Sky9 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 23:29
Ja prvi sam najviše vjerovao tim momcima iz UG. Hvala im za sve dobro što su napravili za klub.
Ali ove godine su pokazali pravo lice. Vrlo anemične kritike na račun gremlina iz uprave, što je na kraju rezultiralo ispadanjem.
I onda šlag na tortu, kad treba ući AH u klub, oni se odjednom probudiše, idu na sastanke, ovo ono, izdaju saopštenja ljudi. Dno dna. Odjednom postaju faktor koji će određivati ko može, a ko ne može, biti predsjednikom kluba.
Ovo sam godinama jaranima govorio da su mi se te face
ogadile oko kluba, kao sta ima kako ide Jarane znas
ovo ono, lafinasi sve sami. Likovi tipa pljuni pa polizi.Zasto sam to govorio? Jer znam vecinu tih likova ne principijelnih, odrastao sam pored i u blizini stadiona kao i oni(Batva, Pasa Bunar, Irac) Aco, Eldar i ta ekipa se tako lahko mazila sa ljudima iz Sloge poslije utakmica sa njima. Nakon sto bi Sloboda izgubila od njih, oni bi se smijali i zbijali sale sa njima koje kakve tu kraj stadiona.
Mislim meni to nema sa vezom, gdje je tu neka principijelnost neki stav, neko nase JA. Eldar neki
dzazo u Slobodi, po cemu je to zasluzio, Jovic isto, pu jbm ti ja nas.
P.S Ovo ne znaci da sam za Azmira jer nisam.
Moliti covjeka da dodze da nas vodi, nekoga ko nas
je ponizavao sa onim zatvaranjem tribine i odredzivanjem
gdje ce ko biti na stadionu, zabranjivanjem nosenja
dresa ili boja Slobode na Stadion i jos kojekakve seljacke
fore sto su nam prosipali, plus one kockaste da ne
kazem telece glave sto se krecu uz njeg i oko njega, te iste glave koje su nama odredivale kako sta i gdje ce mo mi na Tusnju, hej na nasem Tusnju kojeg su moji preci gradili.
Jbm i njih i ove nase klosare iz UG.
Daj Boze da ja dobijem sansu da sta budem u tom klubu,
ne bi privirili
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa