, pokazali su klasu prošle sezone![]()
Čast izuzecima.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ne mogu da odluče koliko ponuda imaju

Isto kao i za ove naše lokalne "trenere" stručnjake, potražnja je velika za svima.
Klasa je vječna rezultati su nevažni

Čak i onakvi kakvi su bili, da treneri nisu bili jarani uprave, ne bismo ispali. Najveće greške ove uprave su naši treneri, naša trenerska djeca. 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Da je uprava na ono što je nudila pojedinim igračima na zimu dodala još 35 hiljada ukupno do kraja sezone, Jahić bi dobio Denkovića i Pantelića/Vušurovića/Zakarića (nekog od njih trojice) na krilima, a Ćosića na beku.
Hebeš i upravu koja ne može skupiti eto 40 hiljada za 5 mjeseci. Stoji da je Jahić neznalica, ali njegove liste želja su u omjeru cijena/kvalitet najbolje i najrealnije što pamtim od zadnjih par trenera. 30 su nekako sabrali za krilo i beka do kraja sezone, i na tih 30 da su dodali još 35, za tih 60ak hiljada do kraja sezone imali bi 3 top igrača. Nije sve ni u treneru, iako je opet kažem, neznalica. A mislim da sa tim igračima ne bi nikad ispali.
PS. Dobro platili su i Šuberta i Pervana, s tim da je ovaj drugi baš fula bio, bolje da su se te pare usmjerile sa njega na gore navedene pa bi se nešto možda i dogovorilo.
Hebeš i upravu koja ne može skupiti eto 40 hiljada za 5 mjeseci. Stoji da je Jahić neznalica, ali njegove liste želja su u omjeru cijena/kvalitet najbolje i najrealnije što pamtim od zadnjih par trenera. 30 su nekako sabrali za krilo i beka do kraja sezone, i na tih 30 da su dodali još 35, za tih 60ak hiljada do kraja sezone imali bi 3 top igrača. Nije sve ni u treneru, iako je opet kažem, neznalica. A mislim da sa tim igračima ne bi nikad ispali.
PS. Dobro platili su i Šuberta i Pervana, s tim da je ovaj drugi baš fula bio, bolje da su se te pare usmjerile sa njega na gore navedene pa bi se nešto možda i dogovorilo.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.