FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

montolivo18
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la montolivo18 » 03 jul 2023, 14:33

simonknows je napisao/la:
03 jul 2023, 14:26
montolivo18 je napisao/la:
03 jul 2023, 14:19
Nama bi realno trebala jedna nova garnitura igrača, mada čisto sumnjam da će biti 20+ novih. Neki će sigurno i ostati.
Na "tržištu" trenutno ima bruka igrača koji su slobodni poput Tarika Abdulahovića, Slaviše Bogdanovića, Slobodana Milanovića, Abida Mujagića, Adnana Šećerovića, Amera Ordagića,Damira Mehidića,Elvedina Herića, Ivana Bešlića, Salke Nargalića, Armina Ćerimagića, Dženisa Beganovića, Adisa Hadžanovića, Dejana Maksimovića, Luke Begića, Nedima Hadžića, Aleksandra Glišića i tako dalje. Vjerujem da bi manje-više svi bili zainteresovani za dolazak u Slobodu.
Ovo stvarno treba pogledati.
Čudi me da nisi "podvukao" Luku Begića. Ne znam, ja njega kad god da sam gledao u Posušju bio je odličan. :D

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 03 jul 2023, 14:34

simonknows je napisao/la:
03 jul 2023, 14:06
Osnivačka skupština koliko ja znam, osniva upravni odbor. Mada ne razumijem se puno u to
Ma izborna je, ne može se osnovati ponovno isti klub, jedino ako ne osnivaju OFK. :rol:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 03 jul 2023, 14:37

Izgleda da je i Luka Kukic slobodan igrac , kod nas kad je igrao bio je vrhunski golman.

Jos nekoliko dobrih igraca koji su slobodni :
Rijad Kobiljar
Aleksandar Glisic
Haris Dilaver
Muris Mesanovic
Mico Kuzmanovic
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 jul 2023, 14:41

Kakva izborna skupstina, sa tajnim pozivima, anonimusi, UG neprijatelji, nije nigdje javno objavljeno.....sta osnivaju zohari sad....??
🔴⚫️

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 03 jul 2023, 14:42

Slobodas je napisao/la:
03 jul 2023, 14:37
Izgleda da je i Luka Kukic slobodan igrac , kod nas kad je igrao bio je vrhunski golman.

Jos nekoliko dobrih igraca koji su slobodni :
Rijad Kobiljar
Aleksandar Glisic
Haris Dilaver
Muris Mesanovic
Mico Kuzmanovic
Mislim da je Kobiljar našao angažman u SAD-u, nedavno sam to čitao. Što se tiče Kuzmanovića, vjerovatno traži nešto vani. Ne vjerujem da će u najboljim godinama doći u drugu ligu, a svakako takav igrač bi imao prostora u svim PL klubovima.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 jul 2023, 14:54

mislim da ovaj eksperiment od veceras, a i akrobacija planirana za sutra ni malo nisu u interesu Slobode.

UG jeste maksimalno zastranio i izgubio svrhu i smisao, ali ne treba nam jos udruzenja. posebno ako im prodje akrobacija od sutra

trenutno je Azmir Husic najbolje rjesenje za Slobodu, odustanite od bilo kakvih akrobacija

i to govorim ja koji znam koji je plan b
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 jul 2023, 15:12

Znaci imaju samo jedan cilj, da izbace Azmira iz svih kombinacija. Znaci to je to, ne treba ocekivati sutra nista dobro, dusmani i paraziti ne odustaju.
🔴⚫️

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 03 jul 2023, 15:21

Nadam se da Azmir nije baš glup da dozvoli da ga komunjarski uhljupi opet preveslaju. U stvari to nisu ni komunjarski uhljupi i čobani , ti ljudi ni u šta drugo ne vjeruju osim u vlastite neke imaginarne postulate kasaba avlije i međe koju su ogradili da niko ne smije priči ko nije lokalni mason.

Za njih ne vrijedi ni vjera, ni demokracija, ni komunizam, osim lokalnog kasaba šovinizma i fašizma.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 jul 2023, 15:38

Treba bgm vidit da neko ode na ovo veceras. Da se vidi sta gofna smjeraju
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 jul 2023, 15:58

ma veceras je skup ljudi koji su za azmira, ali bojim se da je premalo i prekasno

sinoc na sastanku je skuhana corbica
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 03 jul 2023, 16:01

ultrasstyle_tz je napisao/la:
03 jul 2023, 15:58
ma veceras je skup ljudi koji su za azmira, ali bojim se da je premalo i prekasno

Ne znam ni sto se trudis objasniti o cemu se radi. Opet ce to po svom jer je glupo i nepismeno. Nigdje oni ne trebaju micati odavdje, UG "Forum @SportSport.ba, pdf FK Sloboda" - najjaci i najispravniji UG ikad!
075

