Pa evo koliko nas sa teme ide na okk? Vjerujem niko, pogotovo da redovno ide. Tako više niko ne bi išao ni na FK. A to i žele.Madal je napisao/la: ↑02 jul 2023, 21:37Da hoce vise u potpunosti preuzeti klub Buci, Aci, Mario i ostali pokemoni pod izlikom prijatelja cisto da se i ne nerviram vise. Pa nek nas trpa Brotnjo i slicna buranija tacno bi me qurac bolio i za Slobodom i za ovim nasim pokusajem fudbala u drzavi.
Senad direktor, Pavic u UO, Buci u špic, Aci trener, Mario na gol i idemo![]()
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Dobro danas @Sky9 reče,kakav crni memorandum, pa mi smo u BIH.
A to jeste: Mi smo šupak planete.montolivo18 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 21:42Dobro, danas @Sky9 reče,kakav crni memorandum, pa mi smo u BIH.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Zamal ne reko šta smo mi.Sky9 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 21:44A to jeste: Mi smo šupak planete.montolivo18 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 21:42Dobro, danas @Sky9 reče,kakav crni memorandum, pa mi smo u BIH.

-
- Kontakt:
Sad ce opet "obavjestenje" na stranici Slobode i Dino Dropic...cekamo evo
-
- Kontakt:
Opasnog komšiju ima.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Šta ti rekoh ja, nema ni tri sata. Ne može kod nas ništa normalno da ga jbš...Sky9 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 21:39Pa evo koliko nas sa teme ide na okk? Vjerujem niko, pogotovo da redovno ide. Tako više niko ne bi išao ni na FK. A to i žele.Madal je napisao/la: ↑02 jul 2023, 21:37Da hoce vise u potpunosti preuzeti klub Buci, Aci, Mario i ostali pokemoni pod izlikom prijatelja cisto da se i ne nerviram vise. Pa nek nas trpa Brotnjo i slicna buranija tacno bi me qurac bolio i za Slobodom i za ovim nasim pokusajem fudbala u drzavi.

-
- Kontakt:
Misliš da bi moglo večeras ?LaBombonera88 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 21:46Sad ce opet "obavjestenje" na stranici Slobode i Dino Dropic...cekamo evo
Hladno dočekujem ove vijesti, jer sam svjestan gdje živim.NKMramor je napisao/la: ↑02 jul 2023, 21:47Šta ti rekoh ja, nema ni tri sata. Ne može kod nas ništa normalno da ga jbš...Sky9 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 21:39Pa evo koliko nas sa teme ide na okk? Vjerujem niko, pogotovo da redovno ide. Tako više niko ne bi išao ni na FK. A to i žele.Madal je napisao/la: ↑02 jul 2023, 21:37Da hoce vise u potpunosti preuzeti klub Buci, Aci, Mario i ostali pokemoni pod izlikom prijatelja cisto da se i ne nerviram vise. Pa nek nas trpa Brotnjo i slicna buranija tacno bi me qurac bolio i za Slobodom i za ovim nasim pokusajem fudbala u drzavi.
![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
A fakat je ova sad sedmica zadnji rok da se nesto krene radit. Ako sad ne izaberu, nemoj brate dragi ni birati predsjednika, svakako je ostalo manje od 40 dana do pocetka lige.
Jest mi ovo sve dopizdilo. Da mogu kako ovo sve prespavat i probudit se kad izaberu napokon predsjednika
Jest mi ovo sve dopizdilo. Da mogu kako ovo sve prespavat i probudit se kad izaberu napokon predsjednika
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Bravo majstore, ova petokraka je meni jednaka kao 4S. Kada je Juventus mogao onakav grb odbaciti i napraviti novi, može vala, a i morala bi i Sloboda... 21. je vijek j b mu više taj komunizam i to zlo zbog kojeg i jesmo tu gdje jesmo...tuzlak1987 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 16:39Da ne smaram sad kilometarskim postom, svoj stav sam formirao na osnovu izvora koji potvrdjuju saradnju komunista i cetnika na Majevici i Ozrenu. Historija koja se prezentuje Tuzlacima je jedan veliki bullshit, a o tome su progovorili i mnogi istaknuti partizani kao sto je Pasaga Mandzic jer se zna da su mnogi Majevicki cetnici uzivali u partizanskim spomenicama.merak je napisao/la: ↑02 jul 2023, 15:50Ko ti je klub osnovao ? Zvucis poput najvecih cetalja iz Zvezde i Partizana koji istu krizu indetiteta imaju.tuzlak1987 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 13:35Pruge vratiti i skinuti zlocinacku petokraku. To samo jos kod Putina postoji.
Evo i sada se u Ukrajini pokazuje koje je to zlo. To je kao kada bi Schalke stavio svastiku sad.
Moze se napraviti 100 puta bolji grb koji asocira samo na grad Tuzlu i ne vrijedja nikog.
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
-
- Kontakt:
Ma Azmir MORA biti predsjednik, kolika god su bagra ne mogu pobiti zakonski potpisan i ovjeren dokument. Ako to uspiju, halal im bio klub nek rade s njega šta hoće.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vrlo je moguće, samo me zanima kakve spletke spremaju.montolivo18 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 21:48Misliš da bi moglo večeras ?LaBombonera88 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 21:46Sad ce opet "obavjestenje" na stranici Slobode i Dino Dropic...cekamo evo
Čovjek je potpisao memorandum, izabrao clanove skupstine. Treba se krenuti s radom sljedeće sedmice.
Vec od sutra prozivke kod timova iz federalne.
-
- Kontakt:
Upravo to, je l' moguće da su ljudi počeli i zakon zaobilaziti samo da Azmir ne bude.
To je ono što danima govorim, nije problem što se Aco i klapa miješa, ne utiču oni na izbor, ali će takvi maksimalno sabotirati Azmira kao što i sad rade.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- ASD
- Kontakt:
Otkud znate da to s Mujkanovićem nije Azmirova spletka?
Azmir svakako neće moći da bude i u savezu i u klubu,
Azmir svakako neće moći da bude i u savezu i u klubu,
Zato sto je on napravio spisak ljudi za UO, i stavio osobu koja ce njega zastupati u klubu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ne preostaje nam ništa drugo nego da sačekamo do utorka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.