https://www.transfermarkt.com/edin-sehi ... ler/285296

https://www.transfermarkt.com/nemanja-n ... ler/522260
Jeste1981ultra je napisao/la: ↑01 jul 2023, 23:50https://www.transfermarkt.com/lohan/pro ... ler/810626
Jel ovo taj brazilac Lohan
Ja sam rekao da je Tatar vršen i stojim iza toga da su se dogovorili i da par finesa preostaje . Do sljedece utakmice će biti tu.JuzniBosanac je napisao/la: ↑01 jul 2023, 21:08rekoše Musa završen... pa Tatar završen.. pa Radovac završen... pa Guli završena posudba, pa.. sijaset"završenih"icrača, ali šta bii od njih?
Ma pusti druže. 90% si ispravih informacija ovdje dao i svaka čast na tome, a uvijek se nešto može izjaloviti, primjera je milion. Što neko reče u Ligama petice se to desi, a ne kod nas.djemba je napisao/la: ↑02 jul 2023, 13:37Ja sam rekao da je Tatar vršen i stojim iza toga da su se dogovorili i da par finesa preostaje . Do sljedece utakmice će biti tu.JuzniBosanac je napisao/la: ↑01 jul 2023, 21:08rekoše Musa završen... pa Tatar završen.. pa Radovac završen... pa Guli završena posudba, pa.. sijaset"završenih"icrača, ali šta bii od njih?
Isto tako i Guliasvili.
Za Mulalića sam tvrdio i trebao je doci ali promjena na 3 stranca Sarajevo se rjesilo Muse a ostavio Mulalica za klupe..
Ekipa je jača igrački ali je i trenažni proces poboljšan.mozak je napisao/la: ↑02 jul 2023, 14:57U odnosu na drugi dio sezone koji se može uzeti kao relevantan, ostali smo bez dva standardna igrača:
Zeljkovića i Lauša.
Ovaj drugi je bio standardan prije svega zbog U21.
Doveli smo:
Šturm, Kranjc, Mahmić, Vukčević, Peco, Džafić.
Smatram da će najmanje tri igrača od navedenih biti standardna.
Takođe, mislim da ćemo dovesti još dva igrača (gruzijac je jedan od njih) uz potpis nekih koji su na probi.
Meni je jedina nepoznanica ko će mjenjati Haskića. Da li Džafić može igrati takvu poziciju?
Ekipa trenutno jača za 30-40%, a uz povratak povrijeđenih ide to i više.
Ne znam koju će formaciju igrat, ali Feja će imati slatke muke kod izbora igrača.
Ne bi bila neka steta
Ja bi volio da ne dođe iskreno, više prostora za Leaija
JuzniBosanac je napisao/la: ↑03 jul 2023, 13:52ovako, kad nešto kažeš, pustiš da se izredaju svi sa svojim silnim(partijskim) teorijama zavjere i onda opet"oživiš"forum...
Rekoh da su neki od onih 5-6"sveznajućih"(tamo njih:) imali" sigurnu info"ko nam dolazi. A kad ja napišem da sam bio sa pojedincima, sjedio sa ljudima koji imaju veze sa FKS, odmah je"napad"od svih njih.
Musa se i dalje može dovesti i ne traži sume koje su ovdje pominjane. Ali kad sam to napisao prošli put, odmah se sve"okrenulo". U sekundi. A po tome su Mostarci neprikosnoveni. Takodjer Radovac. Momka treba nazvati i biti korektan u razgovoru sa njim. Nisam "Uprava" i mogu samo napisati svoju sugestiju, mišljenje. I imam pravo na to.
Tatar?... Lično mi se ne svidja ideja. Ja bih napokon dao šansu, ali pravu šansu Rafi, jer se momak trudi i igra srcem. Davati Tataru trostruko više i gkedati mo. da drugig Wallaca nema smisla. Ako dodje, daj Bože da sam u krivu.
Uglavnom mislim da je to-to. Možda još neko dodje, ali sve u svemu, slična ekipa lanjskoj. Možda 10% bolja.Sasvim OK "klapica".
Tatar je obećao da će 1.7 biti tu, izgleda nema ništa. Od igrača priča se sa radovcem koji traži iste uslove kao u Novom Pazaru, i sa Ćosićem koji je spreman pod svaku cijenu se vratiti u Velež.JuzniBosanac je napisao/la: ↑03 jul 2023, 13:52ovako, kad nešto kažeš, pustiš da se izredaju svi sa svojim silnim(partijskim) teorijama zavjere i onda opet"oživiš"forum...
Rekoh da su neki od onih 5-6"sveznajućih"(tamo njih:) imali" sigurnu info"ko nam dolazi. A kad ja napišem da sam bio sa pojedincima, sjedio sa ljudima koji imaju veze sa FKS, odmah je"napad"od svih njih.
Musa se i dalje može dovesti i ne traži sume koje su ovdje pominjane. Ali kad sam to napisao prošli put, odmah se sve"okrenulo". U sekundi. A po tome su Mostarci neprikosnoveni. Takodjer Radovac. Momka treba nazvati i biti korektan u razgovoru sa njim. Nisam "Uprava" i mogu samo napisati svoju sugestiju, mišljenje. I imam pravo na to.
Tatar?... Lično mi se ne svidja ideja. Ja bih napokon dao šansu, ali pravu šansu Rafi, jer se momak trudi i igra srcem. Davati Tataru trostruko više i gkedati mo. da drugig Wallaca nema smisla. Ako dodje, daj Bože da sam u krivu.
Uglavnom mislim da je to-to. Možda još neko dodje, ali sve u svemu, slična ekipa lanjskoj. Možda 10% bolja.Sasvim OK "klapica".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.