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 03 jul 2023, 16:30

Ako nema UG prijatelja jedinih istinskih Slobodasa u gradu, mi smo svi nule za njih, zajedno s najboljim generalnim direktorom ikad onda je to skup za propast
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 03 jul 2023, 16:42

Ma veceras hoce da osnuju momci novo udruzenje prijatelja Slobode
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 jul 2023, 17:03

Sarmica je napisao/la:
03 jul 2023, 15:21
Nadam se da Azmir nije baš glup da dozvoli da ga komunjarski uhljupi opet preveslaju. U stvari to nisu ni komunjarski uhljupi i čobani , ti ljudi ni u šta drugo ne vjeruju osim u vlastite neke imaginarne postulate kasaba avlije i međe koju su ogradili da niko ne smije priči ko nije lokalni mason.

Za njih ne vrijedi ni vjera, ni demokracija, ni komunizam, osim lokalnog kasaba šovinizma i fašizma.
A za Azmira vrijedi vjera, porodica koja je Bozija blagodat, prijateljstvo, rijec? Da ne pricamo o bludu, razvratu, lazi, prevare i trilion drugih gluposti koje su svakodnevnica mnogih danas.

De manite se nekih glupih tema i etiketa eto da opravdate Azmira, a ustvari kao covjek je gov.no dokazano. Na sve ovo gledajmo kroz sportsku korist i mutljavine, narocito ti si dokazani jazavac koji se neki dan ovdje isprosipao i ne znam sta i dalje trazis. Idi u Sarajevo i divi se zelenim romobilima i drevnim tramvajima iz 1885. godine.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 jul 2023, 17:05

TzBulevar87 je napisao/la:
03 jul 2023, 16:01
ultrasstyle_tz je napisao/la:
03 jul 2023, 15:58

Ne znam ni sto se trudis objasniti o cemu se radi. Opet ce to po svom jer je glupo i nepismeno. Nigdje oni ne trebaju micati odavdje, UG "Forum @SportSport.ba, pdf FK Sloboda" - najjaci i najispravniji UG ikad!
Brat 😂😂😂😂

075 ❤

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 03 jul 2023, 17:06

mirsonetz je napisao/la:
03 jul 2023, 16:42
Ma veceras hoce da osnuju momci novo udruzenje prijatelja Slobode
:tokralju: :tokralju:
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 03 jul 2023, 17:08

Žalosno je kada vidiš da kasaba people i lokalne seoske varalice koji vode Tuzlu rade šta hoće, a u prsa se busaju na neku tolerantnost i ostale parole prodavanja magle. 'Tuzla propala ko kauč' reče jednom Damir Nikšić i bi u pravu. Zato imaju Panonska jezera da zamažu oči sirotinji i naivnim ljudima.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 jul 2023, 17:10

Odj3bi bolan vise od Tuzle, j3bem i tebe i Niksica. Hoces da zazeleni Tuzla? E hoces moju kur4inu.

075 ❤

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 03 jul 2023, 17:11

Beduin je napisao/la:
03 jul 2023, 17:03
Sarmica je napisao/la:
03 jul 2023, 15:21

A za Azmira vrijedi vjera, porodica koja je Bozija blagodat, prijateljstvo, rijec? Da ne pricamo o bludu, razvratu, lazi, prevare i trilion drugih gluposti koje su svakodnevnica mnogih danas.

De manite se nekih glupih tema i etiketa eto da opravdate Azmira, a ustvari kao covjek je gov.no dokazano. Na sve ovo gledajmo kroz sportsku korist i mutljavine, narocito ti si dokazani jazavac koji se neki dan ovdje isprosipao i ne znam sta i dalje trazis. Idi u Sarajevo i divi se zelenim romobilima i drevnim tramvajima iz 1885. godine.
Bolji je sigurno kao čovjek od svih tih koje ti braniš. Neuporedivo. Čovjek samo naučio plivati u bari punoj krokodila, ali je sigurno bolji lik od seoskih varalica.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 03 jul 2023, 17:12

Sarmica je napisao/la:
03 jul 2023, 17:08
Žalosno je kada vidiš da kasaba people i lokalne seoske varalice koji vode Tuzlu rade šta hoće, a u prsa se busaju na neku tolerantnost i ostale parole prodavanja magle. 'Tuzla propala ko kauč' reče jednom Damir Nikšić i bi u pravu. Zato imaju Panonska jezera da zamažu oči sirotinji i naivnim ljudima.
Ajde i ti idi vise gdje ne treba. Treba ovom zabraniti da pise, ne znam jel ijedne o lopti i fudbalerima napisao :crazy: Bolestan si drug, lijeci se.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.