Iako Martinovic bi sjeo kao zamjena. I Cirjak na sredini bi mogao pokrit odlazak Dušana...
Večeras odnosno sutra novi podpis, stiže momak iz Slovenije, nase gore list, prosle sezone u sloveniji 8 golova, po meni igrač koji može bit od koristi.
Moderator/ica: GracanicaAA
Po meni odlazak Čelikovića je očekivana stvar i neloša vijest u kontekstu ekipe.On onako ubjedljivo djeluje fizički kad ga vidiš, međutim na terenu je to promjenljivo izgledalo.Bilo je i nekih solidnih partija ali prošle godine je igrao dosta loše sa velikim brojem kikseva i bio je slaba karika ekipe.On nije pravi stoper (a to je igrao kod nas) a nije se baš pokazao ni kao defanzivni vezni.Ako ćemo zaraditi bilo šta na njemu onda je to dobar posao.Hvala mu na vremenu provedenom kod nas i sretno u budućnosti.amkeivke je napisao/la: ↑02 jul 2023, 22:12Odlazi veliki profesionalac, koji je davao 100% sebe Celikovic, steta takvog igrača če bit težko zamjenit, i to u daleku Rusiju, al zasluzio je to svojim odnosom, nek uzme konačno ozbiljan novac...
Iako Martinovic bi sjeo kao zamjena. I Cirjak na sredini bi mogao pokrit odlazak Dušana...
Večeras odnosno sutra novi podpis, stiže momak iz Slovenije, nase gore list, prosle sezone u sloveniji 8 golova, po meni igrač koji može bit od koristi.![]()
Slažem se u cjelosti za Čelikovića.Istina, prošla sezona se ne može uzeti kao mjerilo iz poznatih razloga.Puno su propatili naši igrači u protekloj sezoni kao i mi navijači.Za sve to kriv je samo jedan čovjek ,AH.CityCity je napisao/la: ↑02 jul 2023, 22:29Po meni odlazak Čelikovića je očekivana stvar i neloša vijest u kontekstu ekipe.On onako ubjedljivo djeluje fizički kad ga vidiš, međutim na terenu je to promjenljivo izgledalo.Bilo je i nekih solidnih partija ali prošle godine je igrao dosta loše sa velikim brojem kikseva i bio je slaba karika ekipe.On nije pravi stoper (a to je igrao kod nas) a nije se baš pokazao ni kao defanzivni vezni.Ako ćemo zaraditi bilo šta na njemu onda je to dobar posao.Hvala mu na vremenu provedenom kod nas i sretno u budućnosti.amkeivke je napisao/la: ↑02 jul 2023, 22:12Odlazi veliki profesionalac, koji je davao 100% sebe Celikovic, steta takvog igrača če bit težko zamjenit, i to u daleku Rusiju, al zasluzio je to svojim odnosom, nek uzme konačno ozbiljan novac...
Večeras odnosno sutra novi podpis, stiže momak iz Slovenije, nase gore list, prosle sezone u sloveniji 8 golova, po meni igrač koji može bit od koristi.![]()
Da.Tako je.Kod nas su sada jedino nezamjenjivi Nukić i Karjašević.Postali su simboli kluba.tuzlac je napisao/la: ↑02 jul 2023, 23:01Slažem se u cjelosti za Čelikovića.Istina, prošla sezona se ne može uzeti kao mjerilo iz poznatih razloga.Puno su propatili naši igrači u protekloj sezoni kao i mi navijači.Za sve to kriv je samo jedan čovjek ,AH.CityCity je napisao/la: ↑02 jul 2023, 22:29Po meni odlazak Čelikovića je očekivana stvar i neloša vijest u kontekstu ekipe.On onako ubjedljivo djeluje fizički kad ga vidiš, međutim na terenu je to promjenljivo izgledalo.Bilo je i nekih solidnih partija ali prošle godine je igrao dosta loše sa velikim brojem kikseva i bio je slaba karika ekipe.On nije pravi stoper (a to je igrao kod nas) a nije se baš pokazao ni kao defanzivni vezni.Ako ćemo zaraditi bilo šta na njemu onda je to dobar posao.Hvala mu na vremenu provedenom kod nas i sretno u budućnosti.amkeivke je napisao/la: ↑02 jul 2023, 22:12Odlazi veliki profesionalac, koji je davao 100% sebe Celikovic, steta takvog igrača če bit težko zamjenit, i to u daleku Rusiju, al zasluzio je to svojim odnosom, nek uzme konačno ozbiljan novac...
Spisak nije konacan, mogu se sloziti da je to trenutni, bit ce jos minimalno dva-tri pojacanja.
Balja brate pisao sam ti pp. Nisi mi odg.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑04 jul 2023, 10:32Spisak nije konacan, mogu se sloziti da je to trenutni, bit ce jos minimalno dva-tri pojacanja.
Evo drug odgovorio sam, sto se tice pojacanja imena svakako nemogu napisati jer do juce nije bilo nista na 100 % dogovoreno. Ocekujem u naredna dva dana (danas i sutra) jedan eventualno dva nova igraca, ali takodje nije 100% . Da ne budem kao Simon sa pdf-a Slobode, pa me poklopite 🫣Hazre je napisao/la: ↑04 jul 2023, 10:42Balja brate pisao sam ti pp. Nisi mi odg.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑04 jul 2023, 10:32Spisak nije konacan, mogu se sloziti da je to trenutni, bit ce jos minimalno dva-tri pojacanja.
Moram prizanti brate da je ovo sad jedna fina ekipa. Sredina tabele trebalo bi biti realno. Mislim da pasu bas svi igraci. Treba jos stoper i spic. Hoce li biti uskoro sta? Ima li kakve pregovore na tim pozicijama?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑04 jul 2023, 10:56Evo drug odgovorio sam, sto se tice pojacanja imena svakako nemogu napisati jer do juce nije bilo nista na 100 % dogovoreno. Ocekujem u naredna dva dana (danas i sutra) jedan eventualno dva nova igraca, ali takodje nije 100% . Da ne budem kao Simon sa pdf-a Slobode, pa me poklopite 🫣Hazre je napisao/la: ↑04 jul 2023, 10:42Balja brate pisao sam ti pp. Nisi mi odg.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑04 jul 2023, 10:32
Spisak nije konacan, mogu se sloziti da je to trenutni, bit ce jos minimalno dva-tri pojacanja.
Neznaju sta ce sa sebe. Neki isli i do Medjugorja da mole se, samo Azmir babuka da se vratiPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑04 jul 2023, 14:42Evo stigli su Kobiljar i Jašaragić.
Danas je ekipa otputovala na Kupres. Među putnicima čini mi se da nema Karića. On izgleda pregovara sa Lokomotivom mozda ga zbog toga nema.
A možda čeka da se pridruži Slobodi jer se po informacijama Simona i Sky cole nudio Slobodi![]()
![]()
![]()