KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
ja ocekujem pobjedu W. i i igraca BOSNE ,mada je Siroki u maloj prednosti koju moze lako da zijani ako udje u utakmicu kao Bosna uSkenderiji...
Mada se ekipa Sirokobrijezana dobro uigrala kako su lose poceli doigravanje....Ako nas pobjede kao u Skenderiji onda im se mora cestitati jer su dobro POJACANI....
Mada se ekipa Sirokobrijezana dobro uigrala kako su lose poceli doigravanje....Ako nas pobjede kao u Skenderiji onda im se mora cestitati jer su dobro POJACANI....
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Odlicna igra u prvoj cetvrtini. Ni blizu onoj Bosni iz prve tekme. Svi odlicno igraju!!
SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

Kao navijac Bosne moram reci da sam jako razocaran kada uporedim atmosferu sada u Sirokom Brijegu i prije nekoliko dana u Sarajevu. Sramota je da Bosna nema navijaca i da igraju u pozoristu. Pogledajte kako gori u Sirokom, svaka im cast zasluzili su da budu prvi ako nista onda zato sto im je puna dvorana. Bosna da igra finale eurolige bilo bi 500-tinjak pospanih gledalaca a pogledajte ovo... P.S. Zanemaricu ove naiconalisticke povike sa tribina Sirokog jer prvenstveno mislim na brojnost i zelju navijaca.
Joj suđenja u pm
Ovaj nece dati Bosni loptu dok Mišić nepogodi slobodno ccc
Ovaj nece dati Bosni loptu dok Mišić nepogodi slobodno ccc
SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

Vukoičiću Kemo Avdić sjedi cijelu sezonu na klupi, i kada se tekma lomi za titulu, on ga uvodi i padamo! 

-
- Kontakt:
Nije lijepo cuti da se tako pjeva.Ali samo kad se sjetim da je vecina navijaca navijala za Siroki protiv Igokee jer su mislili da postoji neka razlika.bosanac je napisao/la:super je sto ikoni pjevaju "gazi balije"bas da se nasmijes ljudskoj gluposti
![]()
al dobro...od koga je dobro je i to
Drago mi je da uvide svi da je mrznja prema nama jednaka sa obadvije strane i da treba da nas zanima samo jedno a to je KK BOSNA ASA.
Igracima Sirokog brijega svaka cast i ako osvoje titulu prvi im cestitam.Nisu oni krivi sto su sudije na njihovoj strani i za ono sto se pjeva na tribinama.
zasluženo su izgubili a možda je i dobro jer ovaj sastav kako sam uvijek govorio održavali su ikonić i vv pa sad nek se uprava pozabavi pojačanjima jer ja mislim da je sramota izgubiti od sirokog i to u dvije utakmice
Ma Bosna je danas igrala protiv dva protivnika Siroki i samog sebe.
Sa ovoliko gresaka ni Mladost iz Gackase ne pobijedi.
Sa ovoliko gresaka ni Mladost iz Gackase ne pobijedi.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
opet sve isto ustaske pjesme i skandiranja j..... m.... balisku primitivci ostaju primitivci haj te u sumu pa se malo ohladite ovo je bih 

ne mogu da vjerujem opet sudjenja
lol samo cu se slatko nasmijati 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Sudjenje katastrofa.
Mada je i Mladost promasila dosta penala, pa je mogao biti i drugaciji tok utaakmice. Ne shvatam sto je Vlada onoliko drzao Hajrica u 2/4 dok se nije razlika sasvim istopila. A i onog malog debila Pasalica, boze sacuvaj...
Jedini onaj mali sandzo sto je odigrao, ostali su svi bili kilavi u p.m.
A ovo na kraju je smijesno.
Nacionalisticki stimung sa ugasenim svjetlima i Thompsonovom pjesmom, a ono skandiranje 'ubij balije' u trenutku kad su 4 Srbina na parketu je za povratiti.
I na kraju crnjak, Imamovic dijeli medalje.
Sve u svemu, bice opet brukanja u jadranskoj ligi...
Mada je i Mladost promasila dosta penala, pa je mogao biti i drugaciji tok utaakmice. Ne shvatam sto je Vlada onoliko drzao Hajrica u 2/4 dok se nije razlika sasvim istopila. A i onog malog debila Pasalica, boze sacuvaj...
Jedini onaj mali sandzo sto je odigrao, ostali su svi bili kilavi u p.m.
A ovo na kraju je smijesno.
Nacionalisticki stimung sa ugasenim svjetlima i Thompsonovom pjesmom, a ono skandiranje 'ubij balije' u trenutku kad su 4 Srbina na parketu je za povratiti.

I na kraju crnjak, Imamovic dijeli medalje.

Sve u svemu, bice opet brukanja u jadranskoj ligi...
- el-fighter
- Kontakt:
Bosna još jednom odigrala loše, neozbiljno te krajnje nezainteresovano. Dok su trojke ulazile i igrali su nekako, čim je šut za tri oslabio igra Bosne se raspala. Još se i sudija pridodao sa svojimm ispadima. Prvo ona dva faula u napadu za igrače Bosne, pa onda i ona dva ponovljena bacanja za Široki.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ove godine nije smjela Bosna ovo da dozvoli.
Hajmo sistem na novi nivo, moramo da budemo neprikosnoveni u BiH, nek Vlado bude naš Dule!
Hajmo sistem na novi nivo, moramo da budemo neprikosnoveni u BiH, nek Vlado bude naš Dule!
Sta ste se prihvatili PUBLIKE ,pa to je navijanje . jedino mi je ohrabrenje sto ce Vlado praviti sastav i mnogima se zahvaliti,,,, ARS je bio u pravu ,OVCINA je jedan idiot koji nezna ,POLOZITI ili ZAKUCATI ,SAMO SUTA I MISLI ... AKO UDJE UDJE...smece od centra ,za Grgata nema rjesenja .
Ako neide IVANOVICA mi nemamo zamjenu , ako neide DULETA mi nemamo zamjenu , PA DOBRO SMO DOGURALI DO NLB lige. VLADO hvala ti ...
Ako neide IVANOVICA mi nemamo zamjenu , ako neide DULETA mi nemamo zamjenu , PA DOBRO SMO DOGURALI DO NLB lige. VLADO hvala ti ...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
-
- Kontakt:
To i ja govorim Melo svo vrijeme
Prvo me nazivas kompleksasem i svemu i sto ja tebe ne bih vrijedjao de mi reci molim te i jedan razlog zasto te ne bi eto sad opet vrijedas uzas .. u ostalom pozdrav ja dobijem ban a doticni gospodin nista ... hmmmm
Navijanje me ne zanima jer drugačije se nije ni očekivalo.I pored zaista domaćinskog suđenja nije to donijelo prevagu već debilska igra nazovimo centra Ovčine kojeg vesla čovjek pred penzijijom ili mirovinom kako ko hoće.Ikonić i Đorđević su se već spakovali za Ljubljanu i na tom nivou su i odigrali susret dakle oproštajno.Nadam se da će W shvatiti da iz prve petorke Bosne vrijedi zadržati samo Ivana i Šehu a ostatak ekipe formirati ispočetka. Daleko je Bosna i dogurala igrajući u ovom sastavu.Nadam se samo da će uprava ispuniti obećanja i pratiti W i njegove želje jer samo tako Bosna može nešto napraviti.
Široki zasluženo osvojio titulu,u dvije utakmice je pokazao više.Mason i Grgat su bili ključni igrači u obje utakmice.Grgat se poigravao sa Ovčinom u obje finalna utakmice.Mi trebamo boljeg centra,Ovčini(najzaslužniji za pobjedu Širokog) reći zbogom...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